Opublikowano 10 października 20177 l Hmm w sensie po zmianie serwera? To by bylo ciekawe, prosba o potwierdzenie. Moze cos w konfiguracji serwera siedzialo...
Opublikowano 10 października 20177 l Potwierdzam. Od wczoraj czy przedwczoraj Tapatalk działa idealnie.
Opublikowano 17 października 20177 l Potwierdzam, od jakiegoś czasu wszystko jest tak, jak być powinno
Opublikowano 17 października 20177 l Śmiga pęknie, ale ciągle mam w głowie, że jak coś nacisnę to wywali błąd :D
Opublikowano 18 października 20177 l Ja to nawet przestałem używać xd. Czas wrócić jak się poprawiło.
Opublikowano 18 października 20177 l też przestałem używać tapa, teraz na nowo trzeba będzie się przyzwyczajać : ale przynajmniej fotki będzie się lepiej wrzucało
Opublikowano 18 października 20177 l Na iOS11 było spier,dolone, bo Tapatalk nie został przystosowany i wrzucało jakieś dziwne linki do plików .heic :/
Opublikowano 18 października 20177 l u, to słabo :/ na andku elegancko klikasz na dodanie zdjęcia i sie upladuje tip top (chociaż, o ile pamiętam, to pomniejszone). Ale i tak lepsze to niż wrzucanie przez apkę imgura jak ostatnio musiałem robić
Opublikowano 18 października 20177 l Na iOS11 było spier,dolone, bo Tapatalk nie został przystosowany i wrzucało jakieś dziwne linki do plików .heic :/W tapatalk pro wszystko jest ok.
Opublikowano 18 października 20177 l Z ios, imo wrzuca normalnie. UP. Ale w sumie też mam pro. Edytowane 18 października 20177 l przez Moldar
Opublikowano 18 października 20177 l Ja nie mam pro i do tematów gierkowych wrzucałem przez tapa i hula wszystko
Opublikowano 18 listopada 20177 l W nowej wersji IPB Tapatalk zmienił się z wtyczki na aplikację - wszystko zostało zaktualizowane, ale proszę o sprawdzenie i uwagi.
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Zgłaszam że pojawiły się lekkie problemy z działaniem tapa. Trochę przymula i czasem wyskoczy problem z połączeniem. Wina stronki jako takiej czy sam tap się muli?
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Na razie żadnych zgłoszeń od Tapa nie ma, tak że bym poczekał, bo nie do końca wiem, jak oni działają, kto i jak się z kim łączy (sam forumek u mnie śmiga oki).
Opublikowano 1 grudnia 20177 l U mnie tylko długo się forumek odświeża po aktualizacji, 2-3 sekundy. Inne fora błyskawicznie.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Droga Administracjo! Na Tapatalk wyświetlają się spoilery podczas gdy na stronie są ukryte, tak jak powinny. Co jest grane?