Czezare 1 454 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 Tyle tylko, że inne fora wczytują się dosłownie w pół sekundy. To i tylko to forum ślimaczy się w nieskończoność... Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 12 lutego 2019 Opublikowano 12 lutego 2019 @Perez Nie ma jakiejś aktualki? Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 12 lutego 2019 Opublikowano 12 lutego 2019 Zerkam co jakiś czas i nic - https://www.tapatalk.com/download_IPBoard.php - ostatnia wersja Tapa z naszej wersji skryptu jest z 18 maja ubiegłego roku. Cytuj
esc 0 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 Mam takie dziwne zjawisko otóż jak jestem w tapatalku niezalogowany na to forum to działają mi takie rzeczy jak np. oś czasu czy nieprzeczytane ale jak tylko się zaloguje to niestety obie te zakładki mi nie działają (są puste) informując mnie "brak wyników" czy to tylko ja tak mam ? bądź macie na to jakiś sposób. Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 Niestety, to jedyne forum na które nie ma rady, żeby dobrze działało z Taptalkiem Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Aktualizacja do najnowszej wersji 1.6.1. Cytuj
WisnieR 2 774 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Tapatalk chodzi w kratkę. Wczoraj pięknie wszystko śmigało i się odświeżał w sekundę a dziś znów brak synchronizacji z nieprzeczytanymi czy osią czasu.. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 18 września 2019 Opublikowano 18 września 2019 Tap zaktualizowany do najnowszej wersji. Cytuj
WisnieR 2 774 Opublikowano 18 września 2019 Opublikowano 18 września 2019 Po co. I tak nic się nie odświeża - mam na myśli nieprzeczytane, oś czasu itp. działają tylko wątki subskrybowane. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 Dlaczego, inne fora działają z tapatalk a tutaj nie? Zbliża się PS5 i warto byłoby przywrócić tą funkcjonalność. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 Napiszcie plis, co dokładnie nie działa, bo sam z Tapa nie korzystam i nie mam pojęcia w czym problem, bo mamy zainstalowaną najnowszą wersję. Jak będę wiedział o co pytać, to uderzę do supportu. Cytuj
Moldar 2 275 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 U mnie aktualnie nie działa tylko odświeżanie osi czasu. Czasem wywala błąd, albo długo odświeża. Więc korzystam z "wątki w których odpowiadałeś" i działa ok. Kiedyś było znacznie gorzej. Cytuj
WisnieR 2 774 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 U mnie nie działa nic oprócz subskrybowanych. Nic się nie odświeża albo trwa to wieki. Kiedyś działało od strzała. Oś czasu, nieprzeczytane. Bajecznie się forum przeglądało a teraz? Dramat. Cytuj
Patricko 1 440 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 Na Osi Czasu, jak się już załaduje, to wystarczy zjechać trochę niżej żeby wywalił błąd od czegoś tam. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 Przecież mobilna strona jest tak fajna, na ch.uj ciągle je.bać się z tym taptalkiem z którym problemy są od kliku lat chyba? 1 Cytuj
Moldar 2 275 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 Jest po prostu wygodniejszy. Kilka for w jednym miejscu. Żadnej zabawy z przybliżaniem obrazu, upload zdjęć itp.No i fakt, tyle to forum sprawia jakieś problemy, ale odpukać u mnie od tygodni bez większych zgrzytów. 1 Cytuj
WisnieR 2 774 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 Bo Tapatalk jest 100 razy lepszy niż mobilna wersja forum ale to trzeba najpierw skorzystać żeby zrozumieć, a nie (pipi)ać dla samego (pipi)ania. 2020 a na mobilnej stronie trzeba wciąż wrzucać zdjęcia z linków czyli wcześniej muszę wrzucić upload na Imgura, gdzie w Tapatalk dodaje się je bezpośrednio w poście. Nie mówiąc o samych przeglądaniu postów, a najważniejsze to zaznaczanie z głównego poziomu wątki jako przeczytany bez konieczności wchodzenia w temat. Do tego każda komenda "cofnij" wrzuca cię w dokładne miejsce które przeglądałeś czyli np. środek listy nowych tematów, a nie cofa i odświeża stronę w Chrome, gdzie zaczynasz od nowa. Mogę tak wymieniać i wymieniać ale niektórzy będą nadal sobie wmawiać, że mobilne forum jest lepsze. Bo oni z niego korzystają. Piszę to z mobilnego forum bo próbuje się przełączyć z tapa ale po 5 minutach mam już dość 1 1 Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 (edytowane) Oddychaj WisnieR. Mam ustawione mobilne forum jako zakładkę do nieprzeczytanej zawartości. Za każdym razem jak wchodzę na forum, mam listę tematów do przeczytania od ostatniego wejścia. Jak wchodzę do konkretnego tematu przenosi mnie do momentu w którym ostatni raz skończyłem go czytać, niezależnie jaki to temat. Jak jestem z tematem na bieżąco, przenosi mnie do ostatniego nieprzeczytanego postu. Jeśli wejdę w dany temat i od tego czasu nie pojawi się nowy post, to ten temat nie pojawia się na liście ostatnio nieprzeczytanej zawartości. Tak na prawdę, jedynym plusem jest wrzucanie zdjęć, które na mobilce najpierw trzeba wrzucić na jakiś hosting. Ale wolę zrobić to, niż 10 razy odświeżać Tapatalka, i za każdym razem błąd. Z Tapatalka korzystałem lata i owszem, jak działał było bardzo ok, niestety nie działa jak powinien od długiego czasu, więc go olałem, zbytnio mnie to irytowało. Edytowane 3 stycznia 2020 przez Wooyek Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 Przedewszystkim nie działa nieprzeczytane Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 stycznia 2020 Opublikowano 3 stycznia 2020 U mnie chodzi okej tylko trochę wolno, ale lepiej niż pare miesięcy temu Cytuj
WisnieR 2 774 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Nie wiem co się stało ale od rana wszystko śmiga. Cytuj
Patricko 1 440 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Oś czasu nadal ładuje się 100 lat, albo wcale. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Reasumując: "Wątki w których pisałeś" odświeżają się natychmiast od strzała, natomiast "Oś czasu" lub "Nieprzeczytane" albo wczytują się fhui długo, albo występuje błąd następującej treści: "Server error occured: "1 Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) (Select.php:488)" lub po prostu "Brak wyników". Cytuj
WisnieR 2 774 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Ehh u mnie z powrotem po staremu. A rano jak złoto chodziło. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Heh i weź tu coś naprawiaj, skoro nikt nic nie rusza, a chodzi jak chce. No nic, thx za info, odezwę się do supportu do nich, może coś zasugerują. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi