Opublikowano 7 listopada 201113 l Muve już wysyła swoje kopie (o 11:07 otrzymałem info, że wysłali). Jeśli wszystko pójdzie dobrze to jutro zacznie się zabawa . Z tego co słyszałem - gra to coś typu MW2 x2. Lepsza grafika i płynniejsza animacja, więcej ficzerów, urozmaiceń itp. Jak dla mnie wystarczy, bo MW2 było bardzo dobrym tytułem.
Opublikowano 7 listopada 201113 l Ja bym chętnie nabył wersje hardened w WWA ale na muve.pl napisali mi info że nie wiadomo czy będą dostępne.... to samo stało się na innych sklepach gdzie przed miesiacem była ta edycja możliwa do pre-orderowania a teraz już nie ma tej pozycji wcale... ktoś wie OCB ?
Opublikowano 7 listopada 201113 l Sam Worthington wystąpił w nowym trailerze MW3. Nieźle to wyszło, hehe;P Poniżej puszczam linka: http://grykonsolowe.blogspot.com/2011/11/zonierz-jest-w-kazdym-z-nas-czyli-nowy.html
Opublikowano 7 listopada 201113 l Czapel nie spamuj, dobrze widziałeś że ten filmik jest wyżej... stronke swoją reklamujesz ?? Przy okazji, co się wszyscy tak tym Samem Worthington facynują ??
Opublikowano 7 listopada 201113 l Activision w końcu zaczyna mocno promować COD-a. http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2011/46/grubo-skradziono-ciezarowke-z-transportem-modern-warfare-3
Opublikowano 7 listopada 201113 l Ja już mam, lecę grać ;] jak coś tam gamesworld na wileniaku w wawie ma na PS3 i PC.
Opublikowano 7 listopada 201113 l Gra ukończona na PS3. Całość zajęła mi około 5.5-6h. Zdecydowanie najlepszy CoD. Fabularnie stawiam go obok Black Ops, naturalnie graficznie do pięt nie dorasta BF3 ale nie to się liczy w tej grze. Gameplay jest najwyższej jakości, fabularnie również nie zawiódł, historia całkiem sensownie poukładana, zwroty akcji robią wrażenie. W wielu momentach miałem ciarki na plecach, budowa niektórych misji jest genialna. MW3 jak na swoją serię wydaje się całkiem długa, w trailerach nie pokazali zbyt dużo, dlatego singiel zaskakiwał niesamowitymi akcjami, umiejscowienie wydarzeń w Europie również robi swoje. Overall jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem FPS a w najbliższym czasie i planuje pograć tylko dla singla to wybór jest oczywisty.
Opublikowano 7 listopada 201113 l naturalnie graficznie do pięt nie dorasta BF3 Naturalnie tzn ?? Konkretnej można prosić ?
Opublikowano 7 listopada 201113 l Graficznie jakościowo jest identycznie jak w MW2 i Black Ops, nie ma się co oszukiwać to nadal ten sam silnik graficzny, próbują nadrobić przez "epic scale" bitw w kluczowych miastach ale w zamkniętych pomieszczeniach gra wygląda biednie. Ratują się unikatowymi lokacjami, różnorodnością miejsc oraz animacją postaci. Chyba podłapali, że ludzie jarają się akcjami w których mamy okazję cicho wykończyć przeciwników lub "close quarters combat" w wykonaniu naszych towarzyszy (Price wymiata pod tym względem) ponieważ ich ilość jest ogromna a poziom "gore i brutalności chyba najwyższy z wszystkich odsłon serii, na plus oczywiście. Na początku pytają się podobnie jak w dwójce czy chcemy dać na "skip" wyjątkowo brutalną misje ale tak szczerze w każdej są ostre akcje więc nawet nie wiem którą autorzy mieli na myśli
Opublikowano 7 listopada 201113 l To jest tylko krótka scenka pod koniec jednej z misji, nawet nic nie widać, ja ocenzurowałbym te wszystkie akcje w których Price rozbryzguje mózgi przeciwników na ścianach po headshotach z 5cm
Opublikowano 7 listopada 201113 l Jak jest z wersją językową w grze? Jeżeli kupię PL to będę miał możliwość zmiany języka na full angielski? Tj. wszystkie komunikaty w multi, np. double kill itp. po angielsku. Nigdy nie kupowałem wersji PL, a tak mógłbym jeszcze ze zniżką kupić.
Opublikowano 7 listopada 201113 l Heh gra ma niesamowity "power"; 1 słaby launch trailer bo w tym roku był słaby, 2-3 opinie na forum. A ja już walczę ze sobą żeby nie kupić MW3 na premierę ;p Nosz kurde bele już mnie ciśnienie dopadło żeby położyć łapska na nowym Codzie. Z kolei 1000 oczoje.bnych trailerów BF3 ni cholery mnie nie zachęciło. Fajnie jeszcze jakby napisała opinię osoba która zawiodła się na mw2 ;] bo to moja największa obawa. Że Mw3 przypomina dwójkę. PS. Jeżeli gra jest bardziej brutalna od BO to ja nie mam pytań Edytowane 7 listopada 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 7 listopada 201113 l Mam nadzieję, że nie ma tutaj żadnej debilnej obrony burger kinga. To jest zdecydowanie najgorsza misja w całej serii. W dwójce śnieżne były mocne i gułag.
Opublikowano 7 listopada 201113 l Nie ma, ale jest jedna wybitnie głupia akcja: Jest to ostatnia misja, moim zdaniem mogli fabułe zakończyć po odbicia prezydenta, wtedy gra byłaby idealna. Pokazali jednak akcję w której 2 osoby w strojach Juggernauta postanawiają niczym czołgi wejść frontem do budynku pod obstrzałem setek żołnierzy. Ofcourse idziemy niczym terminator i kule zostają połykane przez pancerz ... plain stupid. Wygląda to komicznie.
Opublikowano 7 listopada 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=AfqXdhJ60Gw interko daje rade. Gorsze niż w MW2 ale daje rade.
Opublikowano 8 listopada 201113 l Nie kłamali. W MM Galeria w Łodzi mają MW3 po 179 zł + HS do wyczerpania zapasów Widziałem po pudełkach, że po kilkadziesiąt HSów na każdą z konsol było (może nawet między 100 a 150). Jeżeli ktoś już zamówił gdzieś indziej grę, a chciałby HS Giotecka w dobrej cenie to pisać na PW, bo kupiłem identycznego HSa tydz temu w empiku za 89 zł
Opublikowano 8 listopada 201113 l Dobra to ja mam konkretne pytanie - czy wersje PL da się odpalić po angielsku...nie ukrywam ze nie mam nerwów na beznadziejne tłumaczenie od LEMa...dajcie znać bo nie wiem czy brać PL czy szukać wersji ANG...
Opublikowano 8 listopada 201113 l COD jak zwykle zbiera lepsze oceny od crapperfielda. Ludzie z EA nie mogą pogodzić się z porażką i patrzcie na średnią userów. xD http://www.metacritic.com/game/playstation-3/call-of-duty-modern-warfare-3 http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-modern-warfare-3
Opublikowano 8 listopada 201113 l Ja już mam Media Markt daje z headsetem Sony za 189.00. Qwa teraz tylko do 15 w robocie jak w więzieniu
Opublikowano 8 listopada 201113 l Gra ukończona na PS3. Całość zajęła mi około 5.5-6h. Zdecydowanie najlepszy CoD. Fabularnie stawiam go obok Black Ops, naturalnie graficznie do pięt nie dorasta BF3 ale nie to się liczy w tej grze. Gameplay jest najwyższej jakości, fabularnie również nie zawiódł, historia całkiem sensownie poukładana, zwroty akcji robią wrażenie. W wielu momentach miałem ciarki na plecach, budowa niektórych misji jest genialna. MW3 jak na swoją serię wydaje się całkiem długa, w trailerach nie pokazali zbyt dużo, dlatego singiel zaskakiwał niesamowitymi akcjami, umiejscowienie wydarzeń w Europie również robi swoje. Overall jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem FPS a w najbliższym czasie i planuje pograć tylko dla singla to wybór jest oczywisty. Doczytujące się tekstury w BF to jest porażka!!! tu jest pięknie w porównaniu z tym battlecrapem a Multi to esencja Fanu z gry, przy BF myślałem że umrę z nudów tu nie ma czasu non stop akcja i tak ma być istny Quake a nie jakieś podchody i zabawa w wojnę. A singla to dopiero odpalę jak będę miał problem z netem
Opublikowano 8 listopada 201113 l Ok tylu grających - ponawiam swoje pytanie...czy ktoś sprawdzał czy na wersję PL da się odpalić po angielsku...