Opublikowano 31 marca 201510 l Ktoś wie jak skasować z taptalka konto, które się utworzyło chwile po instalce - chciałem się zalogować asap i przeklikałem tworząc przez przypadek altera (pawelgr501 - zarajestrowany przed chwilą). Nie chce za to polecieć, nie wiem jakie to ma hasło bo loguje sie automatycznie i nie mogę się zalogować z kompa żeby usunać konto z profilu. Pisać do moderacji (po to żeby usunęli konto) czy w ustawieniach aplikacji jest zakopane?? Edytowane 31 marca 201510 l przez pawelgr5
Opublikowano 31 marca 201510 l Poszedl szpagat za altera, mam nadzieje ze zostaniesz ukarany a tak serio, to rowniez nie widze tej opcji. Popros moderacje pewnie pomoga i usun altera
Opublikowano 20 lutego 20169 l Dlaczego posty z grupowcow nie wyswietlaja sie w "osi czasu"? Chyba tylko te muzyczne pokazuje. Fajnie by bylo jakbyscie to zrobili, bo za kazdym razem trzeba sie naklikac
Opublikowano 20 lutego 20169 l Chciałbyś widzieć tematy o sr.aniu, po wyświetleniu nowych postów? Nie wszyscy muszą widzieć, co się dzieje w Władza Kobiety Pacanów
Opublikowano 24 kwietnia 20168 l Dlaczego posty z działu niezależni / grupowce nie wyświetlają sie w tapatalk ? Chodzi mi o zakładek unread / nieprzeczytane
Opublikowano 24 kwietnia 20168 l To nawet się nie wyświetla po kliknięciu "wyświetl nową zawartość" w wersji desktopowej. Tak jest od zawsze i musisz po prostu sam wchodzić do WKP:)
Opublikowano 31 maja 20177 l Witam Od jakiegoś czasu są problemy z forum via Tapatalk. Czy forum ma zaktualizowaną wersję obsługi Tapatalk? Tapatalk jest cały czas rozwijany i pojawiają się rożne aktualizacje. Bez aktualizacji na forum będą problemy.
Opublikowano 31 maja 20177 l Bylo wyzej. Forum ma aktualnego Tapa wydanego do tej wersji skryptu forum. Niestety sam skrypt jest juz stary i czeka nas aktualizacja, tyle ze nowe IPB zbiera dosc srednie opinie (ot, chocby statusy - zniknela opcja rozwiniecia komentow i trzeba wejsc w dany status i dopiero tam go komentowac). IPB na wakacje zapowiedzialo duza aktualke do IPB 4.2 i wtedy zobaczymy.
Opublikowano 31 maja 20177 l No na chwilę obecną przeglądanie forum na Tapatalku to tragedia niestety. Wszystko trzeba ładować po kilka razy, a posty wysyła godzinę. Na Pssite mamy spoko, ale tak jak mówisz, tam mamy nowy skrypt forum.
Opublikowano 9 września 20177 l Ile już trwa problem z taptalkiem - rok czasu? Kolejna rocznica do obchodzenia zaraz po 20-leciu magazynu
Opublikowano 9 września 20177 l Przestancie używać tej ch.ujowej apki i wszystko będzie smigać. Tak jak wyżej.
Opublikowano 25 września 20177 l Ej no co wy chcecie, mi tam raptem raz na 20 razy wyskakuje post, a nie error, że błąd sieci
Opublikowano 26 września 20177 l Przydałoby się tą wtyczkę zaktualizować, bo forumka przeglądać nie idzie - 3 nieprzeczytane strony, przeskoczę na drugą i błąd sieci, albo wchodzenie tysiąc razy do tematu, bo błąd sieci. Dałoby się coś z tym zrobić?
Opublikowano 26 września 20177 l A szkoda, bo na telefonie w kiblu wygodniej przegląda się forumka w ten sposób
Opublikowano 26 września 20177 l Wtyczka jest aktualna, tyle że jest to wtyczka Tapa do starej wersji forum (które mamy), wydana w lipcu ubiegłego roku. Najlepsze rozwiązanie to aktualizacja skryptu forum, no ale to jest większa operacja + trochę z tym zwlekam, bo na p3sforum.pl mamy nowy skrypt i nie ma tygodnia, żeby coś nie aktualizowano.
Opublikowano 26 września 20177 l Tez mnie to w(pipi)ia ale co zrobisz. Perez juz nie raz majsterkował i przyczyny nie znalazł. Dziwne to jest bo inne fora jak pssite, polygamia czy onlinecenter ścigają bez zająknięcia :/ sprawa dla archiwum x
Opublikowano 26 września 20177 l Wtyczka jest aktualna, tyle że jest to wtyczka Tapa do starej wersji forum (które mamy), wydana w lipcu ubiegłego roku. Najlepsze rozwiązanie to aktualizacja skryptu forum, no ale to jest większa operacja + trochę z tym zwlekam, bo na p3sforum.pl mamy nowy skrypt i nie ma tygodnia, żeby coś nie aktualizowano.Mhm. Czyli zostaje przeglądarka na razie, dzięki za info.