DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Dobrze, Oran. Pomogę Tobie. Czy Tato bił Ciebie gdy byłeś mały? 1 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 (edytowane) Kur.wa, jaki kabaret Edytowane 7 maja 2011 przez Maiden Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 z elektroniki i telekomunikacji na dziennikarstwo? ladna zmiana Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 Nawiń jaką ocenę dostałeś od tej wrednej prowadzącej Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 Będzie śmiechowo jak go wykopie. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Jeszcze nie wiem, we wtorek chyba będę już wiedział <omnibus> Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Oran, masz kur.wa bogaty w treść blog Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Napisałem wcześniej notatkę prasową, normalnie była dobrze zrobiona, na 3= już zupełnie by wystarczyła, a dostałem dwóję. Wg mnie praca była nawet na 4, wg niej pewnie też, bo wypisała mi tylko dwa błędy, a praca na 5 miała tyle samo... Inni mieli po 20 błędów nawet, jakieś błędy w szykach zdań, masakra - oni zaliczyli, ja nie. Wrzucam poniżej to co napisałem: Rano, 5 Maja 2011 roku w Karkonoskiej Państwowej Szkole Wyższej jedna z grup I roku Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej miała zajęcia z Gatunków Dziennikarskich z mgr <tu nazwisko>. Na dzień dobry studenci zostali zapytani kto chce iść do nakręcenia reklamówki dla uczelni, co również wiązało się ze zwolnieniem z następnych zajęć.Potrzebne było 5 osób, które w mig się zgłosiły. Ustalono także terminy poprawy testu,który pisali przed świąteczną przerwą uczestnicy zajęć.Niestety niektórym się nie powiodło i będą musieli w czerwcu ten test poprawić. Prowadząca zajęcia przeszła do omówienia prac jakie mieli podczas poprzedniego spotkania uczniowie oddać. Wszyscy siedzieli w napięciu, czekając na swoją pracę.Zaczęło się bardzo pozytywnie bo od "piątki", za którą serdecznie podziękował autor najlepszej pracy. Niestety była tylko jedna taka ocena, ale zaraz po niej jeszcze okazało się, że nie jest wcale tak najgorzej, "cztery plus" dla kolejnej osoby.Można było być pełnym optymizmu w oczekiwaniu na swoją ocenę. W między czasie przyszedł operator kamery, odpowiedzialny za kręcenie wcześniej wspomnianej reklamówki, robił roszady na sali, by studenci ładnie wyglądali w jego obiektywie, mimo iż trochę zamieszania narobił, to wzajęciach nie przeszkadzał, a przyszli dziennikarze ani na moment się nie przejęli jego obecnością. Wracając do ocen, posypały się jeszcze "tróję plus" jak i "pełne tróję",czyli po prostu zwykłe "trzy" ale zupełnie zasłużone. Trafiły się też "tróję minus", co już było wyrazem dobroci serca prowadzącej,podobnie jak następujące po nich "trzy z dwoma". Nie obyło się jednak bez typowych"dwój". Jednak było ich najmniej bo zaledwie trzy. Następnie "dwójkowicze"dowiedzieli się co mają zrobić by tę ocenę poprawić, zadaniem ich było napisanie sprawozdania z tychże zajęć. Ostatnim punktem była już nauka,uczniowie dowiedzieli się jak pisać sprawozdanie, czym się ono różni od relacji i jakim językiem można się w nich posługiwać. edit: psuje się ten tekst, gubi spację nei wiem o co kaman, ciągle poprawiam... Co za forum... Ja pier.dolę. 2 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Oran, masz kur.wa bogaty w treść blog wiem Cytuj
szaden 228 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 (edytowane) Oran od tego momentu wstydzę się, że jestem studentem dziennikarstwa Jak można popełnić tyle błędów w tak krótkim tekście? U mnie na pierwszym semestrze, też były niezłe asy, ale nie aż takie jak Ty... Który rok? Pierwszy? Edytowane 13 maja 2011 przez szaden Cytuj
Gość Oran Opublikowano 17 maja 2011 Opublikowano 17 maja 2011 (edytowane) 3+ dostałem za tą wersję. TĘ DLA CZEPIALSKICH? Tak pierwszy, jak się wstydzisz to znaczy, że jesteś nie lepszy pewnie A historia jest całkowicie inna, ale ch.uj was to obchodzi, elix. Edytowane 17 maja 2011 przez Oran Cytuj
szaden 228 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Wstydzę się, że jestem na tym samym co Ty, a chwalić się, że jestem lepszy nie będę bo to jasne Przynajmniej nie będziesz dla mnie konkurencją w przyszłości... Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 sorry, ale blog orana jest lepszy od twojego. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Jak Ty szaden uważasz, że po studiach automatycznie będziesz dziennikarzem to pozdrawiam! Cytuj
szaden 228 Opublikowano 18 maja 2011 Opublikowano 18 maja 2011 Nic takiego nie napisałem Bardziej interesuje mnie reklama, już nawet robię coś w kierunku takiej pracy, a pisanie traktuje raczej jako hobby. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 Napisałem wcześniej notatkę prasową, normalnie była dobrze zrobiona, na 3= już zupełnie by wystarczyła, a dostałem dwóję. Wg mnie praca była nawet na 4, wg niej pewnie też, bo wypisała mi tylko dwa błędy, a praca na 5 miała tyle samo... Inni mieli po 20 błędów nawet, jakieś błędy w szykach zdań, masakra - oni zaliczyli, ja nie. Wrzucam poniżej to co napisałem: Rano, 5 Maja 2011 roku w Karkonoskiej Państwowej Szkole Wyższej jedna z grup I roku Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej miała zajęcia z Gatunków Dziennikarskich z mgr <tu nazwisko>. Na dzień dobry studenci zostali zapytani kto chce iść do nakręcenia reklamówki dla uczelni, co również wiązało się ze zwolnieniem z następnych zajęć.Potrzebne było 5 osób, które w mig się zgłosiły. Ustalono także terminy poprawy testu,który pisali przed świąteczną przerwą uczestnicy zajęć.Niestety niektórym się nie powiodło i będą musieli w czerwcu ten test poprawić. Prowadząca zajęcia przeszła do omówienia prac jakie mieli podczas poprzedniego spotkania uczniowie oddać. Wszyscy siedzieli w napięciu, czekając na swoją pracę.Zaczęło się bardzo pozytywnie bo od "piątki", za którą serdecznie podziękował autor najlepszej pracy. Niestety była tylko jedna taka ocena, ale zaraz po niej jeszcze okazało się, że nie jest wcale tak najgorzej, "cztery plus" dla kolejnej osoby.Można było być pełnym optymizmu w oczekiwaniu na swoją ocenę. W między czasie przyszedł operator kamery, odpowiedzialny za kręcenie wcześniej wspomnianej reklamówki, robił roszady na sali, by studenci ładnie wyglądali w jego obiektywie, mimo iż trochę zamieszania narobił, to wzajęciach nie przeszkadzał, a przyszli dziennikarze ani na moment się nie przejęli jego obecnością. Wracając do ocen, posypały się jeszcze "tróję plus" jak i "pełne tróję",czyli po prostu zwykłe "trzy" ale zupełnie zasłużone. Trafiły się też "tróję minus", co już było wyrazem dobroci serca prowadzącej,podobnie jak następujące po nich "trzy z dwoma". Nie obyło się jednak bez typowych"dwój". Jednak było ich najmniej bo zaledwie trzy. Następnie "dwójkowicze"dowiedzieli się co mają zrobić by tę ocenę poprawić, zadaniem ich było napisanie sprawozdania z tychże zajęć. Ostatnim punktem była już nauka,uczniowie dowiedzieli się jak pisać sprawozdanie, czym się ono różni od relacji i jakim językiem można się w nich posługiwać. edit: psuje się ten tekst, gubi spację nei wiem o co kaman, ciągle poprawiam... Co za forum... Ja pier.dolę. WHOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GRZEGOSZ PRZEKLINA! RÓBCIE PRINT SCREENY! Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 26 maja 2011 Opublikowano 26 maja 2011 Jak Ty szaden uważasz, że pisząc bloga automatycznie będziesz dziennikarzem to pozdrawiam! Teraz każdy jest dziennikarzem :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi