Skocz do zawartości

Call of Duty Modern Warfare 3

Featured Replies

Opublikowano

Prosta jest sprawa jak dla mnie. Ci którzy grali/grają w MW, MW2 i Black Ops zagrają też oczywiście w MW3. Wiadomo że ludzi tych nie ma mało, wśród nich jestem i ja. Fakt że grafika dziś raczej może nawet odrzucić, ale CoD teraz jest jak średnia wizualnie dziewczyna która ma do zaoferowania dużo więcej od pustych i ładnych laseczek.

Na nową jakość niestety poczekamy do następnej generacji konsol, teraz to odcinanie kuponów. Ale walić to, ważne że wciąga na miesiące.

• Odpowiedzi 594
  • Wyświetleń 61,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak czytam te newsy o tym MW3, przeglądam komentarze i przypomniałem sobie sytuację jaka nastąpiła po premierze MW2, a potem Black Ops. Masa narzekań, biadolenia, a gra i tak pewnie pobije wszelkie re

• Ta gra w multi to jedno wielkie, niedorobione (pipi) a już szczytem wszystkiego była sytuacja z kill-cama, gdy gość strzelił 5m obok mnie z shotguna i zabił. Idź pan w ch.uj z tym syfem. Do tego co ch

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Od Modern Warfare jest nowy engine. Widać, że ta oprawa stoi w miejscu, ale przyznać trzeba, że skryptowane sekwencje jak zwykle robią wrażenie. No i Activision nie mydli nikomu oczu, pokazując jak ta

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja bym chciał nieco więcej realizmu w MW3 bo z każdą kolejną odsłoną CoD mamy to coraz bardziej idiotyczne rozwiązania .. typu Walkiria ( sterowana ręcznie rakieta lub RCXD czy jak tam się zwał ten samochodzik )

Nie wspomnę już o broni bo SPAS z tłumikiem to największy debilizm jaki mogli dać do gry . Mogli by też liznąć nieco zagadnienia balistyki bo obecnie to kula leci w lini prostej przez całą mapę nie zależnie jaki to Dystans .

Bez dwóch zdań CoD to Arcade Shooter ,ale mogli by naprawdę nieco to zmienić na pewno wysło by to na dobre grze .O pomstę do nieba woła zaliczanie trafień ... strzelasz obok typa a zalicza ci HS.... na finałowych killach widać to dobitnie jak gość strzela obok typa na wysokości jego bioder ,a head wpada ... kpina :blink:

Opublikowano
  W dniu 17.07.2011 o 06:00, canuks napisał(a):

Bez dwóch zdań CoD to Arcade Shooter

To zdanie jest absolutnie kluczowe. Dzien, w ktorym tworcy kolejnego CoD-a postanowia wpaprać do gameplaya kolejnej czesci jakies pseudo-realistyczne wtręty bedzie ostatnim dniem mojego grania w ta serie...

Opublikowano

canus, jak chcesz więcej realistyki to sie przerzuć na BF i problem z głowy.

CoD to Cod i tak powinno zostać mimo że faktycznie nieco przesadzają :D

Opublikowano

Przecież gram w BF'a ,CoD ma swój urok ,ale z każdą nową odsłoną coraz głupsze gadżety nam dają co już nawet nie jest fantastyką :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chodzi Ci o tabletkę co zwiększała wytrzymałość? Nie, nie będzie. Właściwie wszystko co "noob friendly" zostanie wy(pipi)one. W sumie to i dobrze, szkoda tylko, że to jedyne na co wpadli podczas tworzenia multiplayera, bo np. na nowe tryby to już nie można liczyć...

No i tak jak powiedział Mazzeo, być może w tym tygodniu rzucą krótki footage z multi.

Opublikowano

Grałeś już, że wiesz jakie będą zmiany w multi?

Wszystkie potwierdzone informacje na temat MW3:

Pokaż ukrytą zawartość

Może będzie to pierwszy cod lepszy od czwórki :)

Opublikowano

Jakby był chociaż w połowie tak dobry jak "czwórka" to będzie dobrze:)

Opublikowano
  W dniu 3.08.2011 o 09:16, terror napisał(a):
Soundwhoring will not be overlooked

Zamierzają upośledzić dźwięki jak w black opsach?

Opublikowano

Kurcze nie wiedziałem ze co roku komandosi uczą się inaczej biegać :D Wygląda to jak MW2 co dla mnie jest niewątpliwym mega plusem \o/

Opublikowano

Pewnie jest kilka nowych animacji ale nie ma co liczyć na jakieś cuda ,gołym okiem widać ze to dodatek do MW2

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czemu mam takie wrażenie, ale czuję że jak pokażą footage z multi podczas tego XP to będzie całkiem dobrze... tzn jeśli się opierać na wszystkim co fourzerotwo i reszta z IW mówią mam na myśli skupienie się na "gun game", killstreaki zupełnie przemodelowane i wyje.banie durncyh perków pokroju Last Stand, Commando i innych. Może będzie dobrze...

Opublikowano

Nie wierzę w to co słyszę z Twoich ust Mazzeo ;)

Ale kto wie, na pewno nie będzie gorzej niż w BO ^^

Opublikowano

''MW3 will be, just like MW2, locked at 60 FPS meaning it will never go below (but can of course still go over)'' - ciekawe - MW2 w singlu co chwile było ''below'' 60 fps.

• 2 tygodnie później...