Ölschmitz 1 543 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 ej no to jak, wiadomo cos o dystrybucji cyfrowej? ;p Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Wiesz, ja słyszałem z kolei, że wyjdzie cyfrowo i na płytach w tym samym czasie, jak infamous 2. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 kupil bym cyfrowego ducha sparty za 50zeta ale zestawu na plycie mi sie nie chce bo chains przeszedlem na psp Cytuj
Gość Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Ja chętnie kupiłbym full kolekcję bo były plotki o czymś takim. Jak na razie nie grałem w GOW3 i Duch Sparty więc taka kolekcja całej serii byłaby świetna. Samo demko wygląda bardzo dobrze, faktycznie poziom GOW2. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 ja pierdyle jak wszystkie remaki gier psp mają tak wyglądać to je nie mam pytań. bring it! Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 (edytowane) bierzcie poprawkę pod to,że ta gra już na psp wygląda wyraźnie lepiej niż 99% tytułów i lepiej od pozostałego 1% . Nic ładniejszego na psp od tego nie powstało i nie powstanie (choć Finala 0 jeszcze nie sprawdzałem a wszyscy też się nim zachwycają) Edytowane 8 września 2011 przez Ficuś Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 No to widzę, że zgodni wszyscy, że GoS to poziom GoW II w HD. Jak jednak jest z Chains of Olympus? Słabsza graficznie od GoS jest, ale o sporo? Czego się spodziewać? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Na PSP obie miały podobny poziom, chociaż Ghost Of Sparta momentami wyglądał lepiej. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Również ograłem demo i również należę do mile zaskoczonych grafiką. Co po raz tysięczny ośmiesza Konami/Kojime i kupiasty port PW, no dodatek chwalą się, że gra będzie chodziła w 60 klatkach. I będzie co-op, normalnie WOW przy takiej oprawie... A demo jak demo, Kratos jak zwykle niszczy nawet jak trochę zawodzi (GoW3). Początek bardzo fajny chociaż bliźniaczo podobny do jedynki ;] Oby tylko w fullu było można wyłączyć dubbing (co by nie było Linda rządzi jak Krejtos). Ekstra, normalnie ekstra, że w końcu zaliczę GoW-y z PsP bo trochę wstyd było 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 (edytowane) Oby tylko w fullu było można wyłączyć dubbing włączyc czy wyłączyc? ja mialem demo po angielsku, jesli mielsicie po polsku to pewnie zależy od usyawien XMB , ja mam menu po angielsku wiec i gierki mi sie odpalaja po angielsku (co by nie było Linda rządzi jak Krejtos). fuuujjj przeszedlem gow3 po polsku zeby przetestowac to tlumaczenie, i gra mi przez to dosyc znacznie obrzydła ;/ Edytowane 8 września 2011 przez Yano Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 (edytowane) Wyłączyć, miałem demo po polsku ;/ czyli trzeba w XMB zmieniać. Szkoda to już któraś gra z kolei od Sony czyli co zrezygnowali z mieszania napisów i dubbingów...A co z U3!? A mi się Linda jako Kratos podoba co nie raz pisałem, oczywiście bez porównania do oryginału. Ale GoW3 to jedyna gra którą skończyłem z dubbingiem z własnej woli (za drugim razem). W przeciwieństwie do wychwalanego U2 i Boberka gdzie wyłączyłem po kilku minutach "stękania". Edytowane 8 września 2011 przez SłupekPL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 @Zwyrol - To fajnie, że CoO to bardzo podobny poziom graficzny do GoS. Nic, zakup obowiązkowy. Ja rowniez cholera, fan trylogii GoW w koncu zalicze czesci z PSP. Dla tych gier postanowilem jednak nie kupowac konsoli i teraz czekanie sie oplacilo Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 linda > ten koles z oryginalu Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Słaby żart, oryginalny Kratos to jeden z najlepszych i najbardziej charakterystycznych głosów w grach. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 (edytowane) bardzo słaby zart, zaden linda nie rpzebije orginalngego głosu kratosa ogolnie w ogole polska wersja była względnie dobra, trudno sie przyczepic, chociaz ogolnie nie lubie polskich wersji ale walsnei jej najwieksza wada toto że absolutnie nie ma szans startowac do orginalnego głosu kratosa !! w ogole tekst ze linda byl lepszy od orginału odbieram jako taki sam absurd gdy ktos mowi ze w 2012 roku bedzie koniec swiata linda co najwyzej sączy swoj głos (tak jak to zwykle robi), ktory wzglednie wychodzi ok, tylko ok. tymczasem orginał zionie nienawiścią i ku.rwicą do świata jakotakiego , srlsly, zaden linda nie pobije orginału Edytowane 8 września 2011 przez Yano 1 1 Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 W tym demie jest fajny glitch.. nie wiem czy zauważyliście. Kratos może w nieskończoność bić zwykłego przeciwnika przy ziemi i tym samym w nieskończoność zbieramy czerwone orby. Można dzięki temu wszystko ulepszyć w kilka minut. Na PSP też tak było? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 linda co najwyzej sączy swoj głos (tak jak to zwykle robi), ktory wzglednie wychodzi ok, tylko ok. tymczasem orginał zionie nienawiścią i ku.rwicą do świata jakotakiego , srlsly, zaden linda nie pobije orginału No pewnie. T.C. stworzył markę, a wszyscy wiemy jak to jest z podróbami.Żeby nie było, Boguś stworzył całkiem niezły, i gdybym wcześniej nie słyszał oryginału pewnie i bardzo dobry, wizerunek Kratosa. Natomiast co się tyczy porównań to nie ma sensu się w to bawić ponieważ Carson nie ma nawet kogoś z kim by można go porównywać. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 szkoda,że nie będzie trofeów. Obie części zaliczyłem na psp i raczej nie kupie ich ponownie na ps3 choć rozpiera mnie chęć zaliczenia GoS, który miejscami podobał mi się bardziej niż trójka(no i zdecydowanie ma lepszą końcówkę) Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 (edytowane) Będą trofea Ghost of Sparta: http://www.ps3trophies.org/game/god-of-war-ghost-of-sparta/trophies/ Chains of Olympus: http://www.ps3trophies.org/game/god-of-war-chains-of-olympus/trophies/ Edytowane 9 września 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Przecież od pierwszej zapowiedzi było wiadomo że będą trofea. Odpowiedni temat powstał też jakiś czas temu. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 (edytowane) GoW CoO też będzie PL? Bo w oryginale nie był. Edytowane 9 września 2011 przez balon1984 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Nie spodziewał bym się rodzimej wersji w CoO. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 dostał ktos promo i ma dzwiek w grze? xD btw. COO jest po angielsku, GOS - PL, dwa komplety trofeów z platynami btw2. te gry wyglądają jak kisiel >.< Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 btw2. te gry wyglądają jak kisiel >.< a jaki smak ? jak kisiel tzn ? wodniste , zgęstniałe ocb ? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 Ci już naj%$#ani przed kompem :blum2: . trofea w obu grach są proste jak świński ogon. Zresztą wszystkie odsłony GoW mają trofea samowpadajki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi