Texz 670 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=IUTXlZVTptU Właściwie to pierwsze co mi się skojarzyło to Motorstorm Apocalypse Niby meh, ale jakoś wierzę w fińskich twórców Flatout'a, że to wszystko będzie miało ręce i nogi... tzn. zawieszenie i koła. edit: nom, tak, jasne, oczywiście, jest DUBSTEP, a jakże by inaczej Edytowane 11 maja 2011 przez Texz Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 to nie jest (pipi) Ridge Racer tylko (pipi)any Burnout:RR. nie zgadzam się! Jako fan serii nie zgadzam się! (pipi)! Cytuj
mataman 35 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 (pipi)ic RR, gra zapowiada sie swietnie właśnie dlatego ze ma mało wspólnego ze starymi RR. 1 1 Cytuj
triboy 984 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 A ja się nie zgodzę, RR to RR. Jeżeli to będzie ścigałka bardziej w stylu B i innych, a nie w stylu RR, to ja serdecznie dziękuję. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Ja uwielbam burnouty, i sa to chyba najmilsze mi gry scigałkowe. Ale to jest dalekie od dobrych burnoutow, wygląda plastikowo, sztywnie i bez mocy... az sie smutno robi ;/ Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Coś czuję, że będzie to kolejna gra, która zatraci swój unikalny na swój sposób klimat poprzednich części. Niech RR zostanie RR, a nie jakimś klonem Burnout czy też o zgrozo NFS... Cytuj
RoL 578 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Jak nie zrezygnuja z kosmicznych driftow i fizyki z poczatku lat 90, to powinno byc wszystko ok. Jesli nie bedzie tych 2 elementow, to zostane przy RR6 -_- Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Niestety...prawdopodobnie driftow znanych z poprzednich odslon nie bedzie.Tym samym moje zainteresowanie nowym Ridge Racerem spada do zera absolutnego.Nie chce zadnego (pipi)ego klona Burnouta czy Flatouta Bye bye zasluzona serio! :confused: Cytuj
RoL 578 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 Pozostaje zatem miec nadzieje, ze to tylko taki spin-off i ze Namco zamierza jeszcze kiedys sklecic RR8. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 a wystarczyłoby zrobic dopakowaną wersje RR6 z jeszcze lepszym online, trofeami i ulepszoną do dzisiejszych standardów grafiką. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Hah, ale bida, już skreśliłem tą grę Już pierwsze info i trailer pokazały że to nie RR tylko jakiś wynalazek podpięty pod znaną i dobra markę. Po przeczytaniu dwa miesiące temu zapowiedzi nowego RR w PE, nadzieje na coś dobrego powróciły jak przeczytałem że za grę wzięli się twórcy rewelacyjnego jak dla mnie FlatOuta 1&2. Jednak wcześniejszy jak i najnowszy gameplay który wrzuciłem pokazują nędzną kalkę burnouta:P i najnowszego motorstorma (który też się zeszmacił po przejściu w " efektowne miasto") nawet nie widzę nawiązań do FlatOut, jak dla mnie to nowy RR może w ogóle nie wyjść... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Cieniowanie jest jakieś dziwne. Wydaje mi się jakby te samochody lewitowały w powietrzu. O_o Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 (edytowane) Odświeżam temat, ponieważ premiera gry już w ten piątek. Co więcej EDGE już zrecenzował najnowszego RR przyznając mu 9/10! W czasach w których Japończycy starają się zdobyć zachodni rynek swoimi markami, Ridge Racer jest najlepszym przykładem jak zlecić komuś stworzenie gry w zachodnim wydaniu. Pierwsze reakcje zatwardziałych fanów Ridge Racera mogą być poprzedzone lamentem i ruganiem gry, ale po wsiąknięciu do świata gry pokochacie nowy kierunek który obrała seria. Powiew świeżości wprowadzi serię z powrotem na szczyty.Gry wyścigi-akcji w tej generacji dostarczyły rożnych wyzwań i zagrożeń, ale żadna z nich nie wynagradzała gracza tak świetną rozrywką i zawartością jak ta. Ridge Racer Unbounded zrywa z okowami i buduje na nowo swoje imię, stając się jedną z najlepszych gier w tym gatunku, jaka kiedykolwiek powstała. źródło Mam nadzieję, że Unbounded faktycznie będzie tak dobry jak to opisuje Edge, bo od czasu Blura straszna posucha w temacie arcadowych ścigałek. Edit: http://www.youtube.com/watch?v=KMgO28oj2fg Edytowane 27 marca 2012 przez MBeniek Cytuj
shy4 53 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 troche ogralem i naprawde swietna gra, niestety bardzo mocno specyficzna przez co zainteresowanie jest nikle a szkoda... Cytuj
diolek 43 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Aktualnie gram w tego RR ,i poziom trudnosci jest konkretny :-) . Naprawde polecam, gram w to dopiero teraz, bo w recenzji w psx hiv wyjątkowo skutecznie zniechecil mnie do tej gry. I to byl bład! Grafika-? Ekstra , driftowanie? Jak zakumasz oco biega po paru godzinach- ekstra, zniszczalnosc otoczenia? -super rozwiazane! .i ten widok miasta o zachodzie slonca - miooodzioooo. Przez ten wysoki poziom trudnosci ,nie mam pojecia czy dojade do mety, ale gre tak czy siak polecam!!! Aaaa i niech ktos tego nie pomyli z ridge racerem!!! To są dwie rozne gry;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi