Crying_Wolf 56 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Kurde, albo mi się wydaje, albo przeciwnicy padają jeszcze szybciej niż w poprzednich częściach. CoD Elite - miazga. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 (edytowane) Crying_Wolf miazga tzn na + czy - ? Dostałem jakiś czas temu dostep do bety Elite i powiem wam że tak średnio do mnie to przemawia Edytowane 2 września 2011 przez tomci23 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Tomci standard,leżenie strzał,wstanie strzał,schowanie się na kamieniem i wyczekanie wroga. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Crying_Wolf miazga tzn na + czy - ? Na duuuży plus. Facebook (a raczej gunbook) dla graczy. Turnieje z nagrodami co tydzień(!), wsparcie, wszystkie DLC w cenie, opcje społecznościowe. Statystyki z broni które często pokazują na prezentacjach Elite są najmniej ważne. Zrobili sobie niezłą platformę, na pewno inni wydawcy pójdą tym śladem ze swoimi największymi markami. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 (edytowane) Crying_Wolf miazga tzn na + czy - ? Na duuuży plus. Facebook (a raczej gunbook) dla graczy. Turnieje z nagrodami co tydzień(!), wsparcie, wszystkie DLC w cenie, opcje społecznościowe. Statystyki z broni które często pokazują na prezentacjach Elite są najmniej ważne. Zrobili sobie niezłą platformę, na pewno inni wydawcy pójdą tym śladem ze swoimi największymi markami. Ale chyba wiesz, że już parę lat temu zrobiło to Bungie? www.bungie.net btw Wysypały się filmiki z multi. Linki http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30617308&postcount=689 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=30617484&postcount=695 Edytowane 2 września 2011 przez MaZZeo Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Crying_Wolf miazga tzn na + czy - ? Na duuuży plus. Facebook (a raczej gunbook) dla graczy. Turnieje z nagrodami co tydzień(!), wsparcie, wszystkie DLC w cenie, opcje społecznościowe. Statystyki z broni które często pokazują na prezentacjach Elite są najmniej ważne. Zrobili sobie niezłą platformę, na pewno inni wydawcy pójdą tym śladem ze swoimi największymi markami. Ale chyba wiesz, że już parę lat temu zrobiło to Bungie? www.bungie.net Jesteś pewien? Może coś pominąłem ale za DLC buliłem normalnie na Live, nagród też nie pamiętam i aż tak rozwiniętych opcji społecznościowych nie widziałem (może moje przeoczenie). Bungie to wprowadziło z wydaniem Halo, a Acti rozwinęło pomysł w dobrą stronę ze swoją marką i tyle. Tak ta branża się kręci. Nie interesuje mnie zbytnio kto, co i kiedy, pierwszy, drugi, trzeci. Ale jedno trzeba oddać Bungie - matchmaking mają świetny. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 ja biore na premiere chociaz troche martwi mnie quickscoop, i znow ten radar do broni jeszcze jedno pytanie cos wiadomo jak zostanie rozwiazana kwestia perkow ? tzn styl mw2 czy black ops czyli kupujemy za punkty dany perk ? mam nadzieje ze wezma przyklad z black opsa bo to bylo lux rozwiaznie masz ochote grac duchem to nie ma problemu Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Ten filmik mnie rozwalił: http://www.youtube.com/watch?v=s6FkoKcdTlM&feature=related Kolo nabił sobie sporo killów Mi25,później jeszcze wsiadł na działko i wszystko miał zaznaczone jak na patelni,zamiast tego powinien sam szukać ruchu na ziemi. Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Widzę, że battlefield to przy tym symulator lotu. Ale to zaznaczenie celów jest bez sensu. Ogromna siła ognia i jeszcze przeciwnicy przez ściany pozaznaczani... Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Ale to black ops przecież, co to ma do MW3? Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 (edytowane) 45 minut gameplayu http://www.imodernwa...layer-gameplay/ Nie ma to jak ginąc non stop przez naloty czy strzelających przeciwników nie wiadomo skąd. Esencja gry w CoD. Edytowane 3 września 2011 przez YETI 2 2 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Ale to black ops przecież, co to ma do MW3? Tyle że chciałem pokazać lisowi jak ta gra się z(pipi)ała od MW1. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 (edytowane) Ale ja się zgadzam... MW2 był o wiele gorszy od COD4... Black Ops był znowu lepszy gdyż dla mnie miał lepsze sterowanie tzn gameplay postacią był troszkę wolniejszy od MW2... ale znowu ma wiele innych wad przez które sprzedałem grę. W tej chwili nie gram w żadne fps od dłuższego czasu bo nie ma w co. COD4 został porzucony przez Acti i hakerzy go przejęli a w MW2 nie gram bo mnie wkurzają kampery i kłikskąłpy ... czekam na BF3 no i na MW3 z nadzieje że na najbliższe miesiące będzie w co grać ale wątpię aby to był lata grania jak to było z COD4 ... czekam również na Ghost Recona 3... mam nadzieje że będzie wypas. Edytowane 3 września 2011 przez LiSoQuan Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Na 90% odpuszczam w tym roku mw3, piszę na 90% bo rok temu też tak pisałem po ogromnym zawodzie z mw2. A skończyło się, że wziąłem BO na premierę (nie żałuję) heh. Ale to wygląda jak 100% kalka mw2 ( w końcu sequel ), dupa nie Cod-4 to będzie wypisz - wymaluj mw2. BO o wiele lepiej się zapowiadał. Jedyne co mnie grzeje na obecną chwilę to SO ale nie do tego stopnia żeby wydawać 200 zł. Zresztą po co mi mw3 (mw2) skoro będę grał w U3 i pewnie "dobijał" jeszcze Batmana heh. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 A słyszeliście o ilości DLC? Ukaże się ich aż 20.. Granie w MW3 może kosztowąć ok. 1000 zł + elite. Activision po(pipi)iło całkowicie. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 (edytowane) Tyle, że to będą pewnie jakieś pierdołowate dodatki, typu pojedyncze mapy, tryby, etc. Już wcześniej zapowiadali, że to będzie tak wyglądać. Na pewno nie ma mowy o 20 DLC po 53zł, bo w to nie uwierzę. Aczkolwiek wiara lubi płatać figle, więc czekam cierpliwie aż się zacznie kabaret. Nie muszę chyba przypominać, że już samo BC2 ma kilkanaście DLC Faktem faktem - połowa jest darmowa, ale jednak. Edytowane 3 września 2011 przez K@t Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Nie muszę chyba przypominać, że już samo BC2 ma kilkanaście DLC Faktem faktem - połowa jest darmowa, ale jednak. To jest klucz i ogromna różnica między grami. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 A słyszeliście o ilości DLC? Ukaże się ich aż 20.. Granie w MW3 może kosztowąć ok. 1000 zł + elite. Activision po(pipi)iło całkowicie. Jeśli zakupisz ELITE to DLC masz za darmo jak dobrze zrozumiałem z konferencji. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Podobno tylko 10$ mniej.. Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Wlasnie widzialem ten genialnie wyrezyserowany filmik promocyjny MW3. Absolutny majsterysztyk! Seria Call of Duty powinna isc zdecydowanie w stronie hollywood, powinni robic FILMY. Robienie gier niech zostawia dla Dice, bo ekpie z Infinity Ward slabo wychodzi ta "cyfrowa" wojna. Cytuj
firana140 622 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 45 minut gameplayu http://www.imodernwa...layer-gameplay/ Nie ma to jak ginąc non stop przez naloty czy strzelających przeciwników nie wiadomo skąd. Esencja gry w CoD. Na to są wyrzutnie rakiet z lock-on. Cytuj
Nemesis 1 273 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Wlasnie widzialem ten genialnie wyrezyserowany filmik promocyjny MW3. Absolutny majsterysztyk! Seria Call of Duty powinna isc zdecydowanie w stronie hollywood, powinni robic FILMY. Robienie gier niech zostawia dla Dice, bo ekpie z Infinity Ward slabo wychodzi ta "cyfrowa" wojna. Zgadzam się i to kolejny dobitny przykład, że tylko fani potrafią najlepiej oddać realia swojej ulubionej serii w filmie. Tak samo było z wcześniej filmem CoD pt. MW: Frozen Crossing. Jednak ten wczorajszy film jest zdecydowanie lepszy, świetnie im to wyszło, warto zobaczyć. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Mógłby ktoś podrzucić linka z downloadem tego filmu w 1080p? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 (edytowane) Wlasnie widzialem ten genialnie wyrezyserowany filmik promocyjny MW3. Absolutny majsterysztyk! Seria Call of Duty powinna isc zdecydowanie w stronie hollywood, powinni robic FILMY. Robienie gier niech zostawia dla Dice, bo ekpie z Infinity Ward slabo wychodzi ta "cyfrowa" wojna. No Walek, takich głupot to Ty nie pisz. IW stworzyło markę Modern Warfare czyli COD4, która już przeszedł do historii i jest jednym z najlepszy FPS a że w MW2 przesadzili ze wszystkim to już może być wina Activision (góra wpłynęła na jakieś decyzje). MW3 robi już inne ekipa stworzona po części z IW... tych co pozostali w Acti... prawdopodobnie osoby najmniej kluczowe podczas tworzenia marki MW. Czekamy na nowego FPS od twórców MW - Respawn Już za MW2 Acti zostało zjechane ale IW zostaw w spokoju (Black Ops i WaW robiła inna ekipa) Edytowane 3 września 2011 przez LiSoQuan Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 co do dlc to jak ktos ma abonament elite wszystko bedzie za free , wiec jak by nie bylo jakos sie to kalkuluje w uk mozna skladac pre-ordery na hardened edition koszt to £89,99 mozliwe ze sie skusze bo mam 20 funtow na karcie ze sklepu game do wykorzystania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi