Opublikowano 1 grudnia 201113 l Gram w CoD od pierwszej części i myślałem, że nic mnie już nie zaskoczy ale MW3 jest naprawdę epickie i bardzo mi się podoba Świetne zrobione, ciekawe i dopracowane misję przez co człowiek chce tylko iść na przód. Ciekaw jestem jak wyglądał by teraz CoD osadzony ponownie w czasach drugiej wojny światowej.
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Ciekaw jestem jak wyglądał by teraz CoD osadzony ponownie w czasach drugiej wojny światowej. Oj powiem Ci ze by nie wyglądał ... temat drugiej wojny św jest już tak oklepany ze głowa mała . No chyba ze by zrobili coś naprawdę świetnego opartego w pełni na historycznych wydarzeniach itp itd . CHętnie bym zobaczył CoD ale w całości poświęconego wojnie w Wietnamie .. temat dobry ale drażliwy na hamburgerów ... bo zebrali tam bęcki . Edytowane 2 grudnia 201113 l przez canuks
Opublikowano 2 grudnia 201113 l A ja bym zobaczył własnie fps'a w realiach II WŚ . Nie tak dawno ogrywałem MoH Airborne i był konkret . Ale nie utartego na schematach z fpsów ala CoD bo schemat tego fps'a i tym podobnych dla mnie się wyczerpał . Coś nowego bym zobaczył , jakieś nowe rozwiązania i patenty . Nie oszukujmy się dzisiejsze CoD mogły by byc modami do CoD 2 . Silnik Q3 to już w ogóle w tej serii jest żenada . Tyle kierwa acti zarabiają niech zatrudnią świeżą krew albo kogoś z świeżymi pomysłami i przede wszystkim niech zrobią nowy silnik , swój autorski . mają do tego środki . Póki co to dzisiejsze CoDy to odcinanie kuponów i droga na łatwizne IMO !!
Opublikowano 2 grudnia 201113 l Z tego co słyszałem to ekipa z MW się ciągle sypie przez to niby są te spore niedociągnięcia itd.
Opublikowano 3 grudnia 201113 l taka ciekawostka, Mw3 przeszedłem na weteranie powiedzmy "bez zająknięcia" obeszło sie bez bluzgów przy telewizorze i stratach materialnych, Pomyślałem-> Ale jestem pro player! odpaliłem cod 4 mw i juz drugi dzień męcze sie na tankowcu na weteranie
Opublikowano 4 grudnia 201113 l Chce się komuś wypisać na moją wielką prośbę co we wszystkich atutach jest na PRO , ewentualnie zapodać stronke, gdzie będzie wyszczególnione?
Opublikowano 7 grudnia 201113 l Da się jakoś ustawić, żeby wyszukiwało mi graczy z całego świata, a nie tylko z PL?...
Opublikowano 7 grudnia 201113 l Nie da się dopóki IW na to nie pozwoli. Edyta: http://community.callofduty.com/message/106065898#106065898 Informacje o nadchodzących aktualizacjach. Znając Bowlinga to pewnie połowa z tego nigdy nie zostanie wprowadzona do gry. Edytowane 8 grudnia 201113 l przez Kymel
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Jakos ostatnio mi rzadko losuje Polakow, a trafiam na inne nacje, to chyba zmienili cos z tym wyszukiwaniem
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Może i lekko matchmaking ruszyli, bo też zacząłem trafiać na ludzi spoza Polski. Lag za to wydaje się jeszcze bardziej niedorzeczny niż przed patchem.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l moze ktos mial podobny problem gram w trybie Przetrwanie operacji specjalnych zaliczylem 1 falę i dostalem osiagniecie. potem powinienem dostac osiagniecie po 10 i 15fali ale nic mi nie wyskakuje... moze trzeba zrobic tam cos jeszcze?
Opublikowano 15 grudnia 201113 l Jeden z deweloperów z Infinity Ward, podpisujący się na oficjalnym forum COD pseudonimem „G IH A IN ID II”, poinformował, że jego studio cały czas pracuje nad poprawkami do wyszukiwarki meczów w MW3.Chodzi konkretnie o problem dotykający kraje z mniejszą liczbą graczy, jak Polska, gdzie pojawiają się trudności ze znalezieniem gry w mniej popularnych trybach albo łączeni jesteśmy ciągle z tymi samymi osobami. Twórcy przepraszają i zapewniają, że współpracują z Microsoftem, by jak najszybciej naprawić tę sytuację. źródło onlinecenter.pl więcej info : http://community.cal...98936#106098936 doczytałem się również że pracują nad lagami, może w końcu zmienią ten lag compresion... Edytowane 15 grudnia 201113 l przez Salwador
Opublikowano 15 grudnia 201113 l Ostatni nerf dla Type 95 i akimbo FMG9 też nic nie zmienił. Co za firma :rofl2:
Opublikowano 16 grudnia 201113 l Jest patch 1,07, ktoś wie co poprawia? Choć mi się elegancko gra po 1,06. Próbuje go ściągnąć, ale za każdym razem gdy potwierdzam pobranie patch'a to resetuje mi konsole i włącza ją od nowa. Pobrał się w końcu, ponoć naprawia lag compensation. Zagrałem kilka meczy i jest okej, ale to już miałem jak pisałem wcześniej po 1,06, jeszcze zostały im respy do poprawy. http://www.callofdut...g-compensation/ Edytowane 16 grudnia 201113 l przez Wooyek
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Poprawiono matchmaiking, teraz można grać we wszystkie tryby bez konieczności spędzania godziny w lobby
Opublikowano 28 grudnia 201113 l Jest aim assist (w multi )w tej grze? W jakich opcjach moge to wlaczyc lub wylaczyc. Edytowane 28 grudnia 201113 l przez walek
Opublikowano 28 grudnia 201113 l Aim Assist zawsze był w multi w tej grze i nigdy nie dało się tego wyłączyć, tutaj jest podobnie.
Opublikowano 3 stycznia 201213 l ma ktos ochote zaliczyc dzisiaj szybciutko 2 osiagniecia -50/50 i no assistance required. z tego co widzialem to mozna to zalatwic za jednym zamachem odpalamy pierwsza misje op.sp czyli poziom z tarczami na poziomie weteran, jeden z nas leci pierwszy trzeba policzyc i zestrzelic 17 tarcz potem drugi rozwala pozostale 17, nie trzeba koniecznie skonczyc w czasie weterana wiec spoko kto jest chetny?
Opublikowano 3 stycznia 201213 l Ja moge tyko kolo 23 ok, wyslalem ci zaproszenie odezwij sie wieczorem