Skocz do zawartości

Call of Duty Modern Warfare 3

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmików jest 4, Ameryka, Niemcy, Francja oraz Anglia, ja tam widzę bliskie spotkanie ze Statuą Wolności, Big Benem, wieżą eiffla.

Niestety geniusze z acti po raz kolejny budują hype, i to w taki sposób że konkurencja się chowa....

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Teaserki sa swietne, ale bez powaznego skoku graficznego wyjdzie srednio, w odczuciu przynajmniej moim. Nie chce 4 gry na tym samym silniku. Mam nadzieje, ze reszta bedzie ok, wyzej niz srednie BO.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Mazijol Piel nie rozumiem co piszesz.

Czy mi sie zdaje, czy wykorzystuja haslo reklamowe Dead Space?

Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie bardzo dobra wiadomość BO w ogóle nie przypadło mi do gustu, jeszcze dodać do tego problemy techniczne to niestety. Co innego Dwie pierwsze części MW. Grę biorę w ciemno i w d mam czyjeś pieprzenie o odgrzewanym kotlecie itp itd. BF3 i MW3 CUDOWNIE !

Edytowane przez FalsoVero
  • Plusik 2
Gość _Be_
Opublikowano

[...] ,a jak pazerność weźmie górę to życzę wszystkiego najgorszego i wyników sprzedaży na poziomie najnowszego/ostatniego GH.

Nie ma szans żeby MW3 źle się sprzedało, ale przy kolejnej części może nie być już tak kolorowo.

Gość donsterydo
Opublikowano

Stary silnik, ale wygląda przyzwoicie. Widać będzie jeszcze bardziej napakowane akcją.

Opublikowano

Modern Warfare 3 pobije wszelkie rekordy sprzedaży. Obstawiam 12 milionów pierwszy tydzień i 30 milionów pierwszy rok.

Nie ma na to najmniejszych szans, za dużo blockbusterów wychodzi w tym okresie.

Wygląda tak samo jak MW2, co najwyżej bardziej rozległe tereny wydają się być. Poza tym sporo motywów ściągniętych z poprzedniej odsłony, płetwonurki i ponton chociażby.

Za to ta destrukcja otoczenia to niezły śmiech, skrypt na dodatek słabej jakości, żadnej fizyki w tym nie ma :lol:

Aczkolwiek podoba mi się klimat, trochę to tanie że najwięcej walki akurat jest w najbardziej kluczowych miejscach świata, ale dzięki temu czuć atmosferę globalnego konfliktu czyli to co najbardziej mi się podobało w pierwszych CoDach. Jak będzie mniej akcji typu "dwóch ziomów roz(pipi)ia cały batalion" albo innych kosmicznych momentów, a fabuła będzie lepsza niż w MW2 i Black Klops (o to nietrudno) to będzie dobrze, ale na razie podchodzę z dystansem. No i żeby nie był krótszy niż te 6-7 godzin.

Opublikowano

No fakt wygląda to to jak MW2 ,ale kupię na pewno :D:P czy na premierę ? nie wiem poczekam na kolejne informacje ,zwiastuny .

ALe pewnie Acti tak nakręci kampanie i hypa na MW3 ze znowu pobiją sprzedaż gry w preorderze :)

Opublikowano

Ja sie zakladam o pizze - 30 zl, ze MW2 bedzie ogromnym kasowym sukcesem, bedzie rekord. Kto chetny?

Opublikowano

Bad Company 2 wyszło w marcu, nie miało jakiejś wielkiej kampanii marketingowej, wyyeahbanych trailerów jak ten wyżej ani powiewających gwiazdek, a i tak sprzedało się 8 mln pudełek do końca 2010.

MW3 będzie sukcesem bo jakże inaczej, ale nie pobije Black Klops, a BF3 sprzeda się bardzo dobrze (wychodzi 2 listopada, tydzień wcześniej niż MW3) i odbierze klientelę.

Wymyśl coś sensowniejszego bo plusy to przedszkole, a pizzy nie będę kurwa wysyłał xD Chyba że o 30 plusów :lol: