Nemesis 1 271 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 (edytowane) Przejrzałem sobie z ciekawości wszystkie strony tego forum i ku mojemu zdziwieniu nie znalazłem wątku poświęconego grze od City Interactive. W zeszłym tygodniu Sniper GW ukazał się na PS3 oferując dodatkowe misje i bronie. Czy ktoś z Was miał do czynienia z tym tytułem? Wprawdzie średnia ocen nie stawiają tej produkcji w najlepszym świetle lecz bardzo dobre wyniki sprzedaży oraz całkiem pochlebne opinie ze strony graczy sugerują, że w przyszłości warto się zainteresować Snajperem. Tym bardziej, że w produkcji jest już sequel przewidziany na koniec tego roku. Edytowane 1 maja 2011 przez NEMESIS US Cytuj
triboy 984 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 (edytowane) No właśnie, pytanie do osób, które grały w wersję na PS3. Gdzieś czytałem, że w wersji z PC/X'a skradanie nie zawsze miało sens, zdarzały się kwiatki, że wrogowie widzieli gracza ze stu kilometrów*. Jak dla mnie, takie coś od razu skreśla ten tytuł. Poprawili coś, czy tylko konwersja na szybko? Niestety nie grałem w Sniper Elite, a wspominając snajperski pojedynek w MGS3 (magiczne 1,5h ) nabieram dużej ochoty na tego typu rozgrywkę. * ok, troszkę przesadziłem Edytowane 1 maja 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 zdarzały się kwiatki, że wrogowie widzieli gracza ze stu kilometrów. Az tak zaje*iscie duze mapy sa w tej grze? Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 1 maja 2011 Opublikowano 1 maja 2011 Gdy wychodzi jakaś wątpliwa gierka i nie dają dema to mam ją gdzieś... Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 A w jaki sposob ma wyjsc demo jak PSN nie dziala ? Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 I jak , gral ktos? Podjaralem sie tym tytulem bo mam ochote na bycie takim snajperem, a nic podobnego co byloby warte uwagi nie widze oprocz tej gierki. Zastanawiam sie czy kupic, wprawdzie licytuje juz na allegro ale zawsze mozna zrezygnowac, jednak jestem wystarczajaco napalony na ta giere zeby kupic. Gral ktos? Warta zobaczenia? Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Ja grałem, przeszedłem i w sumie nie żałuję;] Można się wczuć- klimat jest w miarę okej, kamerka slo-mo fajna- za każdym razem sprawia radochę, grafika- teraz słabo/średnia, tak na 5-6. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Gra ma fajny klimat. Warto, choć trzeba przymknąc oko na kilka błędów. Jeśli lubisz się skradać, bierz smiało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi