Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To chyba coś ogólnie z nieprzeczytaną zawartością jest nie tak, bo u mnie czy to na kompie czy na mobilce często ładuje się kilkanaście sekund, a czasami śmiga błyskawicznie.

• Odpowiedzi 375
  • Wyświetleń 126,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 

• A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

• Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Opublikowano

U mnie najczęściej występuje błąd jak na zdjęciu, reklama nie może się załadować i trzeba od nowa włączać tapa i dopiero zaskakuje. 0e8ee7b5395ac0a007a9f62b48effe99.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć,

Mam problem z wczytaniem na telefonie ostaniej aktywności.

Pojawia się poniższy komunikat przy próbie wczytania- wiecie może jak to ogarnąć ?

Dziękuję

b74c7bba39f890532223cc76255d2997.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
18 godzin temu, eloszki napisał:

Cześć,

Mam problem z wczytaniem na telefonie ostaniej aktywności.

Pojawia się poniższy komunikat przy próbie wczytania- wiecie może jak to ogarnąć ?

Dziękuję

b74c7bba39f890532223cc76255d2997.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Do sprawdzenia. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Na chwilę obecną musicie sobie poradzić bez Tapa. Jak tylko, będzie możliwość dodania to się wrzuci.

Opublikowano

Apke przeinstalowalem od nowa ze 2 dni temu. Nie widac forum w Tapie czy w czym problem, bo sam nie korzystam. 

Opublikowano

Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Opublikowano
19 minut temu, Perez napisał:

Apke przeinstalowalem od nowa ze 2 dni temu. Nie widac forum w Tapie czy w czym problem, bo sam nie korzystam. 

Przy próbie dodania forum w apce:

A3C009DE-037C-49FA-8987-9AC2CD49B8F5.png

Opublikowano
20 minut temu, Pupcio napisał:

Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

Bo nie ma lepszej alternatywy? 

Opublikowano

Jest. Przeglądarka. Powiedz mi co Ci nie odpowiada w mobilnej wersji forum bo serio nie potrafię tego zrozumieć gdyż jest mega wygodna i czytelna

Opublikowano

A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

Opublikowano

Obadam. Faktycznie ten nowy plugin ma inne ustawienia, stąd pewnie problem. Jutro, max w święta sprawdzę. 

Opublikowano

Proszę sprawdzić. Póki co wgrałem ostatnią stabilną wersję, bo ta najnowsza to beta, więc różnie może być. 

Opublikowano

Potwierdzam słowa przedpiśców. Dzięki![emoji846]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Scrollujac stronę główna a dokładnie oś czasu przy wczytywaniu kolejnych tematów pojawia się komunikat jak poniżej i oczywiscie nic się dalej nie wczytuje.

Jakieś pomysły?

b4b771f8c9c1402c27967341ff304e9e.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk