Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Po odpięciu forum taptalk śmiga aż miło

• Odpowiedzi 369
  • Wyświetleń 125,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 

• A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

• Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Opublikowano

Hmm w sensie po zmianie serwera? To by bylo ciekawe, prosba o potwierdzenie. Moze cos w konfiguracji serwera siedzialo...

Opublikowano

Potwierdzam. Od wczoraj czy przedwczoraj Tapatalk działa idealnie.

Opublikowano

Potwierdzam, od jakiegoś czasu wszystko jest tak, jak być powinno

Opublikowano

Śmiga piknie od przesiadki :lapka:

Opublikowano

Ja tak samo. Już nawet gurwię z przyzwyczajenia. xd

Opublikowano

też przestałem używać tapa, teraz na nowo trzeba będzie się przyzwyczajać : :beksa: ale przynajmniej fotki będzie się lepiej wrzucało 

Opublikowano

u, to słabo :/ na andku elegancko klikasz na dodanie zdjęcia i sie upladuje tip top (chociaż, o ile pamiętam, to pomniejszone). Ale i tak lepsze to niż wrzucanie przez apkę imgura jak ostatnio musiałem robić :yao: 

Opublikowano

Na iOS11 było spier,dolone, bo Tapatalk nie został przystosowany i wrzucało jakieś dziwne linki do plików .heic :/

W tapatalk pro wszystko jest ok.
Opublikowano

Ja nie mam pro i do tematów gierkowych wrzucałem przez tapa i hula wszystko

• 5 tygodni później...
Opublikowano

W nowej wersji IPB Tapatalk zmienił się z wtyczki na aplikację - wszystko zostało zaktualizowane, ale proszę o sprawdzenie i uwagi. 

Opublikowano

Raczej działa ok. :)

Opublikowano

Potwierdzam, na tapie wszystko śmiga bez zająknięcia :czesc:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgłaszam że pojawiły się lekkie problemy z działaniem tapa. Trochę przymula i czasem wyskoczy problem z połączeniem. Wina stronki jako takiej czy sam tap się muli?

Opublikowano

Na razie żadnych zgłoszeń od Tapa nie ma, tak że bym poczekał, bo nie do końca wiem, jak oni działają, kto i jak się z kim łączy (sam forumek u mnie śmiga oki). 

Opublikowano

Droga Administracjo! Na Tapatalk wyświetlają się spoilery podczas gdy na stronie są ukryte, tak jak powinny. Co jest grane?

Opublikowano

Na ios w unread nic sie nie wyświetla :/ tez tak macie ?