Skocz do zawartości

Dexter sezon 6

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedna scena na końcu sezonu nie rekompensuje 12 odcinków głupot i rozterek sercowych quinna

Ale i tak szok był konkretny ;).

Co prawda to prawda, sezon nie najwyższych lotów. Dla mnie na plus świetna gra aktorska Michael'a C Halla i ten jego dark mode jak jest przy Hanksie w swoim stroju (ciągle ten sam od początku bodajże?) do mordów :P. Świetny aktor. Dla niego oglądam Dextera. No i w tym sezonie moim zdaniem Debra miecie. A tak to sezon gorszy od poprzedniego, tendencja spadkowa niestety.

Opublikowano (edytowane)

Szósty sezon jest gorszy tylko od pierwszego.

Co to za herezje opowiadasz??!! Szósty sezon nie ma startu do drugiego. I szczerze mówiąc (IMO) szósty sezon mnie najbardziej wynudził ze wszystkich poprzednich (to już bardziej ciekawił mnie jak dotąd drugi sezon Walking Dead, który też nie jest najwyższych lotów). I częściej mnie rozśmieszał swoim głupimi, dennymi akcjami (m.in to o czym mówił kad2) niż np. w jakikolwiek sposób trzymał w napięciu. Aż strach pomyśleć, że mają zamiar to jeszcze ciągnąć przez dwa sezony. I jeśli ten sezon nie zakończy się jakimś porządnym pierdolnięciem, typu Debra dowiaduje się kim jest na prawdę jej braciszek, to leję na następne sezony ciepłym moczem.

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

2 sezon miazdzyl, jak dla mnie najlepszy ze wszystkich. 2>1>4>3>6>5

a Debra moze sie dowie ale w cliffhangerze kończącym 7 sezon, imo nie wczesniej

Opublikowano

lol ona była najlepszą dupą w całej serii :P

Za(pipi)ista postać + ten akcent i charakter

rita fajniejsza. lila troche blade cyce miala

Opublikowano

Dwa pierwsze sezony obejrzałem z zapartym tchem . Kilka odcinków trzeciego i ... zawiecha . Nie chcę już tego oglądać ...

Jak ci się przestaje podobać to radzę odpuścić. Ja niestety w jednym z takich momentów postanowiłem oglądać dalej i teraz się wkur.wiam, bo z przyzwyczajenia ściągam każdy odcinek i niestety, ale mocy 2. pierwszych sezonów i pierwszego spotkania z Dexterem nic nie przebije.

PS. Lila>Lumen

Opublikowano

Fuck, chyba najlepszy ep do tej pory. Młody Hanks w końcu zaczął porządnie grać, a Dex wraca do korzeni. Do tego Debra wreszcie ma jakiś sensowny wątek, a i Batista przyda się na koniec sezonu.

Opublikowano

Piękna ironia qb3k :D Ten serial staje się jakiś komiczny. Na początku byłem zachwycony morderstwami Hanksa (jeźdźcy, anioł) ale teraz już wszystkie jego działania są dla mnie jakby komiczne. Mało tego- cały serial staje się komiczny i nawet mrok pierwszych dwóch sezonów i trójkowego gdzieś ulatuje. A poza tym autorzy przesadzają już z postacią Quinna- ochlejmordy imprezowicza. Zapowiadał się na postać, która nieźle namiesza i zastąpi Doaksa a w tym Epie jest większym debilem niż Masuka ( nie ujmując Vince'owi- on robi to przynajmniej z klasą).