Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Revelations

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek87
Opublikowano

ale pewnie bedzie balas na x360. bedzie side by side jak w gyrosach. a jak wyglądały gyrosy w 3d... biore na ps3 bez dwóch zdań.

Gość Orzeszek87
Opublikowano

zastanawiam się jaką "normalną grę" w 3d zrobił ubisoft, poza kolekcją splinter cella i prince of percia nic nie kojaże. a tam 3d było całkiem spoko. oby nie spartolili ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

http://www.youtube.com/watch?v=j_TA6Q3FK3I

Nie wiem jak Wam, ale mi ta mini-gierka tower defense w ogóle nie pasuje. Mam nadzieję, że tego nie będzie dużo albo będzie to opcjonalne.

Teraz każda wieża przejęta przez ciebie, może być odbita przez templariuszy gdy twój wskaźnik ścigania/wykrycia dojdzie do 100% Więc jeśli pozostaniesz "nie ścigany" to nie będziesz musiał się z tym męczyć. xD

Edytowane przez Nemo_Perfecte
Opublikowano

witam pisze z kom wiec nie bijcie za blendy

giera jak zwykle bardzo fajna misje zrobione sa kapitalnie, ogromna roznorodnosc i wlasnie to ja ratuje bo graficznie giera sie zestarzala owszem ma pare nowych efektow ale imo to za malo. W zamknietych pomieszczeniach trzyma fason ale miasto momentami wyglada ochydnie, nowy silnik potrzebny bo robi sie z tego drugie call of duty a tak po za tym mechnika bardzo fajna huk blade daje rade, walka ok nie jest to batman ale dalej odziwo daje rade no nic dzis kolejna sesyjka ale to dopiero wieczorem.

Opublikowano (edytowane)

sorry ale totalnie sie nie orientuje..ta gra ma jakiegoś singla normalnego czy to głównie multi ma byc?

Panie, z czym do ludzi? Najwidoczniej nie grałeś w poprzednie części. Jeśli tak to i Revelations sobie daruj. Chyba, że chcesz w samo multi pograć.

Edytowane przez rkBrain
Opublikowano

Gra się konkretne misje które bezpośrednio prowadzą do pieczęci-kluczy Altaira są zrobione kapitalnie:)

Opublikowano (edytowane)

Kupilem wczoraj edycje zwykla. Czy dziala juz multi?

edit: wlasnie uruchamiam gre, wiec zaraz dam znac; kuna pudelko do tej edycji jest czarne i jakies takie bardziej "mientkie", generalnie z wygladu spoko ale jakosciowo gorsze od zwyklych

Edytowane przez _daras_
Opublikowano

Bo pewnie pisza, ze "odtworcze".

Zagralem w mutli, no jest kozacko! :woot: Wreszcie serwery dzialaja jak nalezy, tzn. nie ma problemu z polaczeniem i kazda sesja wchodzi od razu (przynajmniej dzis :) ). Trzeba sie przyzwyczaic do nowych postaci bo narazie je slabo odrozniam, przez co dostawalem narazie w tylek (kilka sesji i ok 4 i 5 miejsca mialem na 8). Ja nie wiem co w tym multi mi sie tak strasznie podoba ale wciaga jak bagno. Wazniejsze tu myslenie niz skill.

Oraz AC1 jest na plycie razem z AC:R (tak jak to bylo z Dead Space 2 i Extraction).

Opublikowano

Oceny niezbyt wysokie zbiera po tych wszystkich 9 i 10 dla innych gier w ostatnim czasie. Średnia 80.

Zmęczenie materiału też to czuję ale gra na 8+ spokojnie zasługuje, misje są zrobione kapitalnie i to ratuje tą grę.

Opublikowano

Wiadomo czego mozna bylo sie spodziwac, wiec przelomu z pewnoscia nie ma, jednak jest krok do przodu - dla mnie jako fana serii to w pelni wystarcza :) Ocene wystawie jak ukoncze singla i pogram troche w multi :P