Skocz do zawartości

Call of Duty Modern Warfare 3

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie czy kampania daje radę.

Przykro mi koledzy, ale w kwestii opowiedzenia jaka jest kampania na mnie nie liczcie. Granie w singla to dla mnie strata cennego czasu.Natomiast w temacie multi cos niecos skrobne, jak tylko troche pogram.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Niby każdy mówi skrypt skrypta pogania ale naprawdę jest to bardzo WIDOWISKOWE I KAPITALNE z tym że dla niektórych będzie to tylko kolejne COD

Edytowane przez tomci23
Opublikowano

Mi koleś w Vobisie w Galerii Krakowskiej powiedział, że w dniu premiery będzie. Ja mu na to że w innych miastach już sprzedają w Vobisie, a on mi na to - niemożliwe. Jeszcze podrążyłem temat a on mi na to odpowiadał tylko niemożliwe o.0 no nic to jutro pogram i tak przypominam sobie jeszcze kampanie poprzednie :)

Opublikowano

Ogladam kawalek tej premiery na youtube z Londynu i ladna beka xD koles tylko sie respawnuje i odrazu zmienia bron na granatnik i strzela na cepa :D juz czuje ten jutrzejszy klimat...

Opublikowano (edytowane)

Nikt nie podzieli sie pierwszymi wrazeniami z multi? Juz bez przesady, ze wszyscy pracuja/ucza sie ;)

Ja kolo 17 bede mial swoja kopie, podobno z headsetem z logiem mw3. Jak cos to moge go sprzedac : )

Edytowane przez LooKaZ
Opublikowano (edytowane)

ja dalej czekam na swoja przesylke akurat, dzisiaj mam troche wiecej wolnego myslalem ze pogram a tu lipa hehe.

wiec jak dojdzie to prawdopodobnie odpale dopiero w weekend ;/

edit :

wlasnie kurier zawital do mnie !!! :D:yahoo:

Edytowane przez kubson
Opublikowano

multi spoko gra mi sie jakoś inaczej niż w black ops nie wiem jakoś postać inaczej czuć jest jak by masywniejsza nie wiem, na razie mam problem z szukaniem meczyków strasznie długo to trwa a niekiedy nie znajduje wcale a i prawie zawsze szuka tylko polaków hm, w blacku znajduje mi w 5 sek graczy,

Opublikowano

Ja jestem chętny na spec ops tylko najpierw ukończe kampanie :) co do multi to mi znajduje od kopa rozegralem 3 mecze, jedynie szkoda ze nie można od razu wybrać klasy jaka sie chce jak to miało miejsce w black ops tylko trzeba mie odpowiedni poziom :)