gozda 0 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 a ja mam dosyć grania z naszymi no uszy więdną takie epitety lecą ja wiem ze burgery tez drą kapcia ale hm nasi chyba ich przebijają i jeszcze groźby na skrzynke niech zmienią te szukanie meczy:) Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Już miałem nadzieję że po Black Ops uporali się z tym niefortunnym parowaniem meczy, a tu jednak perspektywa drących japę polskich emigrantów z Wysp wróciła. Damn. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 A poziom wam cofnelo, czy nie? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 A poziom wam cofnelo, czy nie? Mnie tak, to chyba pod wplywem tych burakow z ktorymi jestem zmuszony grac... Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 A ten w grze? Bo po aktualizacji z 41 levelu mam znowu 1 w surivalu... Cytuj
firana140 621 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 szymek w ogole kiedy grasz xP we dwoje zawsze raźniej Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 (edytowane) czemu bratu wyszukuje graczy z calego swiata a ja w sumie moge grac tylko tdm i domi i to ciagle z tymi samymi Polakami?? NAT masz otwarty/umiarkowany? Specem w dziedzinie nie jestem, ale mam wrażenie, że problemy z wyszukiwaniem meczy sprowadzają się najczęściej do źle ustawionego NAT. Open NAT pozwala połączyć się z każdym, Moderate NAT z tymi którzy mają to samo ustawienie albo ustawione strict, a Strict NAT tylko z tymi którzy mają strict - czy coś (niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę). Kiedyś NAT można było określić z poziomu dasha. Teraz z jakiegoś dziwnego powodu podczas testu połączenia nie widać jego stanu, ewentualnie wyskakuje informacja że nie z każdym będziesz mógł się połączyć. Dodatkowo, przy zmiennym IP trzeba ręcznie porty odblokować po każdym resecie konsoli, bo gra często oszukuje informując że masz NAT otwarty, a w rzeczywistości tak nie jest, bo się jedna cyferka w adresie IP zmieniła : PDodam tylko, że grając od premiery praktycznie, nie szukałem meczu dłużej jak 30 sek. NAT otwarty, IP zmienne. PS. Problem może tkwić również w tym, że Twoje IP jest niepubliczne. Ja zadzwoniłem do swojego providera i poprosiłem o przestawienie na publiczne, z tym że musiałem za to dodatkowo zapłacić. Bez tego nie szło otworzyć NAT poprawnie. Edytowane 24 listopada 2011 przez Stinkmeaner Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 to moje kilka zdań na temat gry, ogólnie to przyjemniej grało się w multi bo niż mw3, po pierwsze system respałnów jest tak z(pipi)any że co chwilę masz kogoś za plecami totalny random, w bo wszystko ładnie się zmieniało i jak miałeś ogarnięty team to można było kontrolować to w której części mapy się respują przeciwnicy tutaj nie ma takiej możliwości bo jak się trochę przesuniesz do przodu to już masz kolesie na plecach, porażka po drugie sam budowa map 95% to 90 stopniowe rogi budynków sprzyjające kampieniu, plus do tego masa różnych śmieci które teoretycznie poprawiają wizualnie mapę, ale staje się ona nieczytelna jeśli chodzi o wypatrywanie przeciwników no i po trzecie system regionalizacji wyszukiwania gier to padaczka poza kilkoma trybami nie da się nic więcej grać bo spędzasz w lobby godzinę aż coś ci znajdzie, to jest jedyna gra multi w której mam ten problem a nat jest otwarty to by było na tyle jeśli chodzi o moje ale, reszta w mw3 jest ok Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 szymek w ogole kiedy grasz xP we dwoje zawsze raźniej 10 dni swolnego mam w pracy bede czesto Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 To że mi czesto wyszukuje graczy z friend listy to przypadek związany (na jednego trafiam codziennie) z regionem, czy tak specjalnie? Cytuj
firana140 621 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 To przez region ja też non stop te same gamertagi widziałem. W ogóle wystawiłem tą pomyłkę developerską na allegro. Mam dość obrywania za to że mam lepsze połączenie, malutkich map na jedno kopyto, tego że nie mogę grać w Search and Destroy albo CTF bo nikt w PL tego nie gra, i Type95 które zabija szybciej z bliska niż SMG albo shotguny. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 A mi się gra bardzo dobrze po patchu 1,05 i gram w to co chcę, nie mam problemów z wyszukiwaniem meczy. Jedyne co mnie wkurza to respy, przecież to jest jakaś paranoja. Respy nigdy nie były mocną stroną CoDów, ale to co dzieję się w MW3 jest chore. Random to jest mało powiedziane. Cytuj
duzyBYK 14 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 To fakt respy sa gorsze niz w poprzednich cod'ach. Mnie jednak bardziej denerwuje ilosc i roznorodnosc killstreakow. Nasrane jest tego tyle a mialo byc prosto i walka bron na bron. Mapy tez sa slabe. Mimo wszystko chce sie grac w tego nowego cod'a. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Co do tych killstreaków, to fakt, jest ich sporo, ale o dziwo kompletnie mi nie przeszkadzają. Teraz gram co prawda głównie z Blind Eye, ale grałem też bez tego perka i wydaje mi się, że naprawdę bardzo łatwo zastrzelić to całe latające ustrojstwo stingerem którego zawsze mam na garbie ,(nic nie sprawia mi więcej radości jak ściągnięcie wykampionego śmigłowca ) poza tym, zawsze można ustawić wieżyczkę Sam Turret przy wsparciu za 8 killsów, a jak wiadomo przy wsparciu zgony nie resetują serii, więc wieżyczek może być w chui. Edytowane 26 listopada 2011 przez Wooyek 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 A ja z innej beki: czy planują wydać DLC ze Spec Opsami, czy tylko jakieś gówniane mapki? Cytuj
firana140 621 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Wszystkie mapy MP są w survivalu więc na pewno będzie parę do tego trybu. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Respy denerwują ale wydaje mi się, że jest to zabieg celowy tak, że by nie siedzieć za długo w jednym miejscu. A mapy po ograniu stwierdzam, że są kozacki nie wszystkie oczywiście ale większość cholernie daje radę. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Takie same jak zawsze CODzie. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Wlasnie ze nie takie same. Mapy sa zje.bane na maxa. Imo najlepsze mapy mial World at War a najchu.jowsze sa w MW3. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Przestańcie płakać nic to nie da. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Troche szkoda ze taka mala interakcja na nic pratycznie nie da sie wskoczyc, krzaki sa obiektami nie do przejscia no i ze 3 mapki sa tylko z pietrami reszta jedna plaszczyzna te wady to krok do tylu w stosunku do poprzednich czesci imo Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Dzięki temu jest mniej kampy wole to niż to co było w MW2. 1 Cytuj
firana140 621 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 No tak, ale po hu,j komu 16 map wielkości piaskownicy. Kilka mogło być większych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi