Skocz do zawartości

PES 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Game Over w Łodzi (i może w ich oddziale w Krakowie) jest już PES 2012 na PS3. Wersja ARABSKA smile.gif Wersja PAL z angielskim na płycie od razu.

Okładka z przodu po angielsku, z tyłu górna część po arabsku, dolna po angielsku. Instrukcja po arabsku + w bonusie przednia okładka z tylną zamieniona.

Możliwe, że do takiej wersji odpowiednie option file będę musiał ściągać, bo inny BLES jest, ale .... da się radę smile.gif

Rozumiem, że online da się grać z całą Europą/wszystkimi BLESami w wersji PAL? Napisz please jak wygląda sprawa z wyborem języków i jaki komentarz jest do wyboru, bo poważnie się zastanawiam nad łyknięciem arabskiego PESa :D

Opublikowano (edytowane)

W Game Over w Łodzi (i może w ich oddziale w Krakowie) jest już PES 2012 na PS3. Wersja ARABSKA smile.gif Wersja PAL z angielskim na płycie od razu.

Okładka z przodu po angielsku, z tyłu górna część po arabsku, dolna po angielsku. Instrukcja po arabsku + w bonusie przednia okładka z tylną zamieniona.

Możliwe, że do takiej wersji odpowiednie option file będę musiał ściągać, bo inny BLES jest, ale .... da się radę smile.gif

Rozumiem, że online da się grać z całą Europą/wszystkimi BLESami w wersji PAL? Napisz please jak wygląda sprawa z wyborem języków i jaki komentarz jest do wyboru, bo poważnie się zastanawiam nad łyknięciem arabskiego PESa :D

No jeżeli PAL jest to z całą europą można grać normalnie z tego co wiem :) Jeżeli chodzi o języki, to są:

- English

-rosyjski (chyba, bo cyrylica jest napisane)

- Svenska

- Nederlands

- Turkce

- arabski (żmijki) :P

Ja po instalacji wybrałem angielski od razu i mam normalnie z komentarzem angielskim. Innych nie testowałem :)

A z okładką jest wszystko ok :D Nie jest źle wydrukowana. Ja po prostu jestem taki "światowiec" i zapomniałem, że "al dżazira" czyta od tyłu :D

Edytowane przez falcon87pl
  • Plusik 1
Opublikowano

Gram właśnie z kumplami przy browarze w PESa i muszę stwierdzić, że to co się dzieje teraz w porównaniu z tym co było przy sesyjkach fify przez ostatnie 3 lata, to jak wesele do konsolacji :D King is back !

Opublikowano

a nie jest czasem tak, ze jak wy macie gry nie z tego regionu to sa problemy z online?

bo gdy łaczycie sie online to łaczycie sie z serwerami na które odsyła nr BLES - czyli z oddalonymi duzo dalej niż wzielibyscie wersje na Europę? (tym samym wieksze opóźnienia itd)

Tak słyszłałem , czyt o prawda to nie wiem

Opublikowano

Też się tego obawiałem, ale z drugiej strony wersja arabska ma m.in. języki szwedzki & rosyjski, a te należą do Europy... Zresztą chcę już po prostu zagrać w nowego PESa :]

Opublikowano

Gra wymiata, poziom Top Player jest cholernie trudny i w tej części szczególnie widać, że exhibition to zupełnie inna bajka niż ML czy CL. Tam CPU nie tyle oszukuje, co po prostu się nie myli :) Wessało mnie jak tornado, gdybym nie miał pracy spędziłbym przed TV calutki weekend :D Seabass już zapowiada radykalne zmiany w 2013, ale ja jestem więcej niż zadowolony z 2012. Technicznie z pewnością odstaje od konkurencji, ale daje masę radochy, a z nowym AI konstruowanie akcji wreszcie jest prawdziwą przyjemnością :) Aha nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale w trakcie meczu spocone twarze wyglądają znacznie gorzej niż przed rokiem (mix zombie z figurą woskową). W przypadku drużyn, którym EA zeskanowała pyski, zawodnicy wyglądają lepiej niż w PESie. Porównuję na przykładzie Milanu - w ciągu roku sytuacja odwróciła się o 180 stopni. Spójrzcie na Abate, Thiago Silvę, czy zwłaszcza Pato. Ale nic to, nie wymagajmy zbyt wiele od firmy, której z pewnością nie pomogło marcowe tsunami...

