humanno 201 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Ja już mam Media Markt daje z headsetem Sony za 189.00. Qwa teraz tylko do 15 w robocie jak w więzieniu do PS3 dają headset Giotec, widać go na stronie MM. Normalnie zastanawiam sie czy nie skusić sie na to i po weekendzie opchnąć obu.. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 No właśnie. HS Giotecka ;/ Zależałoby mi na tym od Sony, to bym się skusił. Przejśc singla, sprzedać gre i mieć HSa. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Jest ocena w IGN: 8.5 Presentation 8.5 Graphics 8.0 Sound 9.0 Gameplay 9.5 Lasting Appeal OGÓLNIE 9.0 Dla porównnia Battlefield 3 8.0 Presentation 9.0 Graphics 9.5 Sound 8.5 Gameplay 9.5 Lasting Appeal Ogolnie 9.0 Jeśli oczywiście ktoś przejmuje się ocenami Edytowane 8 listopada 2011 przez Jakim Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Pierwsze wrażenie - bardziej skillowe MW2 ze świetnym feelingiem. Dla mnie MIAZGA! Cytuj
karolmiszcz1991 1 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Jest krew i gore w MULTI?granat odrywa noge? :bomb: jak w przypadku WAW?Dali by cos nowego,bo te multi w mw i mw2 takie plastikowe .Niby gra od 18,a jak wlaczysz multi,to zero krwi :ph34r: 1 Cytuj
Don_Kaorle 1 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Jest krew i gore w MULTI?granat odrywa noge? :bomb: jak w przypadku WAW?Dali by cos nowego,bo te multi w mw i mw2 takie plastikowe .Niby gra od 18,a jak wlaczysz multi,to zero krwi :ph34r: miszczu no comment (w Postala sobie zagraj) 1 Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 O dziwo pierwszy raz MW 3 jest do kupienia bez cenzury w 100 procent w DE .Co za zmiany Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Nie wiem jak można pisać o wersji na PS3, że wygląda tak samo jak BO! Dużo ładniejsze jest MW3. Niektóre mapy w BO wyglądały tragicznie. A tutaj ostrość jak trzeba, czasami gorsze tekstury, ale pod względem grafiki jestem zadowolony Feeling w multi super. Miałem przez 40 minut "jeszcze jeden meczyk". Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Pytanie czy do wersji na xbox 360 w MM też dodają headset jakiś? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 tak --> http://www.mediamarkt.pl/call-of-duty-mw3 Cytuj
fashionvictim 6 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 wróciłam godzine temu ze swoim egzemplarzem (PS3) z saturna w Katowicach za 189pln, zagrałam dwie pierwsze misje w kampanii i.......gra urywa dupe. To jest właśnie fenomenalne w serii CoD. Singiel zawsze miażdży, akcja toczy się w zawrotnym tempie. Dla mnie to jest najlepszy shooter w singlu. Inni powinni się uczyć od IW, jak się robi za(pipi)iste FPS'y. Ograłam ostatnio singla w gearsach 3, resistance 3, killzone3, battlefield 3, crysisa 2, black ops i z pełną odpowiedzialnością mogę rzec, że Modern Warfare 3 jest absolutnie najlepszy. Włączylam też jeden mecz online, ale jakoś nie moge się póki co w nim odnaleźć, bo nigdy wczesniej nie gralam w CoD'a w multi, a w dodatku od premiery BF3, cały czas spędzam na multi wlasnie w dziele Dice. Musze się nauczyć multi w MW3, bo jest zupelnie inny niż w BF3, ale jak na razie, online lepsze jest dla mnie wlaśnie w BF3. Niemniej jednak dla samego singla warto zainwestować złotówki w MW3 bo jest genialnie zrobiony Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Zdecydowanie singiel zjada B3 na śniadanie. Multi to inny typ zabawy niż B3, ale podoba mi się feeling. Jak na razie zero lagów, zero doczytywania tekstur, raz mi hosta zmieniło tylko. Na razie chodzi bajecznie Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Pięknie Kotick to rozegrał ;] przeczekał, poczekał uderzył i pewnie zaliczy FV ;p Zero negatywnych opinii póki co. Mam tylko nadzieje, że z wersją na Ps3 jest wszystko w porządku. Edytowane 8 listopada 2011 przez SłupekPL Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Do gry dostalem za free pudelko na kolekcje MW (czarne pozniej strzele foty) plus 3 filmy na dokumentalne dvd (sas, operacja desert storm i black hawk dawn). Jako ze nie kolekcjonuje to z checia sie pozbede tego jedynie ktos kto to chce pokryc musialby kosz przesylki z IE. Jak cos pisac na PW. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Ja wybrałem wersje na x360 a tutaj Słupek masz porównanie obu wersji http://www.lensoftruth.com/head2head-call-of-duty-modern-warfare-3-screenshot-comparison/ 1 Cytuj
Dark Archon 36 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Rozpakowałem edycję Hardened. Co za szajs. Liczą sobie jak za zboże za puste pudełko i "udawaną wartość" Call of Duty: Elite. Nijak się ma do poprzednich kolekcjonerek z serii. Może też nie zabijały jakością, ale w pudełku było coś więcej oprócz skrawków papieru. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Ja wybrałem wersje na x360 a tutaj Słupek masz porównanie obu wersji http://www.lensoftru...hot-comparison/ Na PS3 znowu graficzny potworek bez AA , można się było tego spodziewać (choć wczoraj grałem na PC i tam też biednie to wygląda znaczy nie biednie co identycznie jak rok , dwa , trzy lata temu.. ) Edit ; @Dark Archon faktycznie słabizna , voucher na 4 godziny podwójnego expa - WOW Edytowane 8 listopada 2011 przez dc1982 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 lensoftruth... tiaaa nie wypowiem sie o MW bo jeszcze zadnej wersji osobiscie nie widzialem, ale czy ktos na serio sugeruje sie tym portalem? [poza trollami?] Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Gdzie do k*rwy jest HCHQ!?!? Jeśli przy kolejnych łatkach nie dodadzą go do playlisty to się ostro pogniewamy z IW. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Z tego co pamiętam to rodzaje gier nie przychodzą z łatkami tyko po prostu na głównym serwerze włączają a nam pokazują się na liście... na pewno też tak będzie. Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Kolejny babol - nie da się zasadzić kosy komuś, kto aktualnie używa np. działka stacjonarnego. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Jak ludzie oceniają MW3 na metacritic: http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3/user-reviews?dist=negative Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Tak jak juz Ins zawsze to pisze - olac LoT. Zwariowalem, skusilem sie na HS za darmo Zalicze singla i sprzedam dalej, ale jestem ciekaw co IW ze SG zmajstrowali Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Jak jest z wersją językową w grze? Jeżeli kupię PL to będę miał możliwość zmiany języka na full angielski? Tj. wszystkie komunikaty w multi, np. double kill itp. po angielsku. Nigdy nie kupowałem wersji PL, a tak mógłbym jeszcze ze zniżką kupić. Ponawiam pytanie. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Ja wybrałem wersje na x360 a tutaj Słupek masz porównanie obu wersji http://www.lensoftru...hot-comparison/ Na PS3 znowu graficzny potworek bez AA , można się było tego spodziewać (choć wczoraj grałem na PC i tam też biednie to wygląda znaczy nie biednie co identycznie jak rok , dwa , trzy lata temu.. ) Edit ; @Dark Archon faktycznie słabizna , voucher na 4 godziny podwójnego expa - WOW To porownanie faktycznie jest prawdziwe, czy moze znowu zrobione na sile na gorszych ustawieniach TV? Kurna, roznica jest KOLOSALNA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi