Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 579
  • Wyświetleń 91,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Łudźcie się dalej, że z tak błąchego powodu. Polska jest niczym w oczach Ameryki, ma stawać w zestawieniu razem z Anglią, Francją czy Niemcami? Dobre.

• Nie wiem jakim trzeba naiwnym, żeby wierzyć w te bzdury o B3. Tak, oczywiście, wersja pctowa jest przodowa, ale na konsolach za 700zł gra będzie wyglądać tak samo albo jeszcze lepiej:lol: Może czas ju

• A co jest złego w Csie?   Ojej, jakie głupie te hamburgiery. Idź się wypłać do inteligentnych polaczków:D

Opublikowano

fajne mają kolesie pomysły - podoba mi się wreszcie CTF z liczonym czasem, bo nie czasami jest tak, że jeden zespół przygważdża wręcz przeciwnika, panuje nad sytuacją pół meczu, nagle jakiś mega fart i przegrywa się 1:0 :(

Opublikowano

Czy CoD MW3 będzie miał online-pass? Być może już było gdzieś, ale umknęła mi ta informacja.

Opublikowano

Nawet Kotick nabijał się z tego rozwiązania EA. Activision doić będzie za to kasę z Elite.

Opublikowano

Cod nie potrzebuje online passów bo i tak każdy kto chce kupuje swoją kopie w premierę :) używki to chyba biorą tylko typy jak ja którzy nie tykają multi i biorą aby zaliczyć singiel.

Opublikowano

A ja chętnie obadam multi, w razie jak coś pogonię grę dalej. Z online-pass to na dzień dobry straciłaby jego wartość. Chyba się 8.11 do Tesco przespaceruję.

Opublikowano

Komentarz dotyczący wersji na PS3:

"Siemka wszystkim.Kolega co w niemczech siedzi juz gra w MW3.Narazie tylko Spec Opsy gra.Ale pisze ze gra wyglada bardzo ladnie, obraz ostry i stale jak na jego oko 60fps.pozdro"

Opublikowano

Chyba nikt jeszcze nie linkował, boskie :D

Opublikowano

Racja, świetna :D

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Tak jak za CoD nie przepadam, tak ta reklama wyszła im genialnie. Niech im będzie, raz ich mogę pochwalić XD

Opublikowano

Ciekawe czy Worthington tym razem tylko w reklamówce, czy w samej grze też :P

Edytowane przez K@t

Opublikowano

Absolutna rewelacja. Cholera, nie ziebi mnie ta gra po MW2 i zalicze ja dopiero za jakis czas, tylko dla singla, ale po takim trailerze od razu chcialoby sie zaliczyc kampanie.

Mistrzostwo marketingowe.

Opublikowano

Będzie gra w poniedziałek gdzieś dostępna na Śląsku (MM, Saturn, Empik)? Macie jakieś informacje :whistling:

Opublikowano

Dzwonilem do mm,vobisu,euro ,wszedzie od wtorku.

Opublikowano

Ciekawe czy Worthington tym razem tylko w reklamówce, czy w samej grze też :P

Gość kapitalnie wcielił się w głównego bohatera Black Ops, Alexa Masona. Mam nadzieję, że i w MW3 się pojawi. Filmik świetny;)

Opublikowano

Wiem, wiem, dlatego się zastanawiam :D W sumie Acti mogłoby go do każdego CoD wrzucać, etatowo.

Opublikowano

Dzwonilem do mm,vobisu,euro ,wszedzie od wtorku.

W Vobisie nawet za 179 mają mieć :)

Opublikowano

Ciekawa sytuacja, pamiętacie jaki to Kotic zły i Activision diabelskie ale jakoś COD bez online passów do dzisiaj w przeciwieństwie do cudownego EA a i ceny gier mniejsze - szkoda ze tego już nikt nie widzi ;)

Dobrze że udało się przejść Uncharted 3 przed MW3 - czas na niego.

Opublikowano

Małe pytanie do wymiataczy - od razu uczyć się grać na czułości 9/10 albo 10/10 ? Czy sugerujecie jakieś mniej hardcorowe :D W BO za dużo nie grałem, ale jak coś to na domyślnej czułości. A sterowania w BC2 czy B3 z CODem nie ma co porównywac.

Edytowane przez falcon87pl

Opublikowano

Lepiej stopniowo zwiekszac czułosc, wtedy bedzie bardziej naturalnie czuc zmiane, nie bedzie wielkiej przepasci, a tak w ogole najlepiej grac jak komu najwygodniej.