Opublikowano 7 stycznia 20187 l 27 minut temu, Perez napisał: A inna fora dzialaja? Bo na tyle co czytalem, to jest sporo zgloszen z Tapem na iOS. Inne działają, tylko kochane Psx nie
Opublikowano 14 stycznia 20187 l Coś dzieje sie w temacie , czy trzeba sie pogodzić z brakiem TT na iOS ?
Opublikowano 14 stycznia 20187 l 29 minut temu, Wojtas1986 napisał: Coś dzieje sie w temacie , czy trzeba sie pogodzić z brakiem TT na iOS ? Ja ze swojej strony nic nie wymyślę, nie mam pojęcia, co może być problemem, ale jak niektórzy piszą, to na iOS niby działa OK.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l 18 godzin temu, Perez napisał: Ja ze swojej strony nic nie wymyślę, nie mam pojęcia, co może być problemem, ale jak niektórzy piszą, to na iOS niby działa OK. A czy wrzucales temat do helpdesku taptalka o niedogodnościach ?
Opublikowano 21 stycznia 20187 l Napisałem do helpdesku tapatalka , niestety bez odzewu..od tygodnia.
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Na Andku póki co dramat, błędy nie wyskakują tylko nie chce się nic ładować, lub ładuje się po takim czasie że odpuszczam.
Opublikowano 4 lutego 20187 l mam to samo, myślałem że to od wersji normalnej TT kupiłem Pro - to samo
Opublikowano 1 marca 20187 l Ja mam takie problem na androidzie: w zakładce obserwowane gdy zjadę na dół listy nagle wszystkie pola w tej karcie znikają i pokazuje informacje z brakiem obserwowanych wątków. Jak odświeżę to wszystko wraca, ale dalej się usuwa gdy zjadę na dół. Przez ten problem nie da się przeglądać forumka na TT.
Opublikowano 10 marca 20187 l wiadomo co jest grane z ios czy trzeba sie pogodzic z brakiem forumka na tapie ?
Opublikowano 10 marca 20187 l Od 6 listopada nie pojawiła się żadna nowa wersja. Nie śledzę, co tam dłubią, czy coś naprawiają.
Opublikowano 19 marca 20187 l Odpisali mi z TT , mają zbadać sprawę , sami nie mogli założyć konta więc poprosili mnie o założenie nowego . Pozostaje czekać i mieć nadzieje .
Opublikowano 20 marca 20187 l Na Andku od jakiegoś czasu tragedia. Inne fora wczytują się błyskawicznie. Tu na wyświetlenie wątków w których brałem udział czekam 30-50sek lub nawet dłużej. Czasem nic nie wyświetla i pokazuje się komunikat Brak Wyników. Może to ktoś ogarnąć?
Opublikowano 20 marca 20187 l Na kompie też się forum ostatnio strasznie długo wczytuje. @Perez działacie coś z serwerem czy po prostu mamy się przyzwyczaić?
Opublikowano 20 marca 20187 l Mam to samo co Czezare, z tym ze przeszlo tez na PC. Dodawanie posta trwa nawet 60 sekund. No muli strasznie. Tapatalk to samo, no ale wczesniej chociaz desktop dobrze dzialal.
Opublikowano 20 marca 20187 l Przekazałem adminowi, żeby zerknął na serwer. Nic nie robimy aktualnie.
Opublikowano 20 marca 20187 l Godzinę temu, Maus napisał: Mi też laguje. Mam premium jak coś. Na IOS? Też mam premium ofc pięknie leży i kwiczy.
Opublikowano 21 marca 20187 l Na Androidzie posty "nie zostały wysłane, nie można połączyć się z serwerem" - wbijam na forumka, a tu trzy pod rząd, jeden pod drugim. No tak średnio bym powiedział
Opublikowano 21 marca 20187 l 10 godzin temu, Moldar napisał: Ma ios straciłem możliwość pisania postów, mam "brak uprawnień" Tak to mniej więcej wygląda od paru miesięcy już niestety.
Opublikowano 21 marca 20187 l Tap przeinstalowany, zmieniony klucz API. Dzisiaj jeszcze obadamy te zamuły forum, czy one nie mają powiązania z Tapem.