Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 375
  • Wyświetleń 125,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 

• A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

• Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Opublikowano

Był już kiedyś taki temat, i stwierdzono, że skoro istnieje mobilna skórka nie ma sensu się zajmować takimi rzeczami, jak wtyczka do Tapatalka. A szkoda, wielka szkoda, bo też bym chciał, by nasze forum obsługiwało ten świetny program.

Opublikowano
  • Autor

Był już kiedyś taki temat, i stwierdzono, że skoro istnieje mobilna skórka nie ma sensu się zajmować takimi rzeczami, jak wtyczka do Tapatalka. A szkoda, wielka szkoda, bo też bym chciał, by nasze forum obsługiwało ten świetny program.

Mobilna skórka - mobilną skórką a wygoda - wygodą :] Wg. mnie i na pewno innych forum świetnie by się świetnie przeglądało przy użyciu Tapatalka. Jeśli Administracja ma jakieś wątpliwości to niech sami sprawdzą i ocenią :]

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przyłączam się do prośby

Opublikowano

Jeśli nie potraficie zrobić forum pod tapatalk, to choć dajcie do wyboru wersję light forum, tak, żeby można było wygodnie przeglądać forum na komórce.

Opublikowano

nie zgodze sie.

Ogladanie wersji normalnej jest duzo wygodniejsze niz mobilnej :)

Opublikowano

No fakt, ale teraz atakuja zewszad reklamy, ktore na komorce ciezko ogarnac :|

Posiedzenia na kiblu nigdy nie beda juz takie same :(

Opublikowano

Adblock (z Marketu) na Androidzie blokuje mi te wyskakujace reklamy, wiec przegladanie forum jest przyjemniejsze, jednak obsluga Tapatalka moglaby byc.

Opublikowano

No fakt, ale teraz atakuja zewszad reklamy, ktore na komorce ciezko ogarnac :|

Posiedzenia na kiblu nigdy nie beda juz takie same :(

ja tam wcale nie mam reklam na forum i to bez programów ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Teraz to nawet mobilnej skorki nie ma na forum?

Edit: Moglbys napisac jak zmienic, bo nie wiem :scratch_one-s_head:

Edytowane przez LooKaZ

Opublikowano

u mnie sie automatycznie wlacza - iP3GS

Opublikowano

Lol włączyłem teraz i jest ta skórka a wcześniej nie było i w powiekszanie strony się trzeba było bawić

Opublikowano

Nie ma nawet minimalnych szans na Tapatalk ??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No ja też podpisuję się pod prośbą. W dobie smartfonów to standard.

Opublikowano

Dodanie tapatalk do forum to 5 minut(no może mniej) roboty: rejestracja na ich stronie, upload plików i wklejenie kilku linijek w kodzie. Skoro przez taki okres czasu stanowiło to za duże wyzwanie dla adminów, to nie liczyłbym, że w przyszłości coś się w tym temacie ruszy (;

Opublikowano

jest skorka mobilna, nie bedzie tapatalka. Bylo kiedys pisane juz

Opublikowano

ps3site już ma tapatalka. Może w końcu ktoś nas zauważy i doda na tym forum. Skandal, żeby w dobie smartfonów wszelakich trzeba się bawić w skórki mobilne. Tym bardziej, że jego dodanie to, jak napisał jar3czek, 5 minut roboty

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Perez - zmieniło się coś w kwestii Tapatalka ?

Dodane. Możesz potestować :).

Opublikowano

Z góry ostrzegamy, że niewywalanie podpisu 'tapniete za pomoca itp...' będziemy nagradzać warnami.