Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś wie jak skasować z taptalka konto, które się utworzyło chwile po instalce - chciałem się zalogować asap i przeklikałem tworząc przez przypadek altera (pawelgr501 - zarajestrowany przed chwilą). Nie chce za to polecieć, nie wiem jakie to ma hasło bo loguje sie automatycznie i nie mogę się zalogować z kompa żeby usunać konto z profilu. Pisać do moderacji (po to żeby usunęli konto) czy w ustawieniach aplikacji jest zakopane??

Edytowane przez pawelgr5

• Odpowiedzi 369
  • Wyświetleń 125,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 

• A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

• Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Opublikowano

Poszedl szpagat za altera, mam nadzieje ze zostaniesz ukarany

a tak serio, to rowniez nie widze tej opcji. Popros moderacje pewnie pomoga i usun altera

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dlaczego posty z grupowcow nie wyswietlaja sie w "osi czasu"? Chyba tylko te muzyczne pokazuje. Fajnie by bylo jakbyscie to zrobili, bo za kazdym razem trzeba sie naklikac :lapka:

Opublikowano

Chciałbyś widzieć tematy o sr.aniu, po wyświetleniu nowych postów?

Nie wszyscy muszą widzieć, co się dzieje w Władza Kobiety Pacanów

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dlaczego posty z działu niezależni / grupowce nie wyświetlają sie w tapatalk ?

Chodzi mi o zakładek unread / nieprzeczytane

Opublikowano

To nawet się nie wyświetla po kliknięciu "wyświetl nową zawartość" w wersji desktopowej. Tak jest od zawsze i musisz po prostu sam wchodzić do WKP:)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na razie wyłączony na czas ratowania forumka, bo sypał błędami.

• 4 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Od jakiegoś czasu są problemy z forum via Tapatalk.

Czy forum ma zaktualizowaną wersję obsługi Tapatalk?

Tapatalk jest cały czas rozwijany i pojawiają się rożne aktualizacje. Bez aktualizacji na forum będą problemy.

Opublikowano

Bylo wyzej. Forum ma aktualnego Tapa wydanego do tej wersji skryptu forum. Niestety sam skrypt jest juz stary i czeka nas aktualizacja, tyle ze nowe IPB zbiera dosc srednie opinie (ot, chocby statusy - zniknela opcja rozwiniecia komentow i trzeba wejsc w dany status i dopiero tam go komentowac). IPB na wakacje zapowiedzialo duza aktualke do IPB 4.2 i wtedy zobaczymy.

Opublikowano

No na chwilę obecną przeglądanie forum na Tapatalku to tragedia niestety. Wszystko trzeba ładować po kilka razy, a posty wysyła godzinę. Na Pssite mamy spoko, ale tak jak mówisz, tam mamy nowy skrypt forum.

Opublikowano

Przestancie używać tej ch.ujowej apki i wszystko będzie smigać.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ile już trwa problem z taptalkiem - rok czasu? Kolejna rocznica do obchodzenia zaraz po 20-leciu magazynu

Opublikowano

Przestancie używać tej ch.ujowej apki i wszystko będzie smigać.

Tak jak wyżej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ej no co wy chcecie, mi tam raptem raz na 20 razy wyskakuje post, a nie error, że błąd sieci  :sorcerer:

Opublikowano

Przydałoby się tą wtyczkę zaktualizować, bo forumka przeglądać nie idzie - 3 nieprzeczytane strony, przeskoczę na drugą i błąd sieci, albo wchodzenie tysiąc razy do tematu, bo błąd sieci. Dałoby się coś z tym zrobić?

Opublikowano

A szkoda, bo na telefonie w kiblu wygodniej przegląda się forumka w ten sposób

Opublikowano

Wtyczka jest aktualna, tyle że jest to wtyczka Tapa do starej wersji forum (które mamy), wydana w lipcu ubiegłego roku. Najlepsze rozwiązanie to aktualizacja skryptu forum, no ale to jest większa operacja + trochę z tym zwlekam, bo na p3sforum.pl mamy nowy skrypt i nie ma tygodnia, żeby coś nie aktualizowano. 

Opublikowano

Tez mnie to w(pipi)ia ale co zrobisz. Perez juz nie raz majsterkował i przyczyny nie znalazł. Dziwne to jest bo inne fora jak pssite, polygamia czy onlinecenter ścigają bez zająknięcia :/ sprawa dla archiwum x

Opublikowano

Wtyczka jest aktualna, tyle że jest to wtyczka Tapa do starej wersji forum (które mamy), wydana w lipcu ubiegłego roku. Najlepsze rozwiązanie to aktualizacja skryptu forum, no ale to jest większa operacja + trochę z tym zwlekam, bo na p3sforum.pl mamy nowy skrypt i nie ma tygodnia, żeby coś nie aktualizowano.

Mhm. Czyli zostaje przeglądarka na razie, dzięki za info.