lons 38 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Dzięki za info. Z Waszych relacji wygląda na to, że będzie najmniej - za(pipi)iście.. Takiej zgodności na tym forum jeszcze nie było.. Same filmiki urywają łeb - nie mogę się już doczekać! Spokojnie znajdą się 2, 3 oszołomy co będą wszystkim wmawiać, że są ślepi i PES 2012 jest słaby. Przecież Pes 2012 nie może być dobry 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) Ej,pamiętajcie ,że to wersja preview , jeszcze wiele na plus może się zmienić,zwłaszcza bramkarze,o których Konami w pełnej wersji ponoć poprawiło P.S Już czuje jaki z takiego Robbena będzie potwór o.O Edytowane 23 sierpnia 2011 przez Ader Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki za info. Z Waszych relacji wygląda na to, że będzie najmniej - za(pipi)iście.. Takiej zgodności na tym forum jeszcze nie było.. Same filmiki urywają łeb - nie mogę się już doczekać! Spokojnie znajdą się 2, 3 oszołomy co będą wszystkim wmawiać, że są ślepi i PES 2012 jest słaby. Przecież Pes 2012 nie może być dobry Tulu pajacow tę serię skreśliło. Kij im teraz w oko. Oszolomy, pajace, Lons, wez leki. Raulos ma w profilu X'a ze gral w demo PES'a. Edytowane 23 sierpnia 2011 przez easye 1 Cytuj
lons 38 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) Ej,pamiętajcie ,że to wersja preview , jeszcze wiele na plus może się zmienić,zwłaszcza bramkarze,o których Konami w pełnej wersji ponoć poprawiło P.S Już czuje jaki z takiego Robbena będzie potwór o.O Dokładnie będzie jeszcze 2 demo Dzięki za info. Z Waszych relacji wygląda na to, że będzie najmniej - za(pipi)iście.. Takiej zgodności na tym forum jeszcze nie było.. Same filmiki urywają łeb - nie mogę się już doczekać! Spokojnie znajdą się 2, 3 oszołomy co będą wszystkim wmawiać, że są ślepi i PES 2012 jest słaby. Przecież Pes 2012 nie może być dobry :confused: Oszolomy, pajace, Lons, wez leki. Raulos ma w profilu X'a ze gral w demo PES'a. Edytowane 23 sierpnia 2011 przez lons Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Szkoda liter na polemike z Toba. Raulos, mozna pobrac demo z innego regionu? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Tak mnie się też wydaję że to jakiś pierwotny builid to demo. Faktycznie padają różnorodne, fajne bramki, problem że w ilościach hurtowych Dziś wieczorem z ziomem przy bongosie przed i po wiśle sprawdzimy versusa, 1 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Tu nie ma co Ci się wydawać,bo to fakty,ale naprawdę miło zaskoczony jestem tym demkiem Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Czytając wasze komentarze nabieram coraz to większego optymizmu do tego Pesa i mam już wielką chęć obadania demka;] pozdro! Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) No miejmy nadzieje ze te zachwyty maja pokrycie w rzeczywistosci, ciekawe jak bedzie chodzilo online bo jednak to jest dla mnie priorytetem. PS. lons nie wiem naprawde czy jestes taki durny czy tylko udajesz, wyzywasz ludzi ktorzy slusznie wytykali wady pesa 2010 i 2011, teraz duza grupa tych wlasnie osob (grajacych przez ten czas w fife) wyraza sie pochlebnie o edycji 2012. Nie mowi ci to moze, ze te wlasnie osoby kieruja sie obiektywnym podejsciem do sprawy, sa otwarte na obydwie pozycje i wybieraja ta lepsza? Do tej pory fifa byla lepsza, teraz mozliwe ze PES wroci do chwaly, ale nikt nikogo grajacego do tej pory w PES 2010 i 2011 nie nazywal pajacami. Edytowane 23 sierpnia 2011 przez Forebode 1 Cytuj
lons 38 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 30 gał w PES 2012: http://www.peslab.it/news/185-piu-di-30-palloni-per-pes-2012.html Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) musiał kur.wa napisac post w którym przekazał nam "trzy kropki" zamiast zedytować swój post powyżej. Ale nie, trzy kropki zasługiwały na nowego posta. _______________________________________- fajnie, ze długi meczyk dali do demka. Nie ma już na koncu tego mega długiego filmiku, którego nie dało sie przerwac i szybciej było wyjśc z gry i ją odpalic od nowa niz doczekac do konca? ;-) Edytowane 23 sierpnia 2011 przez Orson Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 musiał kur.wa napisac post w którym przekazał nam "trzy kropki" zamiast zedytować swój post powyżej. Ale nie, trzy kropki zasługiwały na nowego posta. _______________________________________- fajnie, ze długi meczyk dali do demka. Nie ma już na koncu tego mega długiego filmiku, którego nie dało sie przerwac i szybciej było wyjśc z gry i ją odpalic od nowa niz doczekac do konca? ;-) Na końcu filmiku nie ma ale ja nie mogę przełączyć intra i muszę się z nim, za każdym razem jak włączę grę, męczyć... Cytuj
raulos 19 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) Na Xsie grałem ale w demo pes 2011 ktore sciagnalem bo nie moglem wytrzymac na pc nie umiem juz grac... PESA 12 demo mam tylko na pc tylko do jutra Edytowane 23 sierpnia 2011 przez raulos Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) fajnie, ze długi meczyk dali do demka. Nie ma już na koncu tego mega długiego filmiku, którego nie dało sie przerwac i szybciej było wyjśc z gry i ją odpalic od nowa niz doczekac do konca? ;-) jest trailer puszczony jako intro nie do skipnięcia, ale jak raz przeleci to potem już grasz ile chcesz bez zadnych trailerów który mozna później już pominąć na pc się wywala plik z trailerem i jest spokój PS. dalej jestem zachwycony tym co przygotowało Konami, ciągle znajduje coś nowego, jakie akcje mozna kręcicć Neymarem...joga bonito trochę nie czuje tych strzałów (raz naciągam Rooneyem pól paska i ledwo się toczy a raz lekko dotykam kwadrat i leci okno..duzo zależy czy masz krycie i jak jesteś ustawiony do piłki itp itd, w 2gim demku mają być już inne heh) i bramkarze wypluwają bardzo duzo lajtowych strzałów, też mają być pofixowani na demo nr 2 ; reszta jest fakin grejt Edytowane 23 sierpnia 2011 przez black mamba Cytuj
lons 38 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) W drugim demie bramkarze mają być jeszcze bardziej usprawnieni. Mam pytanie do tych co grali. Jaka preferujecie kamerę? Wide czy nową pitchside? Edytowane 23 sierpnia 2011 przez lons Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Czy w ostatnich PESach zawsze było tak, że pomimo wyłączenia wszystkich wspomagań nie mogę ustalić kierunku podań albo przerzutów i mój zawodnik sam wybiera gdzie podać ( oczywiście źle)? Dla kogoś grającego na manualu to jest żenada. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 zawsze ...choc koloryzujesz tu kapkę. Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Nic nie koloryzuje. W fifie chce przerzucić piłkę na drugie skrzydło to daje kierunek, odpowiednią moc i po prostu piłka leci tam gdzie chce. Tutaj każda próba kończyła się tak samo: piłka leciała na pałę do przodu. Więc jak widzisz nic nie koloryzuję. Cytuj
ZUS_PL 82 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 W button settings czy jakoś tak, ustaw sobie ostatnią opcje na zero kresek i spróbuj zagrać raz jeszcze, może pomoże Cytuj
Rausio 0 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Jak chcecie się pozbyć tego intra na początku to skasujcie z folderu IMG pliki "pes12ci.sfd" i "pes12pv.sfd" Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 W button settings czy jakoś tak, ustaw sobie ostatnią opcje na zero kresek i spróbuj zagrać raz jeszcze, może pomoże Cały czas tak ustawiam, zero jakichkolwiek pomocy. Nic nie daje... Cytuj
Linek 187 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Ja ściągam z torrenta, leci mega kiepsko, bo około 100kB/s, ale ważne, żeby do jutra doleciało. Ostatni PES, w którego grałem na poważnie, to 6-stka, chociaż więcej od niej grałem w 5-tkę, wolę grę defensywną. Po tym, co zobaczyłem w 2008 i 2009 przesiadłem się na Fifę, ale teraz, czytając Wasze wrażenia, niemiłosiernie się podjarałem na myśl o powrocie Króla, więc obyście nie kłamali, oby to faktycznie był stary, dobry PES/ISS. Oczywiście na pewno podzielę się wrażeniami po sprawdzeniu dema. Oj, coś czuję, że w tym roku będą większe wydatki, bo będzie trzeba kupić 2 gry piłkarskie, z czego pierwszy będzie PES, bo w Fifę, to sobie mogę w 11-stkę pograć. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 o której będzie demo do ściągnięcia? Cytuj
Ölschmitz 1 520 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 aktualizacja sklepu jest chyba o 17. ale moze juz jest na amerykanskim pss. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi