CezaQ 25 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 jedna scena na końcu sezonu nie rekompensuje 12 odcinków głupot i rozterek sercowych quinna Ale i tak szok był konkretny . Co prawda to prawda, sezon nie najwyższych lotów. Dla mnie na plus świetna gra aktorska Michael'a C Halla i ten jego dark mode jak jest przy Hanksie w swoim stroju (ciągle ten sam od początku bodajże?) do mordów . Świetny aktor. Dla niego oglądam Dextera. No i w tym sezonie moim zdaniem Debra miecie. A tak to sezon gorszy od poprzedniego, tendencja spadkowa niestety. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 gorszy od poprzeniego? lol Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Nie było gorszego sezonu od ostatniego i ciężko twórcom będzie coś takiego stworzyć;] Dla mnie to taki sezon na równi z 3 i 4. Cytuj
Fizz 11 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Szósty sezon jest gorszy tylko od pierwszego. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 listopada 2011 Autor Opublikowano 30 listopada 2011 (edytowane) Szósty sezon jest gorszy tylko od pierwszego. Co to za herezje opowiadasz??!! Szósty sezon nie ma startu do drugiego. I szczerze mówiąc (IMO) szósty sezon mnie najbardziej wynudził ze wszystkich poprzednich (to już bardziej ciekawił mnie jak dotąd drugi sezon Walking Dead, który też nie jest najwyższych lotów). I częściej mnie rozśmieszał swoim głupimi, dennymi akcjami (m.in to o czym mówił kad2) niż np. w jakikolwiek sposób trzymał w napięciu. Aż strach pomyśleć, że mają zamiar to jeszcze ciągnąć przez dwa sezony. I jeśli ten sezon nie zakończy się jakimś porządnym pierdolnięciem, typu Debra dowiaduje się kim jest na prawdę jej braciszek, to leję na następne sezony ciepłym moczem. Edytowane 30 listopada 2011 przez MBeniek Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 2 sezon miazdzyl, jak dla mnie najlepszy ze wszystkich. 2>1>4>3>6>5 a Debra moze sie dowie ale w cliffhangerze kończącym 7 sezon, imo nie wczesniej Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 2>1>4>3>6>5 Zgadzam się z tą kolejnością, zaznaczyć tu trzeba, że 6 jeszcze się nie skończył i może jeszcze coś konkretnego się wydarzy. Cytuj
Fizz 11 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Drugi sezon był tak samo zły jak piąty. Wszystko dzięki irytującej Lili. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 lol ona była najlepszą dupą w całej serii Za(pipi)ista postać + ten akcent i charakter 1 1 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Nie no ten juz bardziej wciaga niz ten z brzydką, denną Lumen czy jak ona sie nazywała. tak wlasciwie to mnie ten sezon interesuje, duzo czasu dają side-plotom. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 lol ona była najlepszą dupą w całej serii Za(pipi)ista postać + ten akcent i charakter rita fajniejsza. lila troche blade cyce miala Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Dwa pierwsze sezony obejrzałem z zapartym tchem . Kilka odcinków trzeciego i ... zawiecha . Nie chcę już tego oglądać ... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Dwa pierwsze sezony obejrzałem z zapartym tchem . Kilka odcinków trzeciego i ... zawiecha . Nie chcę już tego oglądać ... Jak ci się przestaje podobać to radzę odpuścić. Ja niestety w jednym z takich momentów postanowiłem oglądać dalej i teraz się wkur.wiam, bo z przyzwyczajenia ściągam każdy odcinek i niestety, ale mocy 2. pierwszych sezonów i pierwszego spotkania z Dexterem nic nie przebije. PS. Lila>Lumen Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 dziennikareczka której quinn wylizał ci.psko w sezonie czwartym > lila > tłuste du.psko laguerty 3 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 tluste du.psko lageurty>lumen 1 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 owłosiony tyłek jakiegokolwiek usera tego forum>lumen Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Siostra Batisty > Lila > wszystko 1 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 tylko mnie jara Debra? <ta pupa z 1 sezonu > Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Owłosione dupsko Batisty > spalony Doakes > trupy dextera > Lumen Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Fuck, chyba najlepszy ep do tej pory. Młody Hanks w końcu zaczął porządnie grać, a Dex wraca do korzeni. Do tego Debra wreszcie ma jakiś sensowny wątek, a i Batista przyda się na koniec sezonu. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Piękna ironia qb3k Ten serial staje się jakiś komiczny. Na początku byłem zachwycony morderstwami Hanksa (jeźdźcy, anioł) ale teraz już wszystkie jego działania są dla mnie jakby komiczne. Mało tego- cały serial staje się komiczny i nawet mrok pierwszych dwóch sezonów i trójkowego gdzieś ulatuje. A poza tym autorzy przesadzają już z postacią Quinna- ochlejmordy imprezowicza. Zapowiadał się na postać, która nieźle namiesza i zastąpi Doaksa a w tym Epie jest większym debilem niż Masuka ( nie ujmując Vince'owi- on robi to przynajmniej z klasą). Cytuj
Fizz 11 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ja nie wiem jaki sens oprócz zapychania odcinka ma wątek siostry Batisty i tego stażysty. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ogólnie odcinek był spoko, tylko motyw z tymi pomocnikami Marshalla nie wiem, jakiś taki z dupy wyjęty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi