KOŁD 1 095 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ogólnie odcinek był spoko, tylko motyw z tymi pomocnikami Marshalla nie wiem, jakiś taki z dupy wyjęty. Czasami odnosze wrazenie ze kazdy odcinek wpierdala.jacy 60 min twojego zycia jest spoko :potter: Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 No (pipi)a serio gadam. Wreszcie pachniało starym Dexterem, motywacje miał czysto instynktowne, a nie jakaś je.bana schizofrenia czy inne zwidy religijne. A ten ziomek od siostry Batisty pewnie coś odkryje o Dexie dzięki tej swojej magicznej wyszukiwarce (zauważcie, że teraz za każdym razem jak czegoś szukał w necie to był właśnie search engine tego stażysty). No i chyba wszyscy wiemy co się stanie jak się pochwali tą wiedzą Dexterowi. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ogólnie odcinek był spoko, tylko motyw z tymi pomocnikami Marshalla nie wiem, jakiś taki z dupy wyjęty. Czasami odnosze wrazenie ze kazdy odcinek wpierdala.jacy 60 min twojego zycia jest spoko Marne prowo ziomuś. Ten był spoko, lepszy od poprzedniego "szokera". Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 mam nadzieję, że laguerta zginie w ataku na posterunek 2 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) No (pipi)a serio gadam. Wreszcie pachniało starym Dexterem, motywacje miał czysto instynktowne, a nie jakaś je.bana schizofrenia czy inne zwidy religijne. A ten ziomek od siostry Batisty pewnie coś odkryje o Dexie dzięki tej swojej magicznej wyszukiwarce (zauważcie, że teraz za każdym razem jak czegoś szukał w necie to był właśnie search engine tego stażysty). No i chyba wszyscy wiemy co się stanie jak się pochwali tą wiedzą Dexterowi. czyli serio pisales, ze Hanks zaczal porzadnie grac? aha Edytowane 6 grudnia 2011 przez kad2 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 mam nadzieję, że laguerta zginie w ataku na posterunek Powinni ją uyebać pod koniec 1ego sezonu, jak to ponoć ma miejsce w 1ej książce. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=5CfNarCjSHM&feature=related Doakes, I'm sorry what did the judge just say? ALL RISE, MOTHERFUCKA!! Doakes, do you have any pets? SOME MICE, MOTHERFUCKA!! Why you wont you talk to me doakes? IM SHY, MOTHAFUCKA Okay, Mr. Doakes. Is there anything else you'd like with your meal? SOME FRIES, MUTHAFUCKA! Doakes, why did your girlfriends cooking taste so bad? SHE TRIES MOTHAFUCKA! Hey Doakes , what do we need for the camping tripp? SUPPLIES MOTHERFUCKER Edytowane 8 grudnia 2011 przez Figaro 2 Cytuj
Di 839 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Odcinek nr 11 zaliczony. Szykuje się fajna końcówka (IMO jak przy okazji każdego sezonu). Kilka spraw, które mnie ciekawią: - motyw Debry i jej uczuć do Dextera - to, jak zostanie rozwinięty - Quinn - czy po akcji z Batistą zmieni swój charakter? - obraz Travisa - co policja powie na twarz Dextera? - ręka ze sprawy Ice Truck Killera - motyw jest ciągnięty od początku sezonu i mam przeczucie, że to może być czarny koń jeśli chodzi o zakończenie tego sezonu, a i może zalążek do kolejnego Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 O (pipi)A INCEST jakiś tani ten odcinek sie wydawał, dziwna muza i akcja rodem z filmów klasy B Dexter zostawił ślad krwi na przystani dla łodzi, ciekawe czy ktos to zauwazy. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 nie mówiąc już, że dzwonił ze swojej komórki na 911 . plotholes, plotholes everywhere. to jak obstawiacie - dexter przełkuję debrę jeszcze w finale, czy dopiero w następnym sezonie? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Quinn i akcja jak z Miami Vice to było już totalne dno Do tego sen Debry i obraz z derpowatą mordą Dextera to już mega przegięcie. Scenarzyści tego serialu to największe trolle na świecie. Robią gów.no, a ludzie i tak się jarają. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 tylko mnie irytuje ten wyskakujacy z lodowki stary pedal harry? rodzina rezysera/scenarzysty? Cytuj
mishka 5 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 jeszcze troche (albo juz?) i bedziemy swiadkami autoparodii jak w przypadku koncowki prison break (chociaz tamto bedzie ciezko przebic) Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 grudnia 2011 jeszcze troche (albo juz?) i bedziemy swiadkami autoparodii jak w przypadku koncowki prison break (chociaz tamto bedzie ciezko przebic) Tylko, że PB na szczęście skończył się na czwartym sezonie, a Dexter'a mają jeszcze zamiar ciągnąć przez dwa sezony . Cytuj
mishka 5 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 no tak, tylko ze sezon prisona mial lekko po 20 episodow, a nie 12 mniejsza o to, faktem jest ze serial zszedl na psy Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 17 grudnia 2011 Opublikowano 17 grudnia 2011 Po popisach młodego Hanksa w Dexterze stary będzie musiał się bardzo napocić, żeby załatwić mu jakieś kolejne role. (pipi)a na co moje oczy były narażone przy tym ostatnim odcinku. Przestali się już całkowicie pierd/olić i akcja budowana jest na gigantycznych bzdurach jak supertajne donosy na policję z prywatnej komórki. Oczywiście Debrze wystarczyło wyjaśnienie skąd Dexter wiedział, że ta nawiedzona ma pojemniki z gazem "bo tak", po co dalej drążyć temat. Oczywiście ci dobrzy nie mogą ginąć, są ratowani albo ratują się w ostatniej sekundzie. A z mordą Dextera na obrazie to już pojechali po krawędzi tak, że powinni dostać jakąś nagrodę za niezamierzone wywołanie efektu komicznego. Dobry ruch z tym wątkiem kazirodczym, może odwróci uwagę jakichś fetyszystów od głupoty i miałkości fabularnej głównego wątku. Cytuj
Di 839 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 W ogólnym rozrachunku odcinek jak na finałowy taki sobie, ale ostatnia scena była dokładnie taka, jaka powinna być, żeby uratować kolejne dwa sezony - powinno być ostro. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Sezon skończony - pomysł dobry, wykonanie słabe. Ogólnie nic z niego nie wynikło... oprócz ostatniej sceny, która daje nadzieje na lepszą przyszłość. Jednak znając życia, to i tak przez cały sezon będzie zabawa w kotka i myszkę oraz dylemat czy bronić dexa czy wydać. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 SKĄD ONA SIE TAM W OGÓLE WZIEŁA! Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Yes qwa YEEES Serial uratowany Cytuj
Di 839 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) SKĄD ONA SIE TAM W OGÓLE WZIEŁA! Pojechała z nim porozmawiać. Wcześniej wysłała go tam, żeby "posprzątał", ale Dexter odpowiedział, że musi pójść z Harrisonem do przedszkola. Edytowane 19 grudnia 2011 przez Di Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Cześć. Obejrzałem 4 sezony. Na drugim odcinku piątego sezonu powiedziałem sobie: "Pier.dole". Może nie potrzebnie oglądałem wtedy równocześnie The Wire, dlatego taka reakcja. Tak czy inaczej, jest sens pchać się w 2 ostatnie sezony? Z tego co tu wyłapuje, to lekka rozpacz jest. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) co za żałosny finał... btw: http://www.netrangler.com/ xD spróbujcie coś wyszukać. Edytowane 19 grudnia 2011 przez tk___tk 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 "Fu*king sh*t cock balls do I love Netrangler!" średni finał słabośredniego sezonu, kończ waść ['] Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 Ciekawe co wyniknie z ręki ice truck killera, która leży na lodówce Dexa. Coś mi się wydaje, że to się potoczy jak lawina. Debra wie, niańka znajdzie łapę i zacznie coś podejrzewać, koleś od gier juz coś tam wyczuł chyba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi