Ader 383 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Nie wiem,mi się coś takiego jeszcze nie zdarzyło,czy to w demie czy w fullu. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Nie wiem,mi się coś takiego jeszcze nie zdarzyło,czy to w demie czy w fullu. masz pełną ? opisz cos... wrazenia... ADER cos ostanio siedzisz cicho - to do Ciebie niepodobne Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Ja mam ostatnio bardzo mało czasu - pewnie ,że mam fulla,aczkolwiek online na razie nie pogram,bo to nie oryginał,choć preorder już złożony dawno Dla mnie gra wymiata,wczoraj grałem sobie ligę mistrzów i zauważyłem,że w stosunku do demo lepiej na pewno działa X,zawodnik od razu stara się odbierać piłkę i nie mota się jak w demie.Genialnie wchodzą strzały z R2,jak wrócę do domu to postaram się wkleić pierwsze replaye i gole Villi z R2(kur.wa mega radocha jak taki techniczny rogal w stylu właśnie Villi wpada - w ogóle Messi strzela jak Messi,mówię o animacji, a Villa jak Villa).Możecie śmiało dawać requesty co chcecie zobaczyć - czy to staty drużyny,czy zawodników. Aha - składy są mocno nieaktualne,jak zwykle w PESie,w Barcy jest Bojan,nie ma Fabregasa i Sancheza,ale jest Thiago(81 overall).Ogólnie bardzo stare line upy - mam nadzieję,że wkrótce patch wyjdzie. GRAĆ KUR.WA!!! Ok,lecę,pozdro Cytuj
ted360 17 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Sprawdź please czy usostępnili w edytorze wiecej rodzajów dryblingu (zawsze były 4) i czy da się modyfikować wygląd trenerów :] fajnie też, gdyby wrócił motyw pustawymi trybunami na meczach drużyn będących nisko w tabeli... Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Dla mnie gra wymiata [...] Ja zaczekam na opinie odnośnie online na PS3 po wyjściu. Chociaż pomimo tego, że cpu na TP "oszukuje", to jest frajda i motywacja, żeby jednak nie dać się zgnoić i mu pokazać xD Więc możliwe, że nawet dla offline'u kupię PESa. Co to się porobiło... dwie bardzo dobre piłki jednego roku + 5 innych rewelacyjnych tytułów w przeciągu miesiąca czy dwóch. Ader - grasz na analogu czy na krzyżaku? Może z tymi strzałami czasami tak wychodzi, bo jakoś błędnie konsola odczytuje wychylenie drążka... sam nie wiem. Cytuj
Gość Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Messi jest zmaszowany? Na filimkach facet ma przyśpieszenie 2 razy lepsze niż reszta grajków. Ronaldo cyborg? Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 W ostatniego PESa gralem kiedy mial numerek 5. Wtedy "zalecane" bylo uzywanie krzyzaka. Czy ten sposob nadal jest bardziej preferowany w najnowszym Pro czy moze teraz to juz nie ma znaczenia? Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Messi jest zmaszowany? Na filimkach facet ma przyśpieszenie 2 razy lepsze niż reszta grajków. Ronaldo cyborg? Skoro Robben jest pół-bogiem, to Messi i Ronaldo są na pewno cyborgami To nie ulegało wątpliwości. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Messi jest zmaszowany? Na filimkach facet ma przyśpieszenie 2 razy lepsze niż reszta grajków. Ronaldo cyborg? Obawiam się, że w rzeczywistości jest tak samo Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) Gram na analogu i radzę się wszystkim na niego powoli przerzucać(zresztą po to jest 360 drybling),bo pisali,że to może być ostatni PES gdzie jeszcze można używać krzyżaka. Edytowane 27 września 2011 przez Ader Cytuj
raulos 19 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Gram na analogu i radzę się wszystkim na niego powoli przerzucać(zresztą po to jest 360 drybling),bo pisali,że to może być ostatni PES gdzie jeszcze można używać krzyżaka. Czy Raul jest w Realu Madrid ? nie moge sie doczekach tych filmikow Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) Sprawdź please czy usostępnili w edytorze wiecej rodzajów dryblingu (zawsze były 4) i czy da się modyfikować wygląd trenerów :] fajnie też, gdyby wrócił motyw pustawymi trybunami na meczach drużyn będących nisko w tabeli... 4 rodzaje dryblingu jak zawsze ,104 cieszynki,niektóre z a(pipi)iste (np. 104) xDDD Filmiki uploaduję właśnie na jutjuba. Edytowane 27 września 2011 przez Ader Cytuj
Gość Orson Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 W ostatniego PESa gralem kiedy mial numerek 5. Wtedy "zalecane" bylo uzywanie krzyzaka. Czy ten sposob nadal jest bardziej preferowany w najnowszym Pro czy moze teraz to juz nie ma znaczenia? oh to archaizm, konieczna przesiadka na analoga 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 W Realu jest Callejon,Sahin,Varane,Altintop - ale brakuje Coentrao,no i w składzie jest Adebayor oraz Drenthe... Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 W ostatniego PESa gralem kiedy mial numerek 5. Wtedy "zalecane" bylo uzywanie krzyzaka. Czy ten sposob nadal jest bardziej preferowany w najnowszym Pro czy moze teraz to juz nie ma znaczenia? oh to archaizm, konieczna przesiadka na analoga To nawet dobrze bo grzybem steruje mi sie o wiele wygodniej. Nie wspominajac o tym, ze krzyzak w dualu3 jest jakby nizej osadzony i ciezko mi sie nim wbija skosy. Thx za info. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Ader jesteś niczym jack Sparrow ;-) Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Nic specjalnego,ale kręcić można nieźle jeszcze jeden bezie,ale się przetwarza. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Nowe ML zaskakuje mnie na każdym kroku za dużo tu nowości by opowiadać,ale jest SUPER! Cytuj
ted360 17 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Nowe ML zaskakuje mnie na każdym kroku za dużo tu nowości by opowiadać,ale jest SUPER! Na ten tryb cieszę się najbardziej grasz na Top Playerze? Są oszustwa CPU? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Gram ta top playerze. Jedyne oszustwo to gole z wolnych każdym zawodnikiem(nawet słabym) z tak do 25 metra,ale nauczyłem się przed tym bronić. Poza tym - trzeba po prostu na maksa być skupionym i nie popełniać błędów,bo komp je dobrze wykorzystuje. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Ader powiedz, że Chelsa jest na licencji , proszę uczyn to. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) Ader powiedz, że Chelsa jest na licencji , proszę uczyn to. NIE jest. Ale ma niebieskie koszulki. Edytowane 28 września 2011 przez raulos Cytuj
Ader 383 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Z angielskiej tylko Tottenham i ManU. Cała Hiszpańska,Holenderska i Włoska Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi