Skocz do zawartości

PES 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem,mi się coś takiego jeszcze nie zdarzyło,czy to w demie czy w fullu.

masz pełną ? opisz cos... wrazenia... ADER cos ostanio siedzisz cicho - to do Ciebie niepodobne :P

Opublikowano

Ja mam ostatnio bardzo mało czasu - pewnie ,że mam fulla,aczkolwiek online na razie nie pogram,bo to nie oryginał,choć preorder już złożony dawno :)

Dla mnie gra wymiata,wczoraj grałem sobie ligę mistrzów i zauważyłem,że w stosunku do demo lepiej na pewno działa X,zawodnik od razu stara się odbierać piłkę i nie mota się jak w demie.Genialnie wchodzą strzały z R2,jak wrócę do domu to postaram się wkleić pierwsze replaye i gole Villi z R2(kur.wa mega radocha jak taki techniczny rogal w stylu właśnie Villi wpada - w ogóle Messi strzela jak Messi,mówię o animacji, a Villa jak Villa).Możecie śmiało dawać requesty co chcecie zobaczyć - czy to staty drużyny,czy zawodników.

Aha - składy są mocno nieaktualne,jak zwykle w PESie,w Barcy jest Bojan,nie ma Fabregasa i Sancheza,ale jest Thiago(81 overall).Ogólnie bardzo stare line upy - mam nadzieję,że wkrótce patch wyjdzie.

GRAĆ KUR.WA!!!

Ok,lecę,pozdro

Opublikowano

Sprawdź please czy usostępnili w edytorze wiecej rodzajów dryblingu (zawsze były 4) i czy da się modyfikować wygląd trenerów :] fajnie też, gdyby wrócił motyw pustawymi trybunami na meczach drużyn będących nisko w tabeli...

Opublikowano

Dla mnie gra wymiata [...]

Ja zaczekam na opinie odnośnie online na PS3 po wyjściu. Chociaż pomimo tego, że cpu na TP "oszukuje", to jest frajda i motywacja, żeby jednak nie dać się zgnoić i mu pokazać xD Więc możliwe, że nawet dla offline'u kupię PESa. Co to się porobiło... dwie bardzo dobre piłki jednego roku :) + 5 innych rewelacyjnych tytułów w przeciągu miesiąca czy dwóch.

Ader - grasz na analogu czy na krzyżaku? Może z tymi strzałami czasami tak wychodzi, bo jakoś błędnie konsola odczytuje wychylenie drążka... sam nie wiem.

Opublikowano

Messi jest zmaszowany? Na filimkach facet ma przyśpieszenie 2 razy lepsze niż reszta grajków. Ronaldo cyborg?

Opublikowano

W ostatniego PESa gralem kiedy mial numerek 5. Wtedy "zalecane" bylo uzywanie krzyzaka. Czy ten sposob nadal jest bardziej preferowany w najnowszym Pro czy moze teraz to juz nie ma znaczenia?

Opublikowano

Messi jest zmaszowany? Na filimkach facet ma przyśpieszenie 2 razy lepsze niż reszta grajków. Ronaldo cyborg?

Skoro Robben jest pół-bogiem, to Messi i Ronaldo są na pewno cyborgami ;) To nie ulegało wątpliwości.

Opublikowano

Obawiam się, że w rzeczywistości jest tak samo :P

Opublikowano (edytowane)

Gram na analogu i radzę się wszystkim na niego powoli przerzucać(zresztą po to jest 360 drybling),bo pisali,że to może być ostatni PES gdzie jeszcze można używać krzyżaka.

Edytowane przez Ader
Opublikowano

Gram na analogu i radzę się wszystkim na niego powoli przerzucać(zresztą po to jest 360 drybling),bo pisali,że to może być ostatni PES gdzie jeszcze można używać krzyżaka.

Czy Raul jest w Realu Madrid :P ? nie moge sie doczekach tych filmikow

Opublikowano (edytowane)

Sprawdź please czy usostępnili w edytorze wiecej rodzajów dryblingu (zawsze były 4) i czy da się modyfikować wygląd trenerów :] fajnie też, gdyby wrócił motyw pustawymi trybunami na meczach drużyn będących nisko w tabeli...

4 rodzaje dryblingu jak zawsze ,104 cieszynki,niektóre z

a(pipi)iste (np. 104) xDDD

Filmiki uploaduję właśnie na jutjuba.

Edytowane przez Ader
Opublikowano

W ostatniego PESa gralem kiedy mial numerek 5. Wtedy "zalecane" bylo uzywanie krzyzaka. Czy ten sposob nadal jest bardziej preferowany w najnowszym Pro czy moze teraz to juz nie ma znaczenia?

oh to archaizm, konieczna przesiadka na analoga

• Plusik 1
Opublikowano

oh to archaizm, konieczna przesiadka na analoga

To nawet dobrze bo grzybem steruje mi sie o wiele wygodniej. Nie wspominajac o tym, ze krzyzak w dualu3 jest jakby nizej osadzony i ciezko mi sie nim wbija skosy. Thx za info.

Opublikowano

Nowe ML zaskakuje mnie na każdym kroku za dużo tu nowości by opowiadać,ale jest SUPER!

Na ten tryb cieszę się najbardziej :) grasz na Top Playerze? Są oszustwa CPU?

Opublikowano

Gram ta top playerze.

Jedyne oszustwo to gole z wolnych każdym zawodnikiem(nawet słabym) z tak do 25 metra,ale nauczyłem się przed tym bronić.

Poza tym - trzeba po prostu na maksa być skupionym i nie popełniać błędów,bo komp je dobrze wykorzystuje.