z2djtkose 74 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 No i dobrze to słyszeć. Singiel BF3 mnie strasznie znudził a wiem , że COD to zawsze gwarancja dobrego singla Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 (edytowane) To bylo do przewidzenia. Multi tez zawsze jest spoko, wiec nawet nie ma nad czym sie zastanawiac! Od 6tego zacznie sie kolejne polowanie w saturnach na kopie gry ! Edytowane 3 listopada 2011 przez easye Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Okej single jest efektowny, ma mnóstwo dobrych patentów, ale nie jest już taki emocjonujący jak poprzednie Modern Warfare, chyba dlatego, że już przywykliśmy do pewnych zagrywek developerów, fabularnych "twistów" zdrad i ginących bohaterów. Uwaga fabułą spoiler. Mnie np zupełnie nie zaskoczył moment, gdy po odnalezieniu prezydenta na ziemi po katastrofie prawie jak smoleńśkiej z helikoptera wysiadł Makarov i nas zastrzelił, na 95% byłem pewny, że tak się za chwilę stanie Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Są jakieś misje typu Prypeć, czy ta ze śnieżycą w MW2 gdzie biegamy z kompanem i na trzy strzelamy do wrogów eliminując ich po cichu? Zawsze w CODzie to były moje ulubione. xD Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 (edytowane) Tyle tylko że dalej fabularnych twistów jest więcej, akcji podobnych do tych co opisałeś w spolierze też nie zabraknie. W ogóle każda misja czymś zaskakuje, niczym dobry serial. Jak dla mnie jeśli chodzi o fabułę i rozgrywkę jest dużo lepiej od "dwójki". Nie będe nic pisał nawet w spoilerze, bo jeszcze ktoś spojrzy i sobie popsuje zabawę. Edytowane 3 listopada 2011 przez .:marioo:. Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 SKĄD KU.RWA MASZ KOPIE !!1!1!! xd 1 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 na torentach od soboty lezy:) Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Mam nadzieję, że ultima nie nawali... Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 (edytowane) Podoba mi się większa swoboda podczas misji, niby ciągle to jak jazda kolejką, ale tym razem nie wąskotorową i nawet się czasem rozwidlają tory Można zajść kolesi od tyłu czy z flanki bez większego problemu w większości lokacji, co powinno ułatwić grę na veteranie, ale to sprawdzę na PC, bo szkoda pada Są jakieś misje typu Prypeć, czy ta ze śnieżycą w MW2 gdzie biegamy z kompanem i na trzy strzelamy do wrogów eliminując ich po cichu? Zawsze w CODzie to były moje ulubione. xD Są są Edytowane 3 listopada 2011 przez Bartg Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 A panowie muzyka tak dobra jak w MW2 ? Trzyma poziom Hansa Zimmera czy jest dużo gorzej ? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 [media='']http://www.youtube.com/watch?v=ezglGf-fbUc&feature=player_embedded[/media] Live z multi ,można sobie popatrzeć jak to wygląda (jakoś marna ale coś widać ) w 90% multi to MW2 no ale można było się tego spodziewać . Bardziej można to nazwać DLC . Mam nadzieje że singiel będzie BDB bo po multi wiadomo czego się spodziewać Cytuj
MaZZeo 14 185 Opublikowano 3 listopada 2011 Autor Opublikowano 3 listopada 2011 lepsza i ładniejsza od strasznie rozczarowującego battlefielda 3. tekstury ostre ja żyleta, stałe 60 klatek, mnóstwo detali. piękna gra. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Wrzućcie jakieś filmiki z kampanii jak coś znajdziecie... Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 lepsza i ładniejsza od strasznie rozczarowującego battlefielda 3. tekstury ostre ja żyleta, stałe 60 klatek, mnóstwo detali. piękna gra. Bez kitu, Tobie to chyba CoD krzywdę wyrządził, bo co news albo rozmowa to zawsze się wpierniczysz ze swoimi mądrościami. Idź graj w BF3 albo Gowa, i przestań już walić takie smuty, bo jesteś prawdziwym przykładem fanboystwa, a sam mówisz, że po prostu masz otwarte oczy i nie dasz się nabić w butelkę przez Acti, już każdy Ciebie z tego zna na tym forum. Niezle. 3 Cytuj
MaZZeo 14 185 Opublikowano 3 listopada 2011 Autor Opublikowano 3 listopada 2011 No ja mam otwarte oczy, za to ktoś kto uważa że w MW3 tekstury są ostre jak żyleta a gra jest piękna miał chyba zamknięte. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 (edytowane) Gra wygląda dobrze. http://www.youtube.com/watch?v=bADIOjKDOVQ&feature=channel_video_title Ciekawe jak będzie wyglądać trening w MW3 Edytowane 3 listopada 2011 przez firana140 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Owszem tekstury w niektórych miejscach są ostre, ale na pewno nie jest to żyleta czy poziom bf3, częściej jest to zaleta lepszego niż w poprzednich częściach oświetlenia i bump mappingu. Połóż się na ziemi, spójrz na teksturę "trawy" i powiedz, że jest ostra jak żyleta Hmmmmm przed kampanią SP żadnego treningu nie widziałem, może przy spec ops jest :ph34r: Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 W BF3 tez jak polozysz sie na ziemii to nie wyglada to zbyc ciekawie ;P Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 To się zgadza, ale jednak ciut lepiej tak mi się wydaję Ogółem i tak akcja zapie....la tak szybko, że nie ma czasu za bardzo przyglądać się czemuś dokładniej, a przy szybko zmieniającej się scenerii wygląda naprawdę świetnie. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Jak ludzie zaczną kampić w MP to dostrzegą te nieostre tekstury na trawie. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Single skończony, jakby co wrzucam czas w spoiler żeby nie było Na regular, zebrane 30 inteli, więc na wyższym poziomie dorzućcie godzinkę-dwie. 6h1m15s Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Jest jakaś fajna misja ze snajperką ? Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Ultima nie bedzie sprzedawala wczesniej ( chodzi o preordery ) jak to bylo w przypadku np Bf3 czy Forzy ;/, ponoc przykazanie od M$ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi