KOMARZYSKO 381 Opublikowano 22 listopada 2024 Opublikowano 22 listopada 2024 Dzisiaj to zapierdziala jak Pendolino aż w szoku jestem Cytuj
Lipa 522 Opublikowano 23 listopada 2024 Opublikowano 23 listopada 2024 Wczoraj tak, od półtora roku ruszyło, ale wieczorem wróciło do normy i dziś rano to samo Cytuj
czeskimaster 3 402 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Dziś na Tapie zapierdala jak nigdy, podejrzewam że kwestia godzin i znów będzie to samo...zobaczmy Cytuj
Czezare 1 481 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Proszę nie budzić z zimowego snu. Tap muli jak zwykle. Cytuj
Galaktyczny Wojażer 5 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia U mnie muli, ciekawe czy to wersja darmowa, która ma zachęcić do wersji pro. Ale jak forum poprawnie wyświetla się na komórkach to tapatalk można zaorać. Cytuj
czeskimaster 3 402 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Ja mam wersje zwykłą bez pro, i nie pamiętam już żeby tak dobrze działało. Jedynie co zrobiłem, to zainstalowałem ponownie tapa. Cytuj
Lipa 522 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Uwaga! Rano również zapierd..Oby tak już było zawsze po kilku latach katorgi Cytuj
Perez 1 972 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Mooooże ta zmiana bazy coś pomogła... Gorzej jak niebawem wjedzie IPB 5.0 i znowu coś się posypie Cytuj
Grześ 430 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Panowie, do czego właściwie przydaje się Wam tapatalk w przypadku tego forum? Pytam z ciekawości oczywiście. Gdy kiedyś człowiek siedział na kilku forach phpBB by przemo, które nie miały wersji mobilnej i ciężko się nawigowało nawet na dużych telefonach to tapa był alternatywą. Natomiast forumek, odkąd na nim jestem, działa świetnie w wersji mobilnej i nawet jak ktoś korzysta z kilku for to wydaje mi się, że na to jedno można spokojnie wchodzić z poziomu przeglądarki. Pytam, bo nie używam tapa od około 10 lat i może przez ten czas wprowadzili coś, dzięki czemu jednak warto go mieć. Cytuj
Moldar 2 303 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Tapatalk robi to po prostu lepiej. Jest wygodniej, czytelniej i w jednym miejscu można mieć kilka stron. a przynajmniej robił, dopóki działał. Cytuj
Lipa 522 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Przyzwyczajenie, wszystkie fora jakie przeglądam mam w jednym miejscu, wygoda Cytuj
WisnieR 2 782 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Faktycznie zrezygnowałem już dawno bo zamulał strasznie, ale dziś zainstalowałem i śmiga jak nigdy. Oś czasu wczytała się w sekundę.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj
czeskimaster 3 402 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Potwierdzam, forum na tapie działa, jak nigdy wcześniej. Cytuj
Lipa 522 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Perez - z radości wziąłem dwie sztuki PC ExtremeTakże szanuj se to A tak poważnie, to jestem ciekaw co z tym ipb 5 będzie, kiedy przesiadka? Cytuj
Perez 1 972 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia 39 minut temu, Lipa napisał(a): Perez - z radości wziąłem dwie sztuki PC Extreme Także szanuj se to A tak poważnie, to jestem ciekaw co z tym ipb 5 będzie, kiedy przesiadka? Juz niby jest, ale nie wiem jeszcze kiedy bedzie do pobrania. Ale pewnie niebawem. Cytuj
czeskimaster 3 402 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Tap, nadal śmiga jak szalony Cytuj
czeskimaster 3 402 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Oś czasu zaczęło wywalać.. Było pewnie, że to (pipi)nie. Cytuj
WisnieR 2 782 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Mi też już muli. Czasem nie zaczytuje postów wszystkich.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi