Opublikowano 13 maja 20231 r Tapatalk wprowadził jakieś ograniczenia? Chcąc przesłać zdjęcie w dziale Kobiety, mam informację Adult image i na tym się kończy.
Opublikowano 13 maja 20231 r Dobre sobie, aktualnie jestem po rozwodzie, więc to nie wchodzi w grę :-)Może to zależy od tego czy dana osoba posiada wersję vip?
Opublikowano 5 lipca 20231 r Podczas chęci przeglądania działu Lego, mam taką informację. Jedynie da się wejść w wątek przez stronę internetową.
Opublikowano 13 kwietnia 20241 r Chyba wrócił problem z powyżej. Bardzo często wywala podobny błąd. Forum normalnie działa, więc stawiam że to wina Tapatalka.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Ostatnią aktualizację dla forumka Tapatalk wypuścił w czerwcu 2023, więc tutaj nic więcej nie zrobimy raczej.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Proponuję zablokować dostęp do forum przez tapatalka, mamy 2024 rok, szczególnie użytkownikom co mają sygnaturę z tapa.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Korzystam z tapa od dawna na kilku stronach i w sumie tylko tutaj były wiecznie jakieś problemy. Ale odpukać, od dawna działa u mnie całkiem dobrze na tapie forumek.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r W dniu 14.04.2024 o 10:25, Moldar napisał(a): Korzystam z tapa od dawna na kilku stronach i w sumie tylko tutaj były wiecznie jakieś problemy. Ale odpukać, od dawna działa u mnie całkiem dobrze na tapie forumek.Wyczyściłem pamięć podręczną apki i śmiga ok. Także jak ktoś ma problemy jak na obrazku wyżej, to niech spróbuję wyczyścić cache apki.
Opublikowano 14 kwietnia 20241 r Dla mnie przeglądanie forumka przez przeglądarkę to jakieś kalectwo...Od zawsze Tap leciał, ma swoje wady jak np problem z osią czasu, ale zdarza się to coraz rzadziej.
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi Chciałem dzisiejszego poranka wejść na forumek via Tapatalk, a tu doopa. Problemy z logowaniem. Dostałem na końcu komunikat: "Zmień hasło. Użyte właśnie hasło znaleźliśmy wśród ujawnionych w wyniku naruszenia bezpieczeństwa danych. Google zaleca natychmiastową zmianę tego hasła". Też tak macie? Dodam tylko, że forum na PC działa tip top.
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi W dniu 28.04.2024 o 09:58, Czezare napisał(a): Chciałem dzisiejszego poranka wejść na forumek via Tapatalk, a tu doopa. Problemy z logowaniem. Dostałem na końcu komunikat: "Zmień hasło. Użyte właśnie hasło znaleźliśmy wśród ujawnionych w wyniku naruszenia bezpieczeństwa danych. Google zaleca natychmiastową zmianę tego hasła". Też tak macie? Dodam tylko, że forum na PC działa tip top.Negative. Wszystko elegancko trzeszczy. Wlasnie pisze z tapatalka.Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi A u mnie pomimo resetu fona cały czas dostaję żądanie zmiany hasła tylko tego jedynego forum
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi W dniu 28.04.2024 o 13:28, Czezare napisał(a): A u mnie pomimo resetu fona cały czas dostaję żądanie zmiany hasła tylko tego jedynego forum [emoji20]A probowales je zmienic? Jeśli nie, to moze faktycznie to zrob i problem sie rozwiaze. Swoja droga - nie boj sie, Google doskonale wie jakie masz haslo wiec widocznie ma powod wyzwalajac taki dialog.Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Opublikowano 7 maja 20247 maj W dniu 7.05.2024 o 14:22, czeskimaster napisał(a): Też po aktualizacji, macie non stop w wątkach, aby zakupić wersję vip? Tak.
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze W dniu 6.06.2024 o 11:10, czeskimaster napisał(a): Czy moderacja, da radę coś ogarnąć z Tapem? Ale co ma ogarnąć? Przecież to zewnętrza apka. Moderacja nie ma wpływu na jej działanie.