Opublikowano (edytowane)

zazdroszcze wam, ze potraficie w to grac. dla mnie to jednak zbyt wiele, gry w obronie nie opanowalem i raczej nie opanuje. w tym roku odpuszczam pileczki i bede lupal w uncharted ;)

Zawsze możesz grać na Professionalu :> a Uncharted na rok Ci nie starczy, jedyny subsytut dla piłeczek to Skyrim ;)

Edytowane przez ted360
Opublikowano

Fenomenem jest to, że mając podłączoną konsole do neta i wiedząc, że online super mi działa, mam większą ochotę grać Ligę Mistrzów z CPU :D Zgodzę się z tym, że technicznie PES odstaje trochę od konkurencji, ale jest taka frajda z gry, że można na to wszystko przymknąć oko. Sam fakt, że każdy mecz wygląda inaczej sprawia, że nie miałem jeszcze efektu deja vu :) Na Top Player nie daję rady na chwilę obecną, więc zmieniłem na Profa.

P.S: Wziąłem wczoraj jeszcze Dark Souls i pewnym jest, że PES + DS to zabawa na długie tygodnie :D A w przypadku PES to zdecydowanie miesiące :)

Opublikowano

zazdroszcze wam, ze potraficie w to grac. dla mnie to jednak zbyt wiele, gry w obronie nie opanowalem i raczej nie opanuje. w tym roku odpuszczam pileczki i bede lupal w uncharted ;)

Ulszmitc nie badz pipka ;) Obczaj

tutorial i zacznij cwiczyc.

A

fajny poradnik do feintow.
Opublikowano

Zawsze możesz grać na Professionalu :> a Uncharted na rok Ci nie starczy, jedyny subsytut dla piłeczek to Skyrim ;)

Ted masz gre na xa? jesli tak to skad? jutro gra jest dostepna w sprzedarzy w wawie namiar na priva dam

Opublikowano (edytowane)

a jak ten online, tempo wolniejsze do rzeczywiscie od singla?

mozna odniesc je do -1 (gdyby takie dla porównania ustawic z konsolą) ???

prosze tych co grali o odpowiedź

Olszmitz nie wymiekaj, mnie jadą w fifę równo i sie denerwuję tylko TROCHĘ a tez jestem nerol przy takich rzeczach, mozna nad tym zapanowac;-)

Edytowane przez Orson
Opublikowano

a jak ten online, tempo wolniejsze do rzeczywiscie od singla?

mozna odniesc je do -1 (gdyby takie dla porównania ustawic z konsolą) ???

prosze tych co grali o odpowiedź

Olszmitz nie wymiekaj, mnie jadą w fifę równo i sie denerwuję tylko TROCHĘ a tez jestem nerol przy takich rzeczach, mozna nad tym zapanowac;-)

Z tego co czytalem online jest miedzy 0 a +1

Opublikowano

+ 1? a mówili że wolniej niż w singlu. Dziwne.

(raulos plis nie cytuj posta jak piszesz zaraz pode mną)

• Minusik 1
Opublikowano

+ 1? a mówili że wolniej niż w singlu. Dziwne.

(raulos plis nie cytuj posta jak piszesz zaraz pode mną)

No online gra wydaje mi się zdecydowanie szybsza, a w singlu gram na -1.

@raulos

Gram na PS3, a moj nick powstal na dlugo przed premiera pierwszego Xa ;)

Opublikowano (edytowane)

Ale jestem rozczarowany - to najlaskawsze slowo jakie moglem wybrac. Nie da sie w ta gre grac, doprowadza mnie do szalu to ze kiedy chce biec zawodnik sie zatrzymuje - biegne a on zmienia kierunek, zatrzymuje sie i dalej biegnie, albo biegnie tam gdzie mu niekaze, to samo jest ze strzalami w polu karnym. Macie tak ? To psuje całe piękno tej częsci ktora zapowiadala sie wybornie,

Edytowane przez raulos
Opublikowano

że jak? czy czasem ci sie pad nie popsuł? ja serio piszę wbrew pozorom, kiedys dawno tak miałem, ze sie cos tak kiełbasiło