Opublikowano 24 sierpnia 201113 l wczoraj była w nocy ok 1 czasy polskiego aktualizacja amerykanskiego pss i dema nie ...co nie znaczy, ze go nie mogli wrzucic teraz;-) ale pewnie nie, w USA PES nie jest popularny
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l wczoraj była w nocy ok 1 czasy polskiego aktualizacja amerykanskiego pss i dema nie ...co nie znaczy, ze go nie mogli wrzucic teraz;-) ale pewnie nie, w USA PES nie jest popularny Niestety dema nie wrzucili... więc pewnie trzeba czekać na EU aktualizację a szkoda;/
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Na japońskim PS Store jest już demo, chyba waży 1370MB. Wolę poczekać te parę godzin niż walczyć z językiem japońskim
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Nie wiem czy już postowano. Oficjalna okładka PES'a. Widać że po aferach z Messim i Fifą rok temu postanowiono postawić na CR7
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l -_- Orsonowi chodzi o to,że rok temu była "afera" z Messim jak to pogrywa sobie namiętnie w FIFE mimo tego,że jest twarzą konkurencji. Jest to trochę śmieszne,ale prawdziwe.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Orson - piszesz niezrozumiałym językiem dla mnie - o co chodzi? Fakt trudno gościa zrozumieć. Messi wolał grać w FIFA niż w PES.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Hehehe.. Nie słyszałem o tym, dobre. Sorry Orson. Lons 1:0 Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez elentario
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l A no jest Właśnie zacząłem ściągac. Mam nadzieję, że potrwa to mniej niż godzinę i będę mógł pograc.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l From Adam on Twitter: I'm hearing the #PES2012 demo didn't get approved by Microsofts quality testing team...#runbug chyba mnie rozpierd...
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Dobrze, że przeskoczyłem na PS3 Już mam 30%, jestem niezmiernie ciekaw co dostaniemy w tym roku.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Dobrze, że przeskoczyłem na PS3 Już mam 30%, jestem niezmiernie ciekaw co dostaniemy w tym roku. W porównaniu do 2011 jest duża poprawa Ciekawe czy na PS3 będą "ząbki" jak rok temu.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l I jak wrażenia? Grał ktoś ? Właśnie gram, IMO całkiem inaczej się gra niż w 11. Za(pipi)isty jest. Dostaje właśnie baty od Milanu;D