KIELiCH 81 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Oj nowy Splinter będzie miał u mnie ciężką konkurencję - Łysy is back !! With Style !! Jedna z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie gier. Pierwsze konkretniejsze materiały napawają mnie optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 622 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Właśnie pykam sobie w Blood Money i gra jest wybitna. Wiadomo graficznie już nie te czasy ale jak zrobią podobną gierkę na jakimś nowym silniku to będzie miazga. Gra prawie idealna. Żeby zaliczyć wszystkie misje na silent assassin samodzielnie, bez żadnej solucji trzeba poświęcić koło 30-40 godzin miękko. Tylko ten gameplay mnie trochę martwi bo chyba odchodzi od konwencji przyjętej we wcześniejszej części... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Hitman i seksi zakonnice z rpgami xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 dawać mnie to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ile tam hejterow sie nazbierało na YT od razu narzekających że to już nie ten sam Hitman. Nie ma to jak narzekać na coś co nawet nie jest gameplayem. Jak dla mnie moje obawy zostały zaspokojone w dużej mierze Sniper Challengem - gdzie ta krótka misja naprawde okazała sie ciekawym wstępem do tego co nas będzie czekać w dniu premiery. dostaliśmy misje, którą wciąż trzeba było przeanalizować po kilka razy gdyż sposób na jej przejście i zdobycia jak największej ilości punktów jest multum (aż do high endowych wyników sięgajacych ponad 3 mln) do tego masa poukrywanych znajdziek itp. To jest właśnie istota tej serii - eksploracja i pojęcia "sposobu" na daną misję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pierwszy filmik, który mi się naprawdę podoba, czuć Hitmana, niepokoi mnie tylko to ciągłe milczenie 47, widać że SE i IOI chce uniknąć shitstormu z powodu nowego aktora i specjalnie wybiera takie fragmenty na których nic nie gada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Hitman i tak nie był specjalnie gadatliwy w trakcie misji więc ;p. Gameplay świetny, czuć że to ciut inna gra niż poprzednie części, czuć ciut inną mechanike (acz zostały pewne rzeczy jak np brak animacji podnoszenia rzeczy) ale wciąż można przejść misje na wiele sposobów i to jest najważniejsze. Widać też że względnie poprawili u łysego posługiwanie sie nożem, ale mam nadzieje że nożem będzie można rzucać nacelowując a nie tylko auto aim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jednak będzie multiplayer, jednak nie taki zwyczajny jak w innych produkcjach. Generalnie cały pomysł polega na tym, że będziemy mogli na mapach znanych z singla tworzyć własne zlecenia, nie tylko wybierać cele, ale także uzbrojenie, czas potrzebny na ukończenie, jakieś inne warunki. Potem rzucamy taki poziom w świat i ludzie mogą go przechodzić - oczywiście im szybciej to zrobisz tym więcej kasy zarabiasz i jesteś wyżej w rankingach. Tutaj zwiastun: ! Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ekwipunek Hitmana: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) Ekwipunek Hitmana: http://www.youtube.com/watch?v=D1WpBIdCBJY Czy tylko mi to wygląda jakby pozazdrościli troche Max Payne'owi? Edytowane 19 Września 2012 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Czemu ? Łysy jeszcze nie lata w powietrzu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No i Max to tylko strzelanka, trzeba jednak dodać że świetna. Hitman jest bardziej kreatywny i korzysta z różnych narzędzi mordu, typu szkoda, że na tym filmiku nie pokazali zabójstwa tą "bronią" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Czemu ? Łysy jeszcze nie lata w powietrzu xd haha ale zobacz na scene jak wali z obu ballersów i zwolnione tempo prawie jak w MP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 chyba już się jaram i biorę na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Na X360 będzie tylko polska wersja językowa? Edytowane 15 Listopada 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja mam angielska =] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ale masz z polskiej dystrybucji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Nie powiem, fajnie się gra na razie. Rzeczywiście opcji jest sporo - nawet jeśli lokacje nie mają wielkiej powierzchni, to jest parę możliwości wykonania zadania. Graficznie też bardzo dobrze wszystko wygląda, dużo jest detali i całość sprawia realistyczne wrażenie. Polonizacja jest przyzwoita, chociaż kiedy widzimy z bliska twarz mówiącej osoby, bardzo widać jak niedopasowany jest tekst do ruchu warg. Wolałbym mieć to po angielsku z napisami, ale fani polskich wersji chyba nie powinni narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 nie da sie wyłączyć polskiego j ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Da sie chyba na PS3 i PC tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 nie da sie wyłączyć polskiego j ? Nie. Na X360 jest tylko dubbing. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) Kotko - gra niszczy. Wolnosc wyboru FTW. Jesli chodzi o grafe - dla mnie najladniejsze co w tym roku widzialem, robi wrazenie zwlaszcza fenomenalne zroznicowanie nawet w obrebie danej planszy. Dialogi NPCow to male mistrzostwo swiata. DJ hitman mnie rozpyerdolil xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edytowane 21 Listopada 2012 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 jak to jest z challenges, jest acziwek gdzie za 100 jest 150G ( lol ), w grze niby jest ponad 280 tych wyzwań. jak to działa ? nie za prosto jak na 150G ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Wygląda na to, że nie ma haczyka. Milion dolarów za kontrakty też brzmi groźnie, a można zrobić w kilka minut. Najprawdopodobniej będzie to nietrudny calak. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 6/10 ponoc. W kazdym razie BARDZO przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi