killdante 5 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Bete Starhawk'a dostaniemy chyba jutro poprzez kod na maila. A nowe mapki (4 szt.) dobre, niby są to te same co w U2 ale "odświeżone" wyglądają za(pipi)iście ja ten kod do starhawka dostalem juz kilka ładnych tygodni temu na email Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Ja pobrałem bede juz około tygodnia temu Nie ma w niej nic ciekawego ale nie wiem czemu wy dopiero teraz o tym piszecie Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 (edytowane) tu jest wyjaśnione kto i kiedy będzie mógł pobrać - http://www.ppe.pl/ne..._Starhawka.html Edytowane 1 lutego 2012 przez TakeshiX Cytuj
alien.dh 0 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 posiadacze uncharted 3 dostaliście już swoje kody na maila? Bo u mnie pusto. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 (edytowane) Nie ma kodów. Jeśli wpisałeś online pass z Uncharted 3 na swoim koncie to możesz pobrać betę z PSS Edytowane 4 lutego 2012 przez SzczurekPB 1 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Dobra gra ten Starhawk. W Warhawka nie grałem więc w sumie jest to mój pierwszy kontakt z serią. Na prawdę fajny jest patent ze stawianiem budowli. Całkiem rajcowne jest też latanie Hawkami, szkoda tylko że samo strzelanie nie jest już takie super. Co prawda ja w gry multi praktycznie nie gram więc może się nie znam ale beta wciągnęła mnie na dłuższą chwile (póki nie wyłączyli serwerów do konserwacji) i gdybym miał czas i chęci na jakąś grę na multi to pewnie wybrałbym SH Chciałbym tylko zobaczyć jakąś większą mapę i budowli mogłoby być więcej (ofensywnych w szczególności), no i powinni "podkręcić" strzelanie (na mój gust bronie są za słabe). Do zabawy w becie pewnie jeszcze wrócę Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 Kozbinio to było Facing Worlds jesli mowimy o tej samej mapie:) ja CTF nie przepadalem bo zwykle gralismy w czworke w jednym pokoju po sieci i tryb ktory krolowal to DM:) za to muzyka w grze krolowa:) chocby ten kawalek http://www.youtube.com/watch?v=1oE8heI-Ozc no ale to temat o Starhawku wiec wracajac do tematu mi niestety jakos nie podchodzi zmienily mi sie troszke gusta:) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 @danielski masakra - siedzę i oglądam teraz filmiki z UT. MMMMMMOOOOOOOOOOONSTER KILLLLLLLLLLLLLLLLL. !!!!!!!!!!!!! a grę tak czy tak obadam, choć kiedy w to wszystko grać jak w BF3 jeszcze tyle do zrobienia Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 No te teksty podkrecaly jeszcze bardziej God Like:) najlepsze jak kumpel z naprzeciwka podnosil to cholerstwo ze jeden strzał i flaki latały wtedy jego mina i mogą ucieczka... Wspomnienie bezcenne:) ps. I ten zoltawy flak cannon echjh to były czasy:) (null) Cytuj
alien.dh 0 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 i jak wasze wrażenia z wersji beta? Bo tryb przejmowania flagi dla mnie totalnie skopany, albo po prostu trafiam cały czas na kiepskie drużyny, za to TD całkiem przyjemny, oderwał mnie trochę od battlefielda Cytuj
maztika 36 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 wczoraj pograłem trochę, dziś nie mogę się połączyć coś. warhawk moim zdaniem lepszy. brakuje mi tego zawiśnięcia w powietrzu hawk'iem, tu zamiast tego zamieniamy się w robota. latało się przyjemniej i atak rakietami czy działkiem dawał lepszy efekt, w starhawk'u większość rundy potrafię spędzić na jednej potyczce w powietrzu z jednym kolesiem. mam nadzieję, że będzie można zrzucać też bomby tak, jak w poprzedniczce. budowanie fajne, ale jak sam sobie nie wybudujesz to ciężko przechwycić cokolwiek do transportu, a bywa tak, że jest już postawionych max budowli i musisz czekać. grafika również nie robi do końca jak na obecne produkcje. nie wiem ile będzie pojazdów, bo jak na razie to tylko hawk i jeep. pytam się, gdzie jest czołg?! Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Starhawk map packs to be free, MLG tournament announced http://blog.us.playstation.com/2012/05/08/starhawk-out-today-mlg-tournament-all-map-packs-free/#utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+PSBlog+%28PlayStation.Blog%29 Według IGN, najlepsze multi na PS3. Mam nadzieje, że zdecydują się na jakieś demko finalnej wersji. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 W grze jest jakiś skirmish, czy trzeba grać w multi? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Ta gra ma tylko multi czy singla i multi? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 W grze jest jakiś skirmish, czy trzeba grać w multi? To dowiem się czy jest ten skirmish czy nie? Cytuj
Kulawy 0 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 jak stanieje do ~ 120 pln to łyknę, na allegro gra stoi u kilku sprzedawców już jakiś czas - o dziwo nie sprzedała się ani jedna sztuka. hmm może i lepiej - szybciej cena spadnie Cytuj
ceerha 3 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Grałem chwilke w bete u kumpla, gra wygladala tam całkiem spoko. Dziwi mnie takie małe zainteresowanie tym tytułem. Cytuj
kAos 1 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 poszukuje ludzi grających w STARHAWK cel "KLAN" rozgrywka z Polakami na resztę świata Cytuj
Grez 33 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 szkoda, że ta gra nie będzie popularna, gdyż ma olbrzymi potencjał. Lecz (tak jak w przypadku GR:fs) zapewnie ta produkcja zostanie wyparta na rzecz nadchodzących 'hitów' (COD i MoH) Cytuj
Grez 33 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 http://www.gamefaction.pl/czarny-kon-tego-roku-czyli-recenzja-gry-starhawk/ niektórzy się rozpływają na tą grą, chyba będe musiał zobaczyć co z tego wyszło, beta była b. dobra Cytuj
kAos 1 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 multi Starhawk jest powalające na kolana polecam na pewno ta recenzja nie kłamie sporo grających zero polaków Cytuj
dApo 313 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Opublikowano 12 sierpnia 2012 gra w to ktoś... dużo ludzi w to gra? czy większość to sami wyjadacze i noobek będzie miał problemy na początku? Cytuj
ceerha 3 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 Podbijam pytanie, nie ma problemow z iloscia graczy? Zastanawiam sie nad zakupem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi