Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Po dzisiejszej aktualizacji, nie widać części wątków. Wygląda jakbym nie był zalogowany.

Ok, wróciło wszystko do normy.

• Odpowiedzi 369
  • Wyświetleń 125 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 

• A to akurat proste. Używam kilku for i tapatalk daje mi wygodę. A wygoda w moim poje banym życiu jest najważniejsza, bo jestem z natury leniwym chu jem. 

• Powiedzcie mi dlaczego męczycie się na tym taptalku w 2021 roku? 

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji, nie można z głównej strony, wejść w główne wątki, tylko można przeglądać wątki przez oś czasu itp. Ktoś ma podobny problem?

Ostatnia aktualizacja naprawiła problem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Z tego co widzę to najnowsza dostępna wersja jest z września 2021 więc chyba nie. A co się dzieje?

Opublikowano

Tapatalk niestety chyba upada, bo apka ogólnie ledwo zipie, brak powiadomień już od dawna, nie ma wbudowanych video z YT jak kiedyś. Póki co jeszcze jakoś ciągnie, pytanie jak długo.

Opublikowano

Mi się nawet nieprzeczytane nie wczytują, tylko zawartość w której brałem udział.

Opublikowano

Mi tylko na tym forum wyskakują błędy. Na stornie głównej nic się nie wczytuje tylko pojawia się błąd jak na screenie poniżej

07092680c94bbc19a60d3c84cbb5bcc8.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chcę zacząć korzystać z Tapatalka by bardziej udzielać się na forumku. Tylko nie wyświetlają mi się wszystkie wątki, dosłownie tylko kilka. Żeby ten znaleźć musiałem wejść do Chrome. Co mam zrobić? Pomożecie? :D

Opublikowano

@Eskimos A jak to u Ciebie wygląda? U mnie jest podforum najpierw, potem lista wątków przyklejonych i ogłoszeń (bez zdjęć) i dopiero niżej normalne wątki (z miniaturkami ostatniego zdjęcia).

Może coś Ci nie ładuje do końca? Czasem trochę się przycina. Spróbuj ściągnąć ekran w dół żeby odświeżyło.

Opublikowano
[mention=45694]Eskimos[/mention] A jak to u Ciebie wygląda? U mnie jest podforum najpierw, potem lista wątków przyklejonych i ogłoszeń (bez zdjęć) i dopiero niżej normalne wątki (z miniaturkami ostatniego zdjęcia).
Może coś Ci nie ładuje do końca? Czasem trochę się przycina. Spróbuj ściągnąć ekran w dół żeby odświeżyło.
Spojrzałem dokładnie, i są przyklejone wątki. A niżej są pozostałe ALE jako ich "miniaturka" jest zawsze pierwszy post, zazwyczaj sprzed wieków. To mnie zmyliło. Myślałem że to jakiś śmietnik historii xD Logicznej by było jak by się wyświetlały ostatnie komentarze, da się tak ustawić? Nie umiem odróżnić w Tapatalku tematów aktywnych od prehistorycznych.

Plus jakie działy są najbardziej aktywne poza aktualnym tematem o najnowszym numerze?
Opublikowano

Najaktywniejsze to chyba Graczpospolita (bo masz CW i inne fajne tematy), Hyde Park no i pewnie filmowy. No i WKP, ale nie wiem czy bez premium możesz już tam wejść hehe. To tak spoza tych growych, ale statystyk nie mam.

Co do Twojego pytania o apkę to nie wiem, bo ja akurat z Tapatalka bardzo rzadko korzystam.

Opublikowano
Spojrzałem dokładnie, i są przyklejone wątki. A niżej są pozostałe ALE jako ich "miniaturka" jest zawsze pierwszy post, zazwyczaj sprzed wieków. To mnie zmyliło. Myślałem że to jakiś śmietnik historii xD Logicznej by było jak by się wyświetlały ostatnie komentarze, da się tak ustawić? Nie umiem odróżnić w Tapatalku tematów aktywnych od prehistorycznych.

Plus jakie działy są najbardziej aktywne poza aktualnym tematem o najnowszym numerze?
W ustawieniach masz zachowanie, co robić po otwarciu wątku. Ustaw sobie, żeby skakał do najnowszego posta. Wtedy też powinno pokazywać ostatnie na liście.

Ogólnie Tapatalk umiera, co da się odczuć po wielu niedziałających już funkcjach. Często będzie się zawieszał, albo nie ładował wszystkich tematów. Osobiście zawsze trzymam się tylko sekcji wątków, w których brałem udział.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nigdy w życiu nie miałem reklam w Tapatalku, ale ja używam tej wersji Pro, która kiedyś była płatna.

Opublikowano

Czy ktoś ma problem z zalogowaniem się na Tapa dzisiaj? Bo wylogowało mnie i za każdym razem info, że "false" pomimo dobrych danych.