Opublikowano 12 grudnia 20177 l Co za cuda z tym... Forum od zmiany nie tykane, Tap nie tykany, a coś się dzieje. Obadam, może reinstalka wystarczy.
Opublikowano 12 grudnia 20177 l Mi wszystko smiga jak nalezy na tapatalku na iOS, sa PW, jest PT, chodzi dobrze, pozatym ze emotki wymuszaja nowa linie i sa na prawie caly ekran z pikseloza, tu sie cos porobilo. Problemem jest tez nie chowanie spojlerów, mysle ze to najpowazniejsza rzecz obecnie do "naprawienia", o ile sie w ogole da.
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze Tap dalej wysyła info ze dostałem prywatna wiadomość ale w aplikacji nie moge jej przeczytać xD Edytowane 13 grudnia 20177 l przez kubson
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Nie mogę w ogóle pisać przez Tapatalka. Na pasku odpowiedzi wyświetla się, że nie mam uprawnień jakbym warna miał czy coś, no ale aktualnie jestem grzeczny i pisać normalnie mogę, więc chyba coś jest nie tak :/.
Opublikowano 24 grudnia 20177 l U nas na forum pssite też iOSy mają problem z Tapatalkiem, także problem ogólny chyba.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Ekoledzy mam problem na tapatalku, mimo że jestem normalnie zalogowany , mogę wejść na swój profil to nie moge zamieszczać postów, nieczytane i watki w ktorych brałem udział nie działają ...:/ WTF?
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Nie mam pomysłu :(. W ustawieniach na forum wszystko git, w ustawieniach Tapa na ich stronie wszystko ładnie na zielono. Zainstalowana najnowsza wersja z 6 listopada. Wszyscy tak mają czy to jakieś pojedyncze sygnały?
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Nie mam pomysłu [emoji20]. W ustawieniach na forum wszystko git, w ustawieniach Tapa na ich stronie wszystko ładnie na zielono. Zainstalowana najnowsza wersja z 6 listopada. Wszyscy tak mają czy to jakieś pojedyncze sygnały? U mnie wszystko idealnie. Odpowiedź na ten post pisana właśnie z Tapa.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Przelogowałem się dla pewności i cały czas to samo - na Tapatalku dla iOS nie da się pisać po prostu.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Na andku działa ok. Na innym forum czytałem że ludzie też mają problem z tapem na iP.
Opublikowano 7 stycznia 20187 l Zmieniłem system na ios i również nie mogę pisać przez tapa Próbowałem reinstala, ale nie działa Wiadomo może kiedy zostanie to poprawione?
Opublikowano 7 stycznia 20187 l A inna fora dzialaja? Bo na tyle co czytalem, to jest sporo zgloszen z Tapem na iOS.
Opublikowano 7 stycznia 20187 l Ja iOS i tapatalk ciagle dziala jak nalezy poza spoilerami i cytowaniem.