Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wkoncu działa na ios. Czas wrócić po paru tygodniach do udzielania się na forum ;d

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Odpowiedzi 375
  • Wyświetleń 125,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 

• A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

• Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Opublikowano

O 10:06 dostałem odpowiedz z support teamu o usunięciu usterki :) Mam nadzieje że będzię działać.

Opublikowano

W końcu normalnie można używać forumka na telefonie 

Opublikowano

.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Tapatalk przestal mi dzisiaj calkiem dzialac, do tej pory bylo wszystko ok. Mówie poważnie.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Wyloguj sie z tapa i zaloguj ponownie 

Opublikowano

A wam tez forum tak zamula na tapie ?

Opublikowano

Na andku też Wam tak muli nadal jak mi?

Opublikowano

Tak, ale samo forum też niespecjalnie szybkie jest ostatnio, więc nie ulatrywałbym tutaj winy Tapatalka.

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
11 godzin temu, Bzduras napisał:

Na andku też Wam tak muli nadal jak mi?

Oczywiście, że tak. Ja bym nawet posunął się do stwierdzenia, że jest o wiele gorzej niż wówczas, kiedy kilka dni temu o tym informowałem. Wówczas pisałem, że odświeżanie trwa 30-50 sek. Teraz trwa to grubo ponad minutę, ale i tak najczęściej pokazuje Brak Wyników. Nie pomaga wylogowanie i ponowne zalogowanie. Czyszczenie pamięci telefonu podobnie, czyli bez pozytywnego skutku.

Opublikowano
8 godzin temu, Czezare napisał:

Oczywiście, że tak. Ja bym nawet posunął się do stwierdzenia, że jest o wiele gorzej niż wówczas, kiedy kilka dni temu o tym informowałem. Wówczas pisałem, że odświeżanie trwa 30-50 sek. Teraz trwa to grubo ponad minutę, ale i tak najczęściej pokazuje Brak Wyników. Nie pomaga wylogowanie i ponowne zalogowanie. Czyszczenie pamięci telefonu podobnie, czyli bez pozytywnego skutku.

Potwierdzam

Opublikowano

Czyli wszystko w porządku (he he hue).

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś się ostatnio pochrzaniło bo emoty w tapie wyglądają tak

8a399a775ef41197233df1ff5b52ef9c.png

0b96c03ce6c4b9f288feeb467fba0ed7.png

Da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

Dzięki lapka.gif

Ale nic to nie pomogło :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Od kilku dni Tapatalk na forum działa tra-gi-cznie! Odświeża wątki w nieskończoność, zwłaszcza wcześnie rano. Później nieco lepiej, ale tez jak cię mogę...Można coś z tym zrobić?

Opublikowano

Zainstalowana wersja jest najnowsza, nic tutaj nie robiliśmy. Wczoraj mogły być wieczorem lagi, bo dostawca serwerów miał problemy z siecią i całe forum chodziło jak krew z nosa, ale poza tym nie powinno być kłopotów.