Gość Kuno Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) Oby raulos twoje słowa sie nie potwierdziły bo mój egzemplarz już do mnie leci i jak beda takie kabarety o jakich piszesz to ja nie wiem co... Edytowane 11 października 2011 przez Kuno Cytuj
Gość Orson Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 raulos z wysyłki kupiłes czy rzucili do sklepów wczesniej? jesli to drugie to jaka cena? Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Czytalem o tym na forach ang ze tak jest, chcesz biec a zawodnik staje i po chwili dopiero biegnie W demie też tak niekiedy miałem przy sprincie ,jutro kupie fula to sprawdze. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Otusz, owy blad wystepuje tylko w singlu na x360 jak wyczytalem i sie przekonalem. Online go nie ma. Pomaga " If you’ve played PES 2012 on Xbox 360, you may have encountered an odd bug that sees Player One’s little footballers stopping in their tracks when they run. It’s a bad bug, but there is a quick fox until it’s patched out. All you have to do is sign out of controller one and sign in with controller two. It sounds stupid, but it does work. " Cytuj
ted360 17 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Mam juz 20h stazu i rzeczywiscie problem czasem wystepuje, choc nie w co drugiej akcji. Ogolnie znacznie czesciej niz w 2011 trzeba uzywac super cancela, ktory jest juz niestety archaizmem ML wessala mnie na dobre, Top Player stanowi kurewskie wyzwanie, ale jakos daje rade (Professional jest z kolei za latwy). Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Jakby ktoś przegapił to można w sklepie kupić jeszcze wyższy poziom trudności, Superstar, stówkę kosztuje. Poza tym jest już aktualizacja składów itp. przynajmniej na PC. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Giera miażdży banie panowie, IT'S BURST TIME BITCZES !!!1111 Jestem zakochany w nowym pesie, wstyd się 24 letniemu chłopu przyznać że dzisiaj siedziałem od 12 rano i napierdzielałem po onlinie cały czas p.s. Brazylia jest teraz mega fajnym zespołem, to już nie te lata przegiętości co w pesach poprzedniej generacji (ps2, psx), uwielbiam nimi grać @Raulos- jak ci się tak notorycznie dzieje próbuj z tego stuna się "wyrwać" super-cancelem, czasem działa. Cytuj
tomi_d 1 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Zagrałem wczoraj ze 2 godziny. Jest świetnie!!! Masz pełną kontrolę nad zawodnikiem, drybling gałką pięknie wychodzi (grałem Barcą ), w obronie jest trudno. Jak dla mnie na razie zamierzam pograć długo na profesionalu. Top player na razie za trudny, miałem z pół roku przerwy. Zagrałem też jeden quick match online. Dostałem 4:1, ale grało się bardzo fajnie, no i najważniejsze zero lagów, mega płynnie jak w offline. Cytuj
Gość Kuno Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Ja jestem narazie po 5 meczach offline, online jeszcze nie testowałem, ale też musze napisać, że ta gra w tym roku jest wspaniała. GrandeBombik musimy się zgadać na jakiś meczyk, wiem, że w poprzednia wersje graliśmy bo mam Cie na PSN Cytuj
ted360 17 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Kurcze no zbyt nierówny jest ten poziom trudności, przez co gra na TP nie sprawia tyle frajdy. Grając Milanem z Lecce czy Navarą i prowadząc 2:0 powinienem czuć się bezpiecznie i kontrolować mecz. I póki jestem przy piłce tak jest, ale gdy tylko CPU zbliży się do pola karnego dzieją się cuda, wychodzą im wszystkie podania, a moi obrońcy biegają jak szaleni blokując kolejne strzały... Z kolei Professional nie stanowi większego wyzwania. Tak źle i tak do dupy. Na jakim poziomie gracie? Ader, ciśniesz na TP? Wyniki nie są złe, jestem w czołówce tabeli, ale mecze nie wyglądają realistycznie i nie sprawiają tyle frajdy, ile sprawiać powinny Cytuj
Ader 383 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Ja grałem na top player,teraz na superstar. W końcu zaczniecie ogarniać i przewidywać zagrania kompa.Wygrana nawet 6-0 już miałem wyniki(nie mówię ,że zawsze,ale jak z Barceloną 2-1 i z Realem wygrałem w LM to już mnie nic nie zaskoczy),dlatego przerzuciłem się na superstar.Gra online w MLO jest banalna,bo większość ludzi tak naprawdę w tą grę grać nie umie i mimo,że ja mam w składzie Ruskinów i Zamenhofów a przeciwnik Ronaldo,Sancheza i Messiego to albo wygrywam,albo remisuję,jak ostatnio 1-1. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Gra online w MLO jest banalna,bo większość ludzi tak naprawdę w tą grę grać nie umie i mimo,że ja mam w składzie Ruskinów i Zamenhofów a przeciwnik Ronaldo,Sancheza i Messiego to albo wygrywam,albo remisuję,jak ostatnio 1-1. To fakt. Ja jeszcze jakoś super nie ogarniam najnowszej odsłony, a moimi noname'ami potrafię powalczyć jak równy z równym z kimś kto ma 3-4 gwiazdy. Jak widać nazwiska nie grają Ja wolę inwestować w Rising Stars niż zbierać na jednego wymiatacza, który i tak nie musi decydować o losach meczu. Cytuj
Gość Kuno Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Ja natomiast sie zastanawiam nad doborem klubów w nowej odsłonie, nie mam pojecia czym kieruja sie panowie z konami, ale nie dać mistrza niemiec...poza tym co się stało z santosem? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Czy w nowym PES'ie można ustawić kamerę jak za czasów 5ki czy 6ki? Pograłem trochę w demo i nie powiem, bardzo fajnie się gra, ale kamera mi nie do końca pasuje. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Czy w nowym PES'ie można ustawić kamerę jak za czasów 5ki czy 6ki? Pograłem trochę w demo i nie powiem, bardzo fajnie się gra, ale kamera mi nie do końca pasuje. Rada dla grających w MLO - NIE OPŁACA SIĘ WYKUPOWAĆ KONTRAKTU NA 10 MECZY Ja biorę od razu 50 i naprawdę polecam to innym Cytuj
Gość Orson Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 mistrzowski cytat, kolo pyta o kamere (odp -nie da sie) a Ader mu tipy z ML zdradza xd Cytuj
Ader 383 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Cytat przez przypadek mi się wkleił,sorry Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 O, widzę, że kontrakty trzeba podpisywac, nieźle. A jak się ma sprawa z gotówką, ceną gwiazd i kondycją? Szybko zarabia się pieniądze? Ci najlepsi są drodzy? Jeśli kogoś po dwóch tygodniach stac na Ronaldo, Sancheza i Messiego to lipa straszna. Z kondycją jest jak w FIFIE, czy jak w PESIE 11? Chciałem spytac o coś jeszcze, ale zapomniałem. Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 W PSX wyczytałem że można siatki na bramkach zmieniać jak w fifie ale coś nie widze . Cytuj
tomi_d 1 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Ja jestem narazie po 5 meczach offline, online jeszcze nie testowałem, ale też musze napisać, że ta gra w tym roku jest wspaniała. GrandeBombik musimy się zgadać na jakiś meczyk, wiem, że w poprzednia wersje graliśmy bo mam Cie na PSN Chętnie zagram, pamiętam, że póbowaliśmy wtedy w lidze. Jednak na razie muszę pare tygodni potrenować. Gra jest inna niz poprzednie zwłaszcza w obronie. Mam też ostatnio (i będę miał w najbliższych miesiącach) mniej czasu na granie, a po za tym oprócz PESa jeźdżę regularnie w GT5 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Ktoś instalował nowego patcha pesedit 1.3? U mnie gra nie chce odpalac na żadnej wersji tego pacza ;/ Cytuj
ted360 17 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Jaki trening ustawiacie w ML? Nie da się ustawić tak, żeby codziennie trenowali coś innego? Trenując cały tydzień na przykład strategy piłkarzom strasznie opadają pozostałe statsy. Troszkę do dupy ten system, w zeszłym roku chyba był lepszy, albo to ja czegoś nie zauważam... Cytuj
chudy.20 0 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 witam ja mam problem z pesem 2012 na ps3 nie wiem o co chodzi gdy wchodze w online wszystko ok ale nie umie sie z nikim polaczyc ani trzez szybki mecz ani przez jakis pokoj pare razy mi sie zdarzylo ze gdy sie polacze z kims i ustale juz sklady podem dam mecz i jest filmik jak wychodza na morawe i nagle wywala mnie do lobby i juz z nikim nie moge sie polaczyc nie wiem o co chodzi z ta gra online gralem w wczesnijsze mecze i nic takiego sie nie dzialo nie wim o oc chodzi z gory dziekuje za odp Cytuj
Gość Orson Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 w instrukcji pisze jakie porty musza byc odblokowane, sprawdź u siebie czy masz ok, miałem tak przy okazji pes 2008 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi