Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, Perez napisał:

A inna fora dzialaja? Bo na tyle co czytalem, to jest sporo zgloszen z Tapem na iOS.

Inne działają, tylko kochane Psx nie :(

Opublikowano
29 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Coś dzieje sie w temacie , czy trzeba sie pogodzić z brakiem TT na iOS ?

Ja ze swojej strony nic nie wymyślę, nie mam pojęcia, co może być problemem, ale jak niektórzy piszą, to na iOS niby działa OK. 

Opublikowano
18 godzin temu, Perez napisał:

Ja ze swojej strony nic nie wymyślę, nie mam pojęcia, co może być problemem, ale jak niektórzy piszą, to na iOS niby działa OK. 

A czy wrzucales temat do helpdesku taptalka o niedogodnościach ? 

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takie problem na androidzie: w zakładce obserwowane gdy zjadę na dół listy nagle wszystkie pola w tej karcie znikają i pokazuje informacje z brakiem obserwowanych wątków. Jak odświeżę to wszystko wraca, ale dalej się usuwa gdy zjadę na dół. 

Przez ten problem nie da się przeglądać forumka na TT. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Andku od jakiegoś czasu tragedia. Inne fora wczytują się błyskawicznie. Tu na wyświetlenie wątków w których brałem udział czekam 30-50sek lub nawet dłużej. Czasem nic nie wyświetla i pokazuje się komunikat Brak Wyników. Może to ktoś ogarnąć?

Opublikowano

Na kompie też się forum ostatnio strasznie długo wczytuje. @Perez działacie coś z serwerem czy po prostu mamy się przyzwyczaić?

Opublikowano

Mam to samo co Czezare, z tym ze przeszlo tez na PC. Dodawanie posta trwa nawet 60 sekund. No muli strasznie. Tapatalk to samo, no ale wczesniej chociaz desktop dobrze dzialal.

Opublikowano

Na Androidzie posty "nie zostały wysłane, nie można połączyć się z serwerem" - wbijam na forumka, a tu trzy pod rząd, jeden pod drugim. No tak średnio bym powiedział