czeskimaster 3 260 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 Tapatalk wprowadził jakieś ograniczenia? Chcąc przesłać zdjęcie w dziale Kobiety, mam informację Adult image i na tym się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 U mnie jest ok, może Ci żona blokadę rodzicielską włączyła? Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 Dobre sobie, aktualnie jestem po rozwodzie, więc to nie wchodzi w grę :-)Może to zależy od tego czy dana osoba posiada wersję vip? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 Może coś w tym być, mam wersję bez reklam Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 13 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2023 Poszła wersja vip i nadal to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 3 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2023 Bardzo często wywala takim błędem. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 5 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2023 Podczas chęci przeglądania działu Lego, mam taką informację. Jedynie da się wejść w wątek przez stronę internetową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 5 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2023 Też mam tak samo z tym wątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 17 marca Udostępnij Opublikowano 17 marca Coś takiego mam przy osi czasu.. Da się coś ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 13 kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia Chyba wrócił problem z powyżej. Bardzo często wywala podobny błąd. Forum normalnie działa, więc stawiam że to wina Tapatalka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 14 kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia Ostatnią aktualizację dla forumka Tapatalk wypuścił w czerwcu 2023, więc tutaj nic więcej nie zrobimy raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 14 kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 14 kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia A takich co sami sobie dopisują w postach to od razu na śmietnik. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 14 kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia Korzystam z tapa od dawna na kilku stronach i w sumie tylko tutaj były wiecznie jakieś problemy. Ale odpukać, od dawna działa u mnie całkiem dobrze na tapie forumek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 14 kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia Korzystam z tapa od dawna na kilku stronach i w sumie tylko tutaj były wiecznie jakieś problemy. Ale odpukać, od dawna działa u mnie całkiem dobrze na tapie forumek.Wyczyściłem pamięć podręczną apki i śmiga ok. Także jak ktoś ma problemy jak na obrazku wyżej, to niech spróbuję wyczyścić cache apki. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 14 kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia Dla mnie przeglądanie forumka przez przeglądarkę to jakieś kalectwo...Od zawsze Tap leciał, ma swoje wady jak np problem z osią czasu, ale zdarza się to coraz rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 28 kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia Chciałem dzisiejszego poranka wejść na forumek via Tapatalk, a tu doopa. Problemy z logowaniem. Dostałem na końcu komunikat: "Zmień hasło. Użyte właśnie hasło znaleźliśmy wśród ujawnionych w wyniku naruszenia bezpieczeństwa danych. Google zaleca natychmiastową zmianę tego hasła". Też tak macie? Dodam tylko, że forum na PC działa tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 258 Opublikowano 28 kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia Chciałem dzisiejszego poranka wejść na forumek via Tapatalk, a tu doopa. Problemy z logowaniem. Dostałem na końcu komunikat: "Zmień hasło. Użyte właśnie hasło znaleźliśmy wśród ujawnionych w wyniku naruszenia bezpieczeństwa danych. Google zaleca natychmiastową zmianę tego hasła". Też tak macie? Dodam tylko, że forum na PC działa tip top.Negative. Wszystko elegancko trzeszczy. Wlasnie pisze z tapatalka.Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 28 kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia A u mnie pomimo resetu fona cały czas dostaję żądanie zmiany hasła tylko tego jedynego forum Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 258 Opublikowano 28 kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia A u mnie pomimo resetu fona cały czas dostaję żądanie zmiany hasła tylko tego jedynego forum A probowales je zmienic? Jeśli nie, to moze faktycznie to zrob i problem sie rozwiaze. Swoja droga - nie boj sie, Google doskonale wie jakie masz haslo wiec widocznie ma powod wyzwalajac taki dialog.Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 7 maja Udostępnij Opublikowano 7 maja Też po aktualizacji, macie non stop w wątkach, aby zakupić wersję vip? Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 258 Opublikowano 7 maja Udostępnij Opublikowano 7 maja 3 godziny temu, czeskimaster napisał: Też po aktualizacji, macie non stop w wątkach, aby zakupić wersję vip? Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 2 czerwca Udostępnij Opublikowano 2 czerwca Od paru dni, wątki bardzo długo się wczytują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca Czy moderacja, da radę coś ogarnąć z Tapem? Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 258 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 16 minut temu, czeskimaster napisał(a): Czy moderacja, da radę coś ogarnąć z Tapem? Ale co ma ogarnąć? Przecież to zewnętrza apka. Moderacja nie ma wpływu na jej działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi