Perez 1 704 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Kurczę, trochę tu ciężko coś wyrzeźbić, bo nie widać nic od Tapa, w sensie jakichś aktualizacji czy coś. Cytuj
Bzduras 12 468 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Ja wiem, co można wrzucić: jakiś skrypt, który tapatalkowcom będzie kasować konto po włączeniu tej aplikacji Szybciutko się nauczą 1 Cytuj
czeskimaster 3 260 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Już nie miejcie takiego bólu dupska.. Ja (pipi)e. Pytam tylko, ponieważ, inne fora na Tapie normalnie śmigają. Cytuj
Bzduras 12 468 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Mylisz ból dupska z beką z tapatalkowców kolego Cytuj
Atherius 31 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Ale co konkretnie się długo wczytuje, jak wchodzisz w konkretny wątek, czy oś czasu? Cytuj
czeskimaster 3 260 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Ale co konkretnie się długo wczytuje, jak wchodzisz w konkretny wątek, czy oś czasu?Wejścia w obojętnie jaki wątek,temat, oś czasu.. Cytuj
Atherius 31 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Sprawdziłem przed chwilą i do tematów wchodzi błyskawicznie. Może wyczyść cache, przeinstaluj itp. Cytuj
wojtas011 535 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Mi ładuje ostatnio dłużej te przypięte tematy, reszta chyba śmiga normalnie Cytuj
czeskimaster 3 260 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Przeinstalowałem, sprawdzone jeszcze na dwóch innych telefonach i nadal bardzo długo się wczytują wątki itd. Wyszła aktualizacja do Tapa, ale nie widzę różnicy w działaniu. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Ja nigdy tapa nie używałem i nie zamierzam, nigdy, na żadnym urządzeniu nie miałem tej apki, ale w randomowych momentach wyskakuje mi okienko czy kontynuować przez tapa czy przez przeglądarkę. Da się to wyskakujące okienko jakoś wyłączyć? Cytuj
Square 8 563 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Nie widziałem tam chyba takiej opcji. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano środa o 20:08 Opublikowano środa o 20:08 Tap może tymczasowo nie działać. Przy okazji tego dzisiejszego zamieszania i tutaj chcemy zrobić porządek, bo od dawna nie ma aktualki, a sam Tap sypie non stop błędami. Sprawdzimy, co się da zrobić. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano środa o 20:20 Opublikowano środa o 20:20 No dobra, chyba ogarnięte - wtyczka najnowsza, ustawienia na forum zaktualizowane - dajcie znać co tam się z tym dzieje, bo ja nie korzystam. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano czwartek o 04:41 Opublikowano czwartek o 04:41 (edytowane) Co się dzieje? Nic - nie ładuje się forum. Nie da się korzystać z tapa, niech się inni jeszcze wypowiedzą, ale wcześniej jakoś chodziło, choć nie powiem - pod względem szybkości działania najgorsze forum na tapie.. Edytowane czwartek o 04:41 przez Lipa Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano czwartek o 07:16 Opublikowano czwartek o 07:16 2 godziny temu, Lipa napisał(a): Co się dzieje? Nic - nie ładuje się forum. Nie da się korzystać z tapa, niech się inni jeszcze wypowiedzą, ale wcześniej jakoś chodziło, choć nie powiem - pod względem szybkości działania najgorsze forum na tapie.. A miałeś to jakoś zapisane? Bo mam jakieś dwie konfiguracje i nie wiem, czy jakos od nowa nie trzeba wyszukac. Cytuj
wojtas011 535 Opublikowano czwartek o 07:31 Opublikowano czwartek o 07:31 (edytowane) 5 godzin temu, Perez napisał(a): A miałeś to jakoś zapisane? Bo mam jakieś dwie konfiguracje i nie wiem, czy jakos od nowa nie trzeba wyszukac. Potwierdzam, trzeba wyszukać nowe kafelek ma krótszy opis Przypięte tematy dalej ładuje 20 sekund, ale reszta śmiga Edytowane czwartek o 13:09 przez wojtas011 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano czwartek o 13:04 Opublikowano czwartek o 13:04 Mi Tapatalk nie działa w ogóle. Mieli kółeczko, mieli i...nic Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano czwartek o 13:10 Opublikowano czwartek o 13:10 5 godzin temu, wojtas011 napisał(a): Potwierdzam, trzeba wyszukać nowe kafelek ma krótszy opis Przypięte tematy dalej ładuje 20 sekund, ale reszta śmiga Dobra, po tym ruszyło, ale potwierdzam, dość wolno wchodzi. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano czwartek o 14:35 Opublikowano czwartek o 14:35 Ostatnio jak pisałem przez tapa cyfry to wywalało straszne błędy. Zobaczymy jak teraz. [emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]!.![emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]?[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]] Jednak dalej lipa Cytuj
czeskimaster 3 260 Opublikowano czwartek o 19:01 Opublikowano czwartek o 19:01 Chodzi bez zmian, oś czasu bardzo długo się wczytuje, wątki z osi czasu dłużej się wczytują, niż przez wejście z głównych kategorii i wątek o dead stranding nie chce się kompletnie wczytać, tylko dostaje informacje aby otworzyć w przeglądarce internetowej. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano wczoraj o 13:10 Opublikowano wczoraj o 13:10 Tak źle jak jest teraz w temacie forumkowego Tapatalka jeszcze nie było, słowo daję "Wątki w których brałeś udział " za pierwszym razem jeśli wczytają się po 30-tu sekundach to mogę uznawać się za szczęściarza. Najczęściej zaś trwa to ok minuty. Oś czasu to nawet nie próbuję, bo trwa to jeszcze dłużej. Inne dwa fora które obserwuję wczytują się dosłownie po sekundzie. Cytuj
Bzduras 12 468 Opublikowano wczoraj o 13:33 Opublikowano wczoraj o 13:33 Za to forum na przeglądarce zapieprza jak nigdy. Uczciwa wymiana 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano wczoraj o 13:37 Opublikowano wczoraj o 13:37 Dokładnie, dawno zrezygnowałem z tapatalk na rzecz mobilnej wersji forumka, ale działało to średnio, strasznie długo wszystko się wczytywało, tak teraz? Jak 4090 vs PS5 Pro Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 godziny temu, Czezare napisał(a): Tak źle jak jest teraz w temacie forumkowego Tapatalka jeszcze nie było, słowo daję "Wątki w których brałeś udział " za pierwszym razem jeśli wczytają się po 30-tu sekundach to mogę uznawać się za szczęściarza. Najczęściej zaś trwa to ok minuty. Oś czasu to nawet nie próbuję, bo trwa to jeszcze dłużej. Inne dwa fora które obserwuję wczytują się dosłownie po sekundzie. Nic nie wymyślę, nie mam pojęcia, o co z tym chodzi. Jest najnowsza apka wgrana, chociaż fakt, że autorzy już dawno jej nie aktualizowali. W ustawieniach Tapa wszystko świeci się "na zielono" i w zasadzie tyle filozofii, powinno śmigać, no a chyba coś nie bardzo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi