Opublikowano 30 czerwca 201212 l mecz przeciwko randomom? Edytowane 30 czerwca 201212 l przez hellspawn81
Opublikowano 7 lipca 201212 l mecz przeciwko randomom? Ogladales ten filmik? To jest moab wbity na publiku. Na kanale TMD pojawily sie 2 kolejne moaby. http://www.youtube.com/user/TheMostDangerousClan/videos
Opublikowano 11 lipca 201212 l to ja też "zapodam" moje wypociny http://www.youtube.com/watch?v=ywhJOltIUIM enjoy edit. filmik się popsuł więc wrzuciłem jeszcze raz Edytowane 15 lipca 201212 l przez dApo
Opublikowano 20 lipca 201212 l Jako fan COD4 ubawiłem się tym,wiec wkleję i wam http://kwejk.pl/obrazek/1319690/cod.html
Opublikowano 21 lipca 201212 l Jako fan COD4 ubawiłem się tym,wiec wkleję i wam http://kwejk.pl/obra...319690/cod.html I ten komentarz: Fake! Gracze CODa by wiedzieli, zeby nie byc kolo samochodu.
Opublikowano 27 lipca 201212 l Pytanie co do trofika Unstoppable. Czy trzeba przetrwać 15 falę, czy wystarczy że się do niej dobrnie? Zalicza to trofeum za grę solo i online?
Opublikowano 31 lipca 201212 l Aż dziw bierze, że przy MW3 Acti nie zdecydowało się na wprowadzenie przepustki sieciowej. Być może ze względu na praktycznie równoczesny start CoD Elite, żeby przyciągnąć jak najwięcej kont premium. Nawet gdyby ktoś zdecydował się na zakup używki to Elite mogłoby na tyle zainteresować, że można by w to po prostu zainwestować.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Majstry, jedno pytanko: da się zrobić screen-a w czasie singla? Zawszę jak nacisnę guzik PS to włącza się menu pauzy i za żadne skarby nie idzie zrobić screen-a niczego innego <_<
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Co drugi serwer to cheaterzy ta gra to żart mówie o wersji na PC, nie wiem jak na konsolach ACTIVISION R.I.P.
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Znudziło mi się Black Ops po 1,5 roku i przymierzam się do kupna MW3. Online działa prawidłowo? Nie ma żadnych hacków/problemów z dołączaniem do gier itp.?
Opublikowano 29 września 201212 l Nie wiedzialem gdzie napisać więc piszę tu. Otóż mam problem związany z call of duty elite. Gdy próbuję się zalogować na stronie muszę potwierdzić rejestrację na moim emailu. Wszystko byłoby cacy gdyby nie to, że email, który powinien być wysłany nie jest. Opcja resend email nic nie daje ;/
Opublikowano 30 września 201212 l Nie wiedzialem gdzie napisać więc piszę tu. Otóż mam problem związany z call of duty elite. Gdy próbuję się zalogować na stronie muszę potwierdzić rejestrację na moim emailu. Wszystko byłoby cacy gdyby nie to, że email, który powinien być wysłany nie jest. Opcja resend email nic nie daje ;/ Sprawdź czy nie leży w SPAM-ie. U mnie tam powędrował.
Opublikowano 30 września 201212 l Nic nie ma ;/ Ostatnio jak wciskam resend email to wyskakuje mi error : An error occurred while sending email.
Opublikowano 30 września 201212 l Nic nie ma ;/ Ostatnio jak wciskam resend email to wyskakuje mi error : An error occurred while sending email. Pisz do support
Opublikowano 10 października 201212 l Zawsze się zastanawiam czy żeby tak grać trzeba się z takim adhd urodzić czy da się tego wyuczyć ?
Opublikowano 10 października 201212 l Zawsze się zastanawiam czy żeby tak grać trzeba się z takim adhd urodzić czy da się tego wyuczyć ? Da się wyuczyć
Opublikowano 21 października 201212 l Napiszcie mi tylko, że on nie gra na padzie. Proszę... :ph34r: EDIT: Gra na X'ie... ech... Edytowane 21 października 201212 l przez falcon87pl
Opublikowano 21 października 201212 l Ciekaw jestem jak chłop sobie radzi w innych fps-ach.Szkoda że ten czujnik ruchu jest nadal,jak dla mnie to i opóźnienie claymore zabiła genialnego multi z MW1.Ale wyglądu broni i patternów to Dice może się uczyć od Acti. Edytowane 21 października 201212 l przez Litwin25
Opublikowano 21 października 201212 l Napiszcie mi tylko, że on nie gra na padzie. Proszę... :ph34r: EDIT: Gra na X'ie... ech... on gra na scuff controller z tego co wiem