Skocz do zawartości

Call of Duty Modern Warfare 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 594
  • Wyświetleń 61,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak czytam te newsy o tym MW3, przeglądam komentarze i przypomniałem sobie sytuację jaka nastąpiła po premierze MW2, a potem Black Ops. Masa narzekań, biadolenia, a gra i tak pewnie pobije wszelkie re

• Ta gra w multi to jedno wielkie, niedorobione (pipi) a już szczytem wszystkiego była sytuacja z kill-cama, gdy gość strzelił 5m obok mnie z shotguna i zabił. Idź pan w ch.uj z tym syfem. Do tego co ch

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Od Modern Warfare jest nowy engine. Widać, że ta oprawa stoi w miejscu, ale przyznać trzeba, że skryptowane sekwencje jak zwykle robią wrażenie. No i Activision nie mydli nikomu oczu, pokazując jak ta

Opublikowano

jest jakies info?

Opublikowano

NA jakiej podstawie sądzisz ze to MW3 ? :D :D :D niby kto miał by zrobić tą grę ? znowu Treyarch D: :D i dostaniemy takiego gniota jak BO

Opublikowano

BO bylo ok.

Opublikowano

NA jakiej podstawie sądzisz ze to MW3 ? :D :D :D niby kto miał by zrobić tą grę ? znowu Treyarch D: :D i dostaniemy takiego gniota jak BO

Infinity Ward plus inne studia.

Trailer prawdopodobnie będzie w najbliższy poniedziałek.

http://www.cdaction.pl/news-19035/call-of-duty-modern-warfare-3---zapowiedz-w-tym-tygodniu-tak-twierdzi-glos-ghosta.html

Edytowane przez terror

Opublikowano

jak dobrze zapewne wiesz IW odpowiedzialne za MW i MW2 już nie istnieje( zostałą tylko nazwa) . Osoby które stworzyły tą markę odeszły ze studia zakładając własne studio .

Opublikowano

IW

zielona 3 jak to w MW zawsze, chyba nikt nie sądził inaczej że tej jesieni nie będzie MW3 :)

up - odeszła 1/4 pracowników tylko

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Masz pod trójką napisane: "The biggest game in the world returns". A że CoD to chyba obecnie największa seria na świecie to masz odpowiedź (poza zieloną trójką).

A robią to Reven Software, Infinity Ward i Sledgehammer Games.

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano

Październik- premiera. Ja nie oczekuje niczego, jakby została mechanika CoD i nowy silnik bym się cieszył. Niestety na leciwy już silnik patrzeć nie mogę. Tendencja jest spadkowa z mojej strony. COD4 1,5 roku ciągłego grania, MW2 pół roku pogrywania, Black Ops okazjonalnie i tylko drugi prestiż. Boję sie co bezie przy okazji MW3 <_<

Opublikowano

Ludzie, serio? Tyle się mówi o wtórności, o nienawiści do odgrzewania kotletów. Natomiast zarówno Acti z CoDem jak i Ubi z Assassinem otrzymują miliony pieśni pochwalnych jeszcze zanim nawet dostaniemy pierwszy trailer. R.I.P. dobre gry ;[

Opublikowano

a ja walcze caly czas mw2..dla mnie nie ma bardziej dostepnego obecnie multi na sieci

mam nadzieje ze nie posluchaja tym razem lam, tylko graczy ktorzy wola zbalansowana rozgrywke i nie dadza do multi komandosow, jednoosobowej armii itp

osobiscie chcialbym sie dowiedziec co Price robil w

Gulagu

i jak potocza sie dalsze jego losy po zakonczeniu mw2

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

http://kotaku.com/5801226

Fajne podsumowanie tego co wiemy i czego mozemy oczekiwac. Jezeli nie bedzie nowego silnika, lub tez nie przebuduja poteznie starego to odpuszczam to, bo grafika i fizyka zaczynaja tracac myszka. Musza po prostu zaszokowac, zeby nie byc zdeptanym przez Battlefielda, ktory tez nie wiadomo jak wyglada na konsolach... MW i MW2 daly krotki, ale swietnie wyrezyserowany singiel. W multi nie wchodzilem, ale mysle ze warto (chyba odswieze MW2) i bedzi warto to zaliczyc.

Opublikowano

Albo nowy silnik, albo GTFO! Zreszta jak oni chca z Q3 Engine wykrzesac zniszczalne srodowisko i duzo wieksze lokacje...

Opublikowano

Nie ma nowego silnika, to Battlefield wizualnie zje te gre.

Opublikowano

te screeny wygląda na stary silnik, zresztą IW mówiło że dalej na tym samym silniku będzie

Opublikowano

To kaplica, zerowy skok jakosciowy... chyba, ze bedzie tak jak z H3 - H Reach.

Opublikowano

hhehe kolejny odgrzewany kotlet :P ,no ale kusi aby kupić . Będzie za(pipi)isty problem którego FPS'a wybrać na jesień ,GoW3, BF3 ,MW3 .

No ale pierwsze "obrazki" z gry to raczej odstraszają niż zachęcają ,miło zobaczyć ze większość broni powraca i bedzie w czym wybierać :)

Czekam na konkrety i oficjalne info . Najbardziej to mnie zastanawia czy wyjadą z abonamentem na multi ... bo jak tak to sprawa wyboru gry na jesień ograniczy się do 2 pozycji :D

Opublikowano

Dla mnie to będzie pierwszy COD (od 4-ki) , którego zarzekam się tu i teraz nie kupię na premiere , a to z wielu powodów- braku czasu (potomek) , miażdżącej konkurencji (to co wymieniłeś + dla PS3 Uncharted3) , zwolnienia elity IW i słabego BO. Pierw recenzje , ewentualnie sprawdzenie gierki u kumpla (bo któryś z miejscowych na pewno się połasi ;-) . Myśle , że abonament nie wchodzi w gre , bo raz nie przejdzie przez MS , dwa nie bez zmiany silnika , trzy nie przy takiej konkurencji pod koniec roku (Bobby wie że mógłby sobie strzelić w kolano...) ,a jak pazerność weźmie górę to życzę wszystkiego najgorszego i wyników sprzedaży na poziomie najnowszego/ostatniego GH.

Edytowane przez TheBesTia