Gość Orson Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 (edytowane) Co Ty gadasz Raulos, pes w tym roku znów zawiódł...jest zbyt sztywno, w porównaniu do konkurencji, w ogóle cała otoczka , grafika, wszystko jest słabiej niż w fifie...która tez nie jest idealna, ale i tak pesa odstawia bardzo bardzo daleko ... Nie żartuj nigdy w życiu. Dwie są bardzo dobre. FIFA odstawia PES bardzo, bardzo daleko? Bądź poważny. PES = FIFA. Każda z nich jest fajna. albo nic już : -) w Niemczech jak mniemam premiera 30? orientuje sie ktoś czy wersja niem rok temu miała j ang na ps3 do wyboru? Edytowane 14 września 2011 przez Orson Cytuj
raulos 19 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 Co Ty gadasz Raulos, pes w tym roku znów zawiódł...jest zbyt sztywno, w porównaniu do konkurencji, w ogóle cała otoczka , grafika, wszystko jest słabiej niż w fifie...która tez nie jest idealna, ale i tak pesa odstawia bardzo bardzo daleko ... Nie żartuj nigdy w życiu. Dwie są bardzo dobre. FIFA odstawia PES bardzo, bardzo daleko? Bądź poważny. PES = FIFA. Każda z nich jest fajna. albo nic już : -) w Niemczech jak mniemam premiera 30? orientuje sie ktoś czy wersja niem rok temu miała j ang na ps3 do wyboru? Tylko po Niemiecku bedzie. Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 Już byłem zdecydowany na fife ale podpasowało mi to demo pesa fify wręcz odrzuciło ,tylko te szarpnięcia animacji mam nadzieje że to poprawią. Cytuj
ShootingGuard 0 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Wczoraj udało mi się rozegrać niestety tylko jeden mecz. Wrażenia pozytywne. Poprawili bramkarzy i strzały względem pierwszego dema. Odniosłem też wrażenie, że usprawnili odbiór piłki, ale żeby upewnić się w tej kwestii muszę rozegrać trochę więcej spotkań. Tak jak po pierwszym demie byłem rozczarowany, tak teraz grało mi się przyjemnie. Z tymi dwoma tygodniami różnicy między wypuszczeniem gry do sprzedaży w konkretnych regionach to lekka bzdura w kontekście MLO. Podczas gdy my będziemy startować z bandą leszczy w składzie, Ci którzy mieli grę od 30 będą mieć już całkiem mocne składy. Cytuj
Ölschmitz 1 520 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 chyba po raz pierwszy w historii pesa bramkarze sa fenomenalni. wczoraj zagralem jakies 5 spotkan przeciwko interowi i raz neuer raz cesar bronili wysmienicie. wybijaja pilke na bok, rzadko pod nogi rywala. wyglada to super. Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) Co Ty gadasz Raulos, pes w tym roku znów zawiódł...jest zbyt sztywno, w porównaniu do konkurencji, w ogóle cała otoczka , grafika, wszystko jest słabiej niż w fifie...która tez nie jest idealna, ale i tak pesa odstawia bardzo bardzo daleko ... Nie żartuj nigdy w życiu. Dwie są bardzo dobre. FIFA odstawia PES bardzo, bardzo daleko? Bądź poważny. PES = FIFA. Każda z nich jest fajna. albo nic już : -) w Niemczech jak mniemam premiera 30? orientuje sie ktoś czy wersja niem rok temu miała j ang na ps3 do wyboru? Tylko po Niemiecku bedzie. Planuje wziąć 30-stego na niemiecką premierę, o ile cena znów nie będzie na poziomie 70 Euro, jak w przypadku wielu nowości tam. Studiowanie germanistyki jednak ma swoje plusy Edytowane 15 września 2011 przez Gość Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Aem to daj koniecznie znac czy bedzie wersja ang- bo na PS3 przecież na ogól jest multi-language. _________ ja wczoraj zagrałem dwa mecze , wnioski na razie tylko wstepne: - poprawili grafikę , bardzi ładnie to wygląda - bramkarze w tych dwóch meczach ani razu nic nie spier.dolili , jak mówią inni , którzy grali wiecej- jest szansa, ze będą ok a tego kolesia z Konami, który wpadł na pomysł , że nie można wyłączyc 8 minutowego (gdzies tak ) początkowego filmiku należałoby przypalac zapalniczką. Nosz pi pi Cytuj
Ölschmitz 1 520 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 no filmik konkret. no, ale przynajmniej raz sie obejrzy i potem spokoj. rok temu co mecz trzeba bylo resetowac gre. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 jak raz? czyli teraz jak odpalę to go nie bedzie? (nie wiem, wczoraj po raz pierwszy testowałem) Cytuj
Ader 383 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Robben jest bogiem na tej grze o.O Cytuj
kiko 1 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Już byłem zdecydowany na fife ale podpasowało mi to demo pesa fify wręcz odrzuciło ,tylko te szarpnięcia animacji mam nadzieje że to poprawią. To są podobno jakieś problemy z kompresją w przypadku X360, w oryginale na 100% tego nie będzie. Cytuj
Ölschmitz 1 520 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Robben jest bogiem na tej grze o.O robben jest dobrze odwzorowany. jak ma normalna forme to wymiata, ale ma wskaznik form najnizszy chyba jaki mozna miec, wiec na 10 spotkan 5 razy ma niebieska strzalke, 2 razy fioletowa. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Bale, to jest gość Demo 2 lepsze od dema 1. Różnice kosmetyczne ale są. Cytuj
paxx 32 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 po 1 demie już spisałem pesa na straty ale 2 demo to zupełnie inna gra pes wreszcie wrócił na właściwy tor . !!!! Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 panowie pytanko demko na x360 to jest ta pierwsza wersja czy druga?? Cytuj
Ore 188 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Ja też grałem. Nawet spoko. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Grałem. Głupie. Powinienes dostac warna za tak odpowiedz. Dwa słowa i koniec, w szkole podstawowej uczyli pisac pelnymi zdaniami - prezentujesz wysoki poziom kolego. Uzasadnij moze? 1 2 Cytuj
ZUS_PL 82 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Ciebie powinni zbanować za elementarny brak poczucia humoru. Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Głupie Konami, teraz nie wiem w którą piłkę mam grać . PES jest podobny do FIFA, a FIFA do PESa, noż kurna Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) LOL - dokladnie. Po raz pierwszy obydwie galy mi sie podobaja. Czerpalem dzisiaj przyjemnosc z PES'a grajac z kumplem, jak z COD'a. Lekki, przyjemny, arkadowy, fajne gole, prostopadle przez 30 metrow, jak za czasow PES'a 6,zero zdenerwowania jak trace bramke, bo wiem, ze pilka przeniknela przez wszytskich obroncow, ale co z tego, skoro fun jest ogromny! Demo 2 jest o wiele lepsze, niz pierwsze, albo moze to przez fakt grania z zywym przeciwnikiem. Przez to, ze konkurencja poszla az tak w strone symulacji, Konami moze zyskac nowych graczy... Edytowane 15 września 2011 przez easye Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Głupie Konami, teraz nie wiem w którą piłkę mam grać :confused:. PES jest podobny do FIFA, a FIFA do PESa, noż kurna no dokładnie, dokładnie mam to samo ;-) bedzie cięzko bo jak wiadomo nawyki z jednej piłki wchodzą w drugą i sie traci głupie bramki... super sie gra w tego pesa, choc z tego co słyszę wielu ludziom sie nie podoba- np wśród moich znajomych jestem jedynym , któremu sie podoba;-) jest troszkę bardziej arkejdowo niż Fifie co nie znaczy , ze gra jest arkejdem! Gra sie bardzo przyjemnie, bramkarze swietnu , dobra grafika...a najważniejsze jest to, po prostu sie fajnie gra Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) ... Edytowane 11 września 2012 przez ACAB Cytuj
raulos 19 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 (edytowane) Ciebie powinni zbanować za elementarny brak poczucia humoru. Zart byl ale ponizej - poczuciem humoru wykazal sie Ore, ktory zakpil wlasnie z tego posta ktorego to ja skrytykowalem. Capisci? To ze bedzie tylko po Niemiecku swego czasu na tweeterze powiedzial Murphy. Easye darze Cie sympatia i nie bede z tego powodu odpisywal na to co piszesz o Pesie, ale ja mam zupelnie odmienne zdanie. Niech kazdy gra w to co mu pasuje filozofia mojej gry to Pes od dawien dawna, przez ostanie lata staralem sie polubic fife gralem duzo w 10 i 11 online i ze znajomymi - bezskutecznie, bez asyst jest lepiej, natomiast w dalszym ciagu nie akceptuje jej nawet w jej dobrym wydaniu to nie jest to, nie ma emocji. Nie podoba mi sie jednak ze starasz sie takimi postami kogos sprowokowac, z tego co ja widze na przestrzeni czasu, ty nawet nie dajesz szans Pesowi - slepo patrzysz w fife, choc by nie wiem co i tak powiesz ze pes jest zje* - nie doslownie co pokazuje twoj ostani post ale prowokacyjnie i dwuznacznie. Respekt. Edytowane 15 września 2011 przez raulos 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi