czeskimaster 3 260 Opublikowano 30 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 Po dzisiejszej aktualizacji, nie widać części wątków. Wygląda jakbym nie był zalogowany. Ok, wróciło wszystko do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 30 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 Niezła dwubiegunowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 14 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2022 Wam też teraz nie otwiera linków czy Twittera przez tapatalk? Czy to mój telefon jakiś upośledzony Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 14 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2022 W ogóle coś zamula TapaTalk Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Po ostatniej aktualizacji, nie można z głównej strony, wejść w główne wątki, tylko można przeglądać wątki przez oś czasu itp. Ktoś ma podobny problem? Ostatnia aktualizacja naprawiła problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Można sprawdzić co tam z tapatalkiem? Jakiś nowy plugin, update, nie znam się. Ostatnio działa niestety tragicznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Z tego co widzę to najnowsza dostępna wersja jest z września 2021 więc chyba nie. A co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Tapatalk niestety chyba upada, bo apka ogólnie ledwo zipie, brak powiadomień już od dawna, nie ma wbudowanych video z YT jak kiedyś. Póki co jeszcze jakoś ciągnie, pytanie jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Mi się nawet nieprzeczytane nie wczytują, tylko zawartość w której brałem udział. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Tak sam, ani oś czasu, ani nieprzeczytane się nie wczytują.Wysłane z mojego Pixel 7 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 2 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2022 Mi tylko na tym forum wyskakują błędy. Na stornie głównej nic się nie wczytuje tylko pojawia się błąd jak na screenie poniżej Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 Wam też Tapatalk w ogóle dzisiaj nie odświeża forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 17 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2022 U mnie śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 Chcę zacząć korzystać z Tapatalka by bardziej udzielać się na forumku. Tylko nie wyświetlają mi się wszystkie wątki, dosłownie tylko kilka. Żeby ten znaleźć musiałem wejść do Chrome. Co mam zrobić? Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 @Eskimos A jak to u Ciebie wygląda? U mnie jest podforum najpierw, potem lista wątków przyklejonych i ogłoszeń (bez zdjęć) i dopiero niżej normalne wątki (z miniaturkami ostatniego zdjęcia). Może coś Ci nie ładuje do końca? Czasem trochę się przycina. Spróbuj ściągnąć ekran w dół żeby odświeżyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 [mention=45694]Eskimos[/mention] A jak to u Ciebie wygląda? U mnie jest podforum najpierw, potem lista wątków przyklejonych i ogłoszeń (bez zdjęć) i dopiero niżej normalne wątki (z miniaturkami ostatniego zdjęcia). Może coś Ci nie ładuje do końca? Czasem trochę się przycina. Spróbuj ściągnąć ekran w dół żeby odświeżyło.Spojrzałem dokładnie, i są przyklejone wątki. A niżej są pozostałe ALE jako ich "miniaturka" jest zawsze pierwszy post, zazwyczaj sprzed wieków. To mnie zmyliło. Myślałem że to jakiś śmietnik historii xD Logicznej by było jak by się wyświetlały ostatnie komentarze, da się tak ustawić? Nie umiem odróżnić w Tapatalku tematów aktywnych od prehistorycznych. Plus jakie działy są najbardziej aktywne poza aktualnym tematem o najnowszym numerze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 Najaktywniejsze to chyba Graczpospolita (bo masz CW i inne fajne tematy), Hyde Park no i pewnie filmowy. No i WKP, ale nie wiem czy bez premium możesz już tam wejść hehe. To tak spoza tych growych, ale statystyk nie mam. Co do Twojego pytania o apkę to nie wiem, bo ja akurat z Tapatalka bardzo rzadko korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 11 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2023 U mnie to wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 12 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2023 Spojrzałem dokładnie, i są przyklejone wątki. A niżej są pozostałe ALE jako ich "miniaturka" jest zawsze pierwszy post, zazwyczaj sprzed wieków. To mnie zmyliło. Myślałem że to jakiś śmietnik historii xD Logicznej by było jak by się wyświetlały ostatnie komentarze, da się tak ustawić? Nie umiem odróżnić w Tapatalku tematów aktywnych od prehistorycznych. Plus jakie działy są najbardziej aktywne poza aktualnym tematem o najnowszym numerze?W ustawieniach masz zachowanie, co robić po otwarciu wątku. Ustaw sobie, żeby skakał do najnowszego posta. Wtedy też powinno pokazywać ostatnie na liście.Ogólnie Tapatalk umiera, co da się odczuć po wielu niedziałających już funkcjach. Często będzie się zawieszał, albo nie ładował wszystkich tematów. Osobiście zawsze trzymam się tylko sekcji wątków, w których brałem udział. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2023 Też macie takie (pipi)itne reklamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2023 Nie, ale mam płatną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2023 Nigdy w życiu nie miałem reklam w Tapatalku, ale ja używam tej wersji Pro, która kiedyś była płatna. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2023 Ok, doczytałem że przy wersji vip tego czegoś nie będzie. Thx Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2023 Czy ktoś ma problem z zalogowaniem się na Tapa dzisiaj? Bo wylogowało mnie i za każdym razem info, że "false" pomimo dobrych danych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi