Rumble 5 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Kupuje ktoś? Gra nastawiona bardzo na współprace wiec dobrze jakas ekipe zebrac. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 za tydzien wyjdzie. Poczekam z miesiąc az ostygnie, wyglada awsm ale roznie bywa z tymi grami. Juz sie przejechalem na APB, tez mialo byc super... :angry2: Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 (edytowane) Ciśniecie coś w Brinka na piecu? Ja właśnie kupiłem swoją kopie i się kończy instalować Jak ktoś chce coś wiedzieć to walcie śmiało, ale nie gwarantuje, że będe w stanie na wszystko odpowiedzieć od razu Edytowane 15 maja 2011 przez Empro Cytuj
scuff 463 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 (edytowane) nie podobają mi sie gameplaye, w ogole niepodobne do tego co było pokazywane wczesniej... btw da sie dopisać do steama gre kupioną w sklepie? Bo lol, nie dam 100zl więcej na steamie zeby sobie online pograc ZE STIMOWYMI KOLEGAMI I MIEC ACZIWMENTY?> jak juz kasujecie offtop to caly, czemu robicie wyjatki dla siebie Edytowane 15 maja 2011 przez scuff Cytuj
Stona 569 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 A co, bez stima nie można grać online? XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi