K@t 116 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Acti jak zwykle nie oszczędza na promocji 1 Cytuj
firana140 622 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Powinni to w tv puszczać jako reklamę. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zuzaxlddWbk&=1 Acti jak zwykle nie oszczędza na promocji hehehe świetny filmik co mnie roz(pipi)ało to końcówka i ten czarny " woooł " nasuwa się na myśl jedno Cole Train Acti zadrwiło z GoW3 . Dobre z jajem Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Mozna grac z botami na podzielonym ekranie tak jak w Black Ops? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Sprzedają już gdzieś wcześniej MW3? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Pytanie dla tych, którzy skończyli wątek fabularny Soap ginie w którymś momencie kampanii? Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 A kto miałby wtedy zabić Makarova? Do tej pory standardem w serii MW była końcówka należąca do Mactavisha. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 6 listopada 2011 Autor Opublikowano 6 listopada 2011 Widziałem zakończenie MW3 i gościu który nagrywał pokazał, że skończył kampanię w 4h 20 minut. a samo zakończenie chyba nawet jeszcze głupsze niż w MW2. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Widziałem zakończenie MW3 i gościu który nagrywał pokazał, że skończył kampanię w 4h 20 minut. a samo zakończenie chyba nawet jeszcze głupsze niż w MW2. Jaki poziom trudności? Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) Widziałem zakończenie MW3 i gościu który nagrywał pokazał, że skończył kampanię w 4h 20 minut. a samo zakończenie chyba nawet jeszcze głupsze niż w MW2. To lepszy wynik niz w HALO... Biegnac na very izi kazda gre mozna przejsc w 4 godziny, no i swietnie Mazz ze przeszedles gre na YT. Edytowane 6 listopada 2011 przez easye Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) To ciekaw jestem co robia ludzie, ktorym ta gra zajmuje prawie 7 godzin. Przeciez nie liza katow. Poza tym, stary, speedruny sa w kazdej grze. W RE4 mam 17 godzin na liczniku, a ludzie przechodza ta gre w 1,5 godziny. Halo 3, Reach tez sie dalo przejsc w 4-5 godzin. Edytowane 6 listopada 2011 przez easye Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 6 listopada 2011 Autor Opublikowano 6 listopada 2011 A czy ja coś mówię w ogóle? Wrzuciłem info i tyle. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Pytanie dla tych, którzy skończyli wątek fabularny Soap ginie w którymś momencie kampanii? Tak. Dobry gracz nawet na hardened przejdzie grę poniżej 7 godzin. Ułatwia to konstrukcja leveli, gdzie jest naprawdę niewiele miejsc, gdzie walczymy z 30 przeciwnikami w wąskim korytarzu, mamy wiele mozliwosci zajscia kolesi z flanki i sprzatniecie najgrozniejszych przeciwnikow z nienacka. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Dobry gracz nawet na hardened przejdzie grę poniżej 7 godzin. Ułatwia to konstrukcja leveli, gdzie jest naprawdę niewiele miejsc, gdzie walczymy z 30 przeciwnikami w wąskim korytarzu, mamy wiele mozliwosci zajscia kolesi z flanki i sprzatniecie najgrozniejszych przeciwnikow z nienacka. hmm,ale z tego co widzialem nadal miejscami do poki nie pojdziemy do przodu jest ciagly respown przeciwnikow, a to na Veteranie zawsze bylo najtrudniejsze. Mam nadzieje,ze w tym roku bedzie mniejszy hardcore. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Pytanie dla tych, którzy skończyli wątek fabularny Soap ginie w którymś momencie kampanii? Tak. No to szkoda. Bo to jakby nie było, główny bohater tej serii. Z drugiej strony Infinity Ward się nie pierdoli i uśmierca kluczowe postaci, za co mimo wszystko plus, bo mało kto w tej branży decyduje się na coś takiego. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Dobry gracz nawet na hardened przejdzie grę poniżej 7 godzin. Ułatwia to konstrukcja leveli, gdzie jest naprawdę niewiele miejsc, gdzie walczymy z 30 przeciwnikami w wąskim korytarzu, mamy wiele mozliwosci zajscia kolesi z flanki i sprzatniecie najgrozniejszych przeciwnikow z nienacka. hmm,ale z tego co widzialem nadal miejscami do poki nie pojdziemy do przodu jest ciagly respown przeciwnikow, a to na Veteranie zawsze bylo najtrudniejsze. Mam nadzieje,ze w tym roku bedzie mniejszy hardcore. Hmm kilka miejsc na pewno takich jest, ale w większości przeciwnicy się tak nie respawnuja, a z drugiej strony można łatwiej obejść ich bokiem i przejść "trigger pointa" za którym już się nie spawnują. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 moglbys napisac, gdzie mozna dostac. Ktos sie orientuje, czy w saturnach, MM juz jest ? 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Widziałem zakończenie MW3 i gościu który nagrywał pokazał, że skończył kampanię w 4h 20 minut. a samo zakończenie chyba nawet jeszcze głupsze niż w MW2. Czy ja wiem? Wiszący na sznurze Makarov przynajmniej wygląda satysfakcjonująco. W każdym bądź razie lepsze taka walka niż tym czym się popisali panowie z DICE - Zabicie głównego złego cegłą na pewno przejdzie do historii Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 (edytowane) Zapraszam gt I Tomek I nie cwaniakuj Ziomek...powiedz mi lepiej czy PL czcionka rozni sie od oryginall jak to mialo miejsce z mw2 Edytowane 7 listopada 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Kre3k - podobnie jak nazwa achivmenta Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Live stream z światowej premiery w Londynie , chyba za godzinkę start. http://www.youtube.com/codmw3launch?feature=ticker Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi