Opublikowano 7 stycznia 20205 l To chyba coś ogólnie z nieprzeczytaną zawartością jest nie tak, bo u mnie czy to na kompie czy na mobilce często ładuje się kilkanaście sekund, a czasami śmiga błyskawicznie.
Opublikowano 11 stycznia 20205 l U mnie najczęściej występuje błąd jak na zdjęciu, reklama nie może się załadować i trzeba od nowa włączać tapa i dopiero zaskakuje.
Opublikowano 6 października 20204 l Cześć, Mam problem z wczytaniem na telefonie ostaniej aktywności. Pojawia się poniższy komunikat przy próbie wczytania- wiecie może jak to ogarnąć ? Dziękuję Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 7 października 20204 l 18 godzin temu, eloszki napisał: Cześć, Mam problem z wczytaniem na telefonie ostaniej aktywności. Pojawia się poniższy komunikat przy próbie wczytania- wiecie może jak to ogarnąć ? Dziękuję Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Do sprawdzenia.
Opublikowano 28 marca 20214 l Pewnie skryptu nie wrzucili jeszcze od Tapa. @Perez dałoby rady coś z tym zrobić?
Opublikowano 28 marca 20214 l Na chwilę obecną musicie sobie poradzić bez Tapa. Jak tylko, będzie możliwość dodania to się wrzuci.
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l To jeb ać Was. Jak zwierzę na telefonie muszę przeglądarkę odpalać. Tfu!
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Apke przeinstalowalem od nowa ze 2 dni temu. Nie widac forum w Tapie czy w czym problem, bo sam nie korzystam.
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l 19 minut temu, Perez napisał: Apke przeinstalowalem od nowa ze 2 dni temu. Nie widac forum w Tapie czy w czym problem, bo sam nie korzystam. Przy próbie dodania forum w apce:
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l 20 minut temu, Pupcio napisał: Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? Bo nie ma lepszej alternatywy?
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Jest. Przeglądarka. Powiedz mi co Ci nie odpowiada w mobilnej wersji forum bo serio nie potrafię tego zrozumieć gdyż jest mega wygodna i czytelna
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem.
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Obadam. Faktycznie ten nowy plugin ma inne ustawienia, stąd pewnie problem. Jutro, max w święta sprawdzę.
Opublikowano 2 kwietnia 20214 l Proszę sprawdzić. Póki co wgrałem ostatnią stabilną wersję, bo ta najnowsza to beta, więc różnie może być.
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Scrollujac stronę główna a dokładnie oś czasu przy wczytywaniu kolejnych tematów pojawia się komunikat jak poniżej i oczywiscie nic się dalej nie wczytuje. Jakieś pomysły? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk