Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

wczoraj była w nocy ok 1 czasy polskiego aktualizacja amerykanskiego pss i dema nie ...co nie znaczy, ze go nie mogli wrzucic teraz;-)

ale pewnie nie, w USA PES nie jest popularny

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 83,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• a według ciebie, która ręka jest najlepsza do onanizowania się? Błagam nie pisz tylko, że prawa.

• Tempo jest takie same jak w Pes 2011. Fizyka piłki jest kompletnie inna niż w poprzedniej odsłonie. Odnośnie animacji to jest ona na dobrym poziomie, zbliżonym do konkurencji, ale nie na równym. Mimo

• Wojtas angol
    Wojtas angol

Tyle czasu trzeba było czekać na tego właściwego Pes-a, jest w końcu dawny gameplay który przypomina mi japońskiego wining elewen bo w niego się bardziej zagrywałem, bo zawsze był wolniejszy niz Pes.

Opublikowano

wczoraj była w nocy ok 1 czasy polskiego aktualizacja amerykanskiego pss i dema nie ...co nie znaczy, ze go nie mogli wrzucic teraz;-)

ale pewnie nie, w USA PES nie jest popularny

Niestety dema nie wrzucili... więc pewnie trzeba czekać na EU aktualizację a szkoda;/

Opublikowano

Po 17 jest aktualizacja PSN to zapewne Pro wrzucą.

Opublikowano

Na japońskim PS Store jest już demo, chyba waży 1370MB.

Wolę poczekać te parę godzin niż walczyć z językiem japońskim :P

Opublikowano

Jezu ludzie, pewnie podobnie. Poczekajcie cierpliwie do poludnia.

Opublikowano

Nie wiem czy już postowano. Oficjalna okładka PES'a. Widać że po aferach z Messim i Fifą rok temu postanowiono postawić na CR7

PES-2012-cover.jpg

Opublikowano

@Kalel postowałem już to parę stron wcześniej. :music:

Opublikowano

Jakich aferach?

mówił, że gra w Fife , smieszne ale serio

Opublikowano

-_-

Orsonowi chodzi o to,że rok temu była "afera" z Messim jak to pogrywa sobie namiętnie w FIFE mimo tego,że jest twarzą konkurencji. Jest to trochę śmieszne,ale prawdziwe.

Opublikowano

Orson - piszesz niezrozumiałym językiem dla mnie - o co chodzi?

Fakt trudno gościa zrozumieć. Messi wolał grać w FIFA niż w PES.

Opublikowano

Hehehe.. Nie słyszałem o tym, dobre. :) Sorry Orson.

Lons 1:0

Edytowane przez elentario

Opublikowano

Demo już podobno jest do pobrania :D

Opublikowano

A no jest :D Właśnie zacząłem ściągac. Mam nadzieję, że potrwa to mniej niż godzinę i będę mógł pograc.

Opublikowano

360 nie dostanie teraz dema :bad: tylko 17 te drugie :rofl2:

Opublikowano

Użytkownikom Xbox-a raczej nie jest do śmiechu ... :no:

Opublikowano

From Adam on Twitter:

I'm hearing the #PES2012 demo didn't get approved by Microsofts quality testing team...#runbug

chyba mnie rozpierd...

Opublikowano

Dobrze, że przeskoczyłem na PS3 :) Już mam 30%, jestem niezmiernie ciekaw co dostaniemy w tym roku.

W porównaniu do 2011 jest duża poprawa :) Ciekawe czy na PS3 będą "ząbki" jak rok temu.

Opublikowano

I jak wrażenia? Grał ktoś ?

Właśnie gram, IMO całkiem inaczej się gra niż w 11. Za(pipi)isty jest. Dostaje właśnie baty od Milanu;D