Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cod nie potrzebuje online passów bo i tak każdy kto chce kupuje swoją kopie w premierę :) używki to chyba biorą tylko typy jak ja którzy nie tykają multi i biorą aby zaliczyć singiel.

Opublikowano

Komentarz dotyczący wersji na PS3:

"Siemka wszystkim.Kolega co w niemczech siedzi juz gra w MW3.Narazie tylko Spec Opsy gra.Ale pisze ze gra wyglada bardzo ladnie, obraz ostry i stale jak na jego oko 60fps.pozdro"

Opublikowano

Ciekawe czy Worthington tym razem tylko w reklamówce, czy w samej grze też :P

Gość kapitalnie wcielił się w głównego bohatera Black Ops, Alexa Masona. Mam nadzieję, że i w MW3 się pojawi. Filmik świetny;)

Opublikowano

Ciekawa sytuacja, pamiętacie jaki to Kotic zły i Activision diabelskie ale jakoś COD bez online passów do dzisiaj w przeciwieństwie do cudownego EA a i ceny gier mniejsze - szkoda ze tego już nikt nie widzi ;)

Dobrze że udało się przejść Uncharted 3 przed MW3 - czas na niego.

Opublikowano (edytowane)

Małe pytanie do wymiataczy - od razu uczyć się grać na czułości 9/10 albo 10/10 ? Czy sugerujecie jakieś mniej hardcorowe :D W BO za dużo nie grałem, ale jak coś to na domyślnej czułości. A sterowania w BC2 czy B3 z CODem nie ma co porównywac.

Edytowane przez falcon87pl
Opublikowano

Lepiej stopniowo zwiekszac czułosc, wtedy bedzie bardziej naturalnie czuc zmiane, nie bedzie wielkiej przepasci, a tak w ogole najlepiej grac jak komu najwygodniej.