ZonaRepublic 1 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Witam jakie polecicie książki o podróżach ? Chodzi mi o opisywanie wycieczek np do Azji albo innych egzotycznych miejsc na ziemi (Pana Cejrowskiego przerobiłem ) . Edytowane 8 Maja 2011 przez ZonaRepublic Cytuj Odnośnik do komentarza
qwer 0 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) polecam "Rowerem i pieszo przez czarny ląd" Kazimierza Nowaka. Książka jest fascynująca! Książka zawiera wspomnienia Nowaka, który w latach 1931-36 jako jedyny człowiek przejechał rowerem Afrykę. Jeśli chodzi o Azję to przychodzi mi do głowy jedynie "Jadę sobie. Przewodnik dla podróżujących kobiet" Marzeny Filipczak. Jest tam dużo ciekawych i praktycznych rad dla osób wybierających się do Azji, nie tylko dla kobiet Edytowane 13 Czerwca 2011 przez qwer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi