Matinx 19 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Lipa ze nie mozna grac teamami z copa libertadores przeciwko europejskim.... Cytuj
Matinx 19 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Na evo-web chyba Lami pisał (albo kto inny, już nie pamiętam), że tylko CL vs CL mozna grac... To jak w koncu? Skąd masz info? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) Nie pamiętam,gdzieś przeczytałem,ale upewnię się i napiszę do Adama z wenb,za tydzień będzie miał fulla i będzie mógł nagrywać i wrzucać wszystko co zechce. Jednak miałeś rację,kwestia licencji. Edytowane 17 sierpnia 2011 przez Ader Cytuj
lons 38 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) Masakra! Trailer miażdży jaja! Hatersi? Gra prezentuje się godnie. Edytowane 17 sierpnia 2011 przez lons Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) jeszcze myPES trailer http://www.youtube.com/watch?v=efCztpgdR5M&feature=youtu.be o i gamezilla coś naszykowała Edytowane 17 sierpnia 2011 przez black mamba Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Sprawa dwóch dem się wyjaśniła : Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 ta, jak zawsze... demo PES zostanie udostępniona już w przyszłym tygodniu, 24 sierpnia ! Ciekawe, czy dla wszystkich. Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Milan to CPU, miazga. 2 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Jeśli trailer i gameplaye nie oszukują (tak jak to było w przypadku 11) i animacja jest rzeczywiście tak płynna i realistyczna, to po rocznej separacji i krótkim flircie z FIFA zanosi się na powrót do korzeni Training challenge- tego mi zawsze brakowało w piłkarzynkach od czasu starych PESów. Trochę dziwnie wyglądają te wstawki rodem z Simsów, ale jeśli nie będą przydługie, to czemu nie. Widać także, że celebracje zwycięstwa po meczu wyglądają bardziej realistycznie. Czekam na demo. Cytuj
Rausio 0 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8ni-3iYsL5Y Milan to CPU, miazga. WOW - Bardzo ładnie wygląda gra CPU na tym filmiku moim zdaniem. Gdybym nie przeczytał, że to CPU to bym pomyślał że to gra HumanVSHuman Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 ta, jak zawsze... demo PES zostanie udostępniona już w przyszłym tygodniu, 24 sierpnia ! Ciekawe, czy dla wszystkich. Co jak zawsze?Napisałeś coś bez sensu byle tylko napisać?To co robi Konami w tym roku, także z demami, nigdy nie miało miejsca,więc te głupie docinki nie mającego nic wspólnego z rzeczywistością możesz sobie odpuścić. Ty się z Lonsa naśmiewasz, a sam nie lepszy jesteś i w sumie wisi mi to co myślisz na ten temat. 2 Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 (edytowane) Wy pracujecie w Konami, czy co? A nie co roku sa wersje w 60, 70, 90% ukonczone? Przeciez w zeszlym bylo tak samo, tylko,ze nie wszyscy mieli do tego dostep. beta, pozniej kod w 70% ukonczony. Zreszta nie wazne, ja pisalem swoje wrazenia z bety,pozniej minusy z dema, Ty na to potrzebowales paru miesiecy, by napisac dokladnie to samo co ja.Back to the topic. Edytowane 18 sierpnia 2011 przez easye Cytuj
zajman 18 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 60%, 70%, 90% Idąc twoim tokiem rozumowania (w kwestii procentów moim również) : Pes 2008 = 60% Pes 2009 = 70% Pes 2011 = 90% Pes 2012 =100% Ten pes będzie genialny Mam kilka obaw ale na demo czekam z wywieszonym jęzorem Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 W 2013 bedzie to w 100% symulacja pilki noznej i w 10% tenisa Cytuj
raulos 19 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Jestem naprawde pod wrazeniem, nie moge sie juz dema doczekac. Gra milanu naprawde klasa! jak w TV. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Wy pracujecie w Konami, czy co? A nie co roku sa wersje w 60, 70, 90% ukonczone? Przeciez w zeszlym bylo tak samo, tylko,ze nie wszyscy mieli do tego dostep. beta, pozniej kod w 70% ukonczony. Zreszta nie wazne, ja pisalem swoje wrazenia z bety,pozniej minusy z dema, Ty na to potrzebowales paru miesiecy, by napisac dokladnie to samo co ja.Back to the topic. Jak będą podawać w ułamkach to będziesz zadowolony?Co w tym dziwnego,bo serio nie rozumiem?Sądzisz,że gra już była ukończona pół roku temu?Co w tym dziwnego,że podają w ilu % dana wersja gry jest ukończona,skoro to są FAKTY,nawet na GAMESCOM jest wyraźnie pod każdym filmikiem napisane ,że to w 80% ukończona gra,a wersja preview to wersja sprzed 2 miesięcy(E3),więc skończ swoje smuty,ja się cieszę,że będę mógł zagrać bardzo wcześnie w demo PES2012,nawet jeśli to pierwsza grywalna wersja kodu gry(której to wszystkie bolączki były wymienione). Poza tym we wklejonym prze mnie obrazku nie ma wzmianki o żadnych procentach więc nadal nie wiem o czym do mnie rozmawiasz. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Poświęciłem godzinę na poszukiwania i udało mi się znaleźć To ciągłe one-two (nawet obrońcami) to nie jest wina grających, którzy rzekomo są idiotami/ osłami i trzymają ciągle L1 (na wielu forach polskich i zagranicznych oraz w komentach pod filmikami na YT ludzie tak to tłumaczą), lecz jest to bug występujący w wersji na gamescom. Co więcej Konami o tym już wie i mają to naprawić. Ulżyło mi bardzo jak to przeczytałem: "No , its not because the hold L1 while passing. Its a bug in the Gamescom version , but Konami already knows about it and they will fix it." Cytuj
Ader 383 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Poświęciłem godzinę na poszukiwania i udało mi się znaleźć To ciągłe one-two (nawet obrońcami) to nie jest wina grających, którzy rzekomo są idiotami/ osłami i trzymają ciągle L1 (na wielu forach polskich i zagranicznych oraz w komentach pod filmikami na YT ludzie tak to tłumaczą), lecz jest to bug występujący w wersji na gamescom. Co więcej Konami o tym już wie i mają to naprawić. Ulżyło mi bardzo jak to przeczytałem: "No , its not because the hold L1 while passing. Its a bug in the Gamescom version , but Konami already knows about it and they will fix it." Super,napisz mi jeszcze kto tak napisał,bo równie dobrze może to być easye. Adam WENB: I've spoken to Rom about it. Like I told him, AI hasn't been touched, and what we're seeing is the impact of watching the game being played out with varying users ability, new players using old mentality, and also a CPU that is being aggressive consistently. My opinion? The ripped out section for this demo has created the game playing out quicker and more robustly. But no problem. Why? Because as you have quoted people playing preview code, one at my house, I can give you a number of quotes from people that have played Gamescom code, saying its not an issue. A few from WENB, a few independent and one from ProRevo. It seems people want to listen to what they want. You pick your source, and we'll wait for the demo. Isn't it strange how everyone who has played Gamescom code hasn't mentioned any problems, but everyone viewing the videos have? Trust me, when you play the game, you'll have a much better understanding. Cytuj
lons 38 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=PxPV3U5tE6w&feature=player_embedded#! Podoba mi się. Kolejny: Edytowane 19 sierpnia 2011 przez lons Cytuj
Gość Orson Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 (edytowane) strasznie szybko ale w miarę ladnie, tzn bez zachwytu bo tak powinno po prostu byc, zresztą oprawa na konsolach już dawno spowszechniała Edytowane 19 sierpnia 2011 przez Orson Cytuj
elentario 6 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Wreszcie przypomina prawdziwy mecz. Jest jump względem 2011, zastanawiam się tylko co będzie z kiwką od której trochę się uzależniłem. Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Co wiadomo na temat licencji?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi