wrog 608 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) HITMAN ABSOLUTION follows Agent 47, a cold blooded assassin, who takes on his most dangerous contract to date. Betrayed by those he trusted and hunted by the police, he finds himself at the centre of a dark conspiracy and must embark on a personal journey through a corrupt and twisted world, in his search for the truth. Edytowane 10 Maja 2011 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Bardzo czekałem na info o powrocie pana czerwony krawat-biała koszula-czarny garniak Nawet X lat temu tak ubrałem się na studniówkę :potter: Edytowane 10 Maja 2011 przez KIELiCH Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh the Boy 24 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Skórzane rękawiczki i garotę też zabrałeś? ;] Jedna z tych serii, które zawsze trzymały wysoki poziom. Kopę lat i miło, że łysy w końcu wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Rękawiczki skórzane tak + czarną skórę, ale garotę zostawiłem zawiniętą na "kliencie" w bagażniku A wracając do łysego, żeby znowu były oceny misji (wymagające na Silent Assassin) + kilka zróżnicowanych wariantów przejścia, oraz nowszy niż w Blood Money engine i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Hmmm...ciekawe jak wypadnie ten wątek fabularny. Zajeżdża mi strasznie tym co zrobili ze Splinter Cell'em w Conviction. Ale o ile do stylistyki Splinter Cell'a jeszcze całkiem pasował motyw super agenta, tak w Hitmanie jakoś tego nie widzę. Trzeba trzymać kciuki żeby nie przekombinowali! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Przecież nic nie wskazuje na zlaicyzowanie sztuki zabijania. Nie mamy też żadnych zapowiedzi dotyczących fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 "Betrayed by those he trusted and hunted by the police, he finds himself at the centre of a dark conspiracy and must embark on a personal journey through a corrupt and twisted world, in his search for the truth." Nie zajeżdża ci to Splinterkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Zajeżdża mi to po prostu zakończeniem Blood Money. Może to oznaczać tysiąc rzeczy, łącznie z tym, że po prostu łysy stał się niezależny i przyjmuje zlecenia bezpośrednio od różnych klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 A mnie ten opis bardzo zaciekawił, zawsze mi brakowało w Hitmanie takiej prawdziwej intrygi, od początku do końca, no, niby w Blood Money się starali, ale i tak w rzeczywistości misje nie łączyły się w spójną całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Czy data 06.07.11 ukazana to w ogóle możliwe że to data premiery ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie, to pierwszy dzień E3 Chyba nie muszę tłumaczyć co to oznacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Poza tym 07.06. a nie 06.07. Już tyle razy było to omawiane, w Ameryce jest inny system dat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Dla mnie to jest 06.07.11 a nie 07.06.11 Ale to amerykanie więc oni może mają YY.DD.MM Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 amerykanie mają mm.dd.yy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jeju co za różnica, i tak każdy wie, że chodzi o E3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 nowy trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Coraz bardziej przypomina mi to Splinter Cell: Conviction, dużo akcji, efektownie i dynamicznie. Nie do końca na to czekałem, ale może będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie, nie będzie ciekawie, a przynajmniej w nie takiej formie jak jest na trailerze. Kurna, właśnie tego się najbardziej boję, że zamiast klasycznego hitmana dostanę "nowoczesne" (pipi), w którym trzeba tylko trzymać przyciski, zero myślenia, zero planowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie dramatyzujmy...Splinter Cell: Conviction mimo wielu uproszczeń itd. Dalej stawiał na kombinowanie, na realistycznym poziomie trudności nie było mowy o frontalnych atakach i jatce niczym w Gears of War. Myślę że nowy Hitman będzie po prostu bardziej dynamiczny i nie będzie stricte nastawiony na skradanie...chociaż niewykluczone że żeby otrzymać najwyższą rangę za misję pewnie trzeba pokombinować. Nie oceniaj gry po trailerze. Niestety żyjemy w takich czas gdzie formuła starego Hitmana jest za trudna i odpychająca dla mas. Gra ma się sprzedać, a nie podobać hardcorowym fanom serii...Ale można liczyć na grę która spodoba się "casualom" i zarówno w jakimś stopniu przypadnie do gustu fanom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Bourne style to tylko opcja w tej grze. Autorzy potwierdzili, że rangę Silent Assassin zdobędziemy za zabicie tylko i wyłącznie naszego głównego celu. Większość akcji z trailera będzie można wykonać w grze, będzie też system "Instinct", działający podobnie jak w nowym Tomb Raider. Jest on jednak przeznaczony tylko dla causali, prawdopodobnie my będziemy mogli go wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 http://i.imgur.com/vmFUI.gif http://i.imgur.com/g1rez.gif http://i.imgur.com/f9ZaZ.gif Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Mam nadzieję, że w pełnej wersji 47 będzie sięgał po posążek a nie go teleportował. Bardzo ładnie to się prezentuje, miło zobaczyć łysola w takiej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Conviction 2... Ładna grafika, a przynajmniej kolory, niestety akcje ze zwalaniem przeciwnika...no ale dobra to początek gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Wypas - cant wait Ale widać "inspirację" twórców ostatnim Splinterem. Mi to nie przeszkadza, nie wierzę, żeby najwyższe oceny misji, czy gra na Hard/Pro itp nie stanowiły wyzwania. Na bank będzie masa kombinowania, filmowe akcje. Kolorystyka wydaje się być klimatyczna - mam nadzieję, że jednak nie będzie monotonna (ma być urozmaicona). Mocno wierzę w łysola, to jedna z moich ulubionych serii od lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2011 przez Daddy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